NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAGE, JADED HEART, SEVEN – 5.3.2010 – Zlín, MoR Café


- Bubák

Tož dobrá, ve Zlíně pod pódiem? :))) Já špatnej Axxis taky ještě nezažil :D Kdyby si chtěla nějaký fotky JH, tak některý sou dost slušný, možu ti soukr. poslat. :) kdyžtak napiš na email, ať tu nemelem věci mimo mísu (téma koncert Rage) :)))

17. 03. 2010 19:57

- Ray

Na Axxis se potkáme, budu na obou ;) Objektivita je mýtus :) Obzvlášť při hodnocení koncertů kapel, které jsou prostě dobré pokaždé - člověk pak nemá na hodnocení nic jiného, než vlastní pocity. Navíc rozhodně netvrdím, že se mi to nelíbilo vůbec. Při "Empty Hollow" jsem měla pusu dokořán :D. A ty Gamma Ray mi věř, neříkám to jediná - minimálně na Slovensku to byla fakt síla!

16. 03. 2010 7:36

- Bubák

Aha. :))) Tož třeba se potkáme na Axxis. :) Nevím, proč tě poslední deska nebaví, neříkám, že je od nich nejlepší, ale minimálně prvních deset tracků je super. :) Klasičtí Rage s Victorem. :) Tož příště by to chtělo trošku víc objektivity. :))) Kámoš mi poslal poslední desku JH, dneska sem ju poslouchal asi 3x, celkem fajn, ale zatím mě nepřesvědčila, že bych si šel koupit origoš. No, sem zvědav GR, když si říkala, že byli lepší než na zimním moru. Moc tomu nevěřím, páč tenkrát předvedli geniální playlist (mimo hevy metal univers- pro změnu, ta skladba zse nebaví vůbec mě) a poslech nové desky mě taky zklamal víc, než ta předešlá, ale třeba to chce čas. :))

15. 03. 2010 19:13

- Ray

Já už Rage viděla opravdu hodněkrát a navíc mě nové album opravdu krutě nebaví, proto moje zklamání. Statickou show mám ny mysli to, že ve třech se pódium opravdu zaplnit nedá a chvílemi je to trochu znát. Jinak jo, to jsem já a na Rage jsem se přesunula dozadu a můžeš mi věřit, sál nacpaný byl (né úplně, ale dost na to, aby se člověk sotva vymotal). říkám, většinu lidí to zjevně bavilo, mě tentokrát ne, bohužel.

15. 03. 2010 13:00

- raf

Taky koukám,že jsem byl asi na jiné akci.Narvaný sál?Necelých 400 platících k tomu má daleko,nicméně se alespoň dalo normálně fungovat.Atmosféra byla super,lidi fantastičtí.Rage jsem viděl asi po desáté a nikdy se mi nezdáli divočejší.S playlistem jsem taky spokojen,ale trochu mě zklamal zvuk.Když hráli v MOR café v roce 06, při Speak of the Dead tour,byl lepší.

14. 03. 2010 19:15

Rage - Bubák

No, tentokrát se asi zase s Ray neshodnu. :)))) Jaded Heart sem nikdy předtím neslyšel, ale celkem se mi to líbilo. Ale že by z nich byl nadšen celý sál, tak toho sem si teda moc nevšim. Seven mě osobně moc neoslovují, nový zpěvák se mi líbí méně než ten předchozí a rovněž mi nepřijde, že by jeho hlas byl něčím zajímavý, ale jinak to rozjeli docela fajn. No a Rage? :))) Udělali tu nejlepší možnou věc, že totálně změnili playlist. Já osobně sem byl nadšený, navíc poslední deska se mi hodně líbí, narozdíl od té předchozí. Kdyby to jen dělalo kapel víc! Statická show? No nevím Ray, asi si u teho musela pospávat, jinak fakt nevím. Právě naopak. :)))) Koncert byl nabit energií až k prasknutí! Výbornej zvuk, světla, výkony muzikantů, kde se k nim přidal v závěru i Kirk Běhůnek (Seven), výbornej zpěv, reakce publika. Koncert neměl chybu! Zkrátka o Rage platí to stejné co o U.D.O., kdo zajde na koncert, ten se rozhodně nudit nebude! :))) Přemejšlím, jestli náhodou nejsi ta menší slečna co stála vedle mě (s novým trikem gamma ray - co na nich byla den před tím na slovensku) a co pak na Rage někam zmizela. :)))))) Kdyby si chtěla fotky Rage, sem na stránky, můžu ti jich pár poslat. :)))) Co se týká playlistu: Edge of darkness, Hunter and prey, Into the light, Beggar´s last dime, Drop death!, Empty Hollow, Straight to hell, Saviour of the dead, Medicine, Alive but dead, Purified, Set this world, Down. :)))))

14. 03. 2010 17:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07985 sekund.