ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - Brave New World


Dokonalost - David Svoboda

Dokonalý comeback....

13. 03. 2020 10:06

- Tassadar

Sozhlas s martinem -> AMOLAD je genialita sama o sobě /ta atmosféra je úžasná/, ale stojím si za tím, že BNW je slabé.)

23. 12. 2009 0:59

- Martin

mates: nesúhlasím, u DoD by ti tento názor ešte z mojej strany možno prešiel, ale AMOLAD je perfektný, len už nie je tak klasický ako osemdesiatky. A ostatných diskutujúcich vrátane Venca naozaj nechápem.

22. 12. 2009 17:28

8/10 - mates

Podle mě výborné album. Lepší než všechna alba IM z 90. let dohromady. Měli ho vydat a pak to zabalit, protože DOD a AMOLAD už jsou jen takovým příznakem agónie kapely, která neví, kdy skončit a kvůli penízkům bude svoji existenci natahovat a natahovat, až se z ní stane parodie sama na sebe.

22. 12. 2009 10:38

6/10 - Tassadar

Nikdy jsem nepochopil oblíbenost tohohle alba(: Mám rád blood brothers /váže mě k ní určitá nostalgie/, pak nejlepší věc na albu Dream of Mirrors, fallen angel a poslední skladbu. Úvod by byl super, nebýt zkomoleného refrénu, ghost je takový nijaký, titulka se mi hrubě nelíbí, mercenary jakbysmet, nomad takový průměr a silent planet se mi za tu dobu šíleně ohrála. Přeceňované album(:

17. 12. 2009 17:52

- GNT

Album patří k mým oblíbeným, nicméně 10 bodů bych mu nedal, některé skladby nemají na svou délku potřebnou dávku melodií (kromě slok, bridgů a refrénu by na takové desetiminutovce měly být ještě 2, 3 ,4 a více samostatných melodií, takový Nomad natahuje do nekonečna základní motiv, v tom mi lehce připomíná Bolero od Ravela, které si dvacet minut vystačí s tím, co už slyšíme v prvních 20 sekundách skladby), poslední skvělá skladba se v polovině zlomí do jakési instrumentální zbytečnosti, čímž se vlastně "zničí" jeden z mála rychlejších songů tohoto alba. Üvodní skladby alb I. M. byly vždy vypalovačky, což se tady nekoná, Wicker Man se v refrénu přesune do houpavého středního tempa (podobně Brave New World a další písně), čímž se tato píseň nedá považovat za rychlou. Nejleoší skladba - Blood Brother, to je opravdový skvost. Od Mercenary mě deska začíná trochu nudit, je zbytečně temná, pasáže natahované (sloka za slokou a dlouho nic v Dreams of Mirror (teď nevím zda název této skladby nekomolím). Následující album Dance of Death mi oproti většinovému názoru přišlo lepší (až na akustickou natahovárnu v závěru) pestřejší a méně temné. Deska nemusí mít nutně 70 minut, v tom je možná hlavní problém posledních tří desek I. Maiden. Dávám 8,5 bodu, možná 9, s tím, že ubírám hlavně za nepřiměřenou natahovanost nejdelších věcí na albu.

17. 12. 2009 6:48

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.15161 sekund.