Sebastian BACH - Child Within The Man
Po dlouhých deseti letech vydává...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Basti je jeden z nejlepších rockových zpěváků! To...

LUCA TURILLI - Prophet of the Last Eclipse
Po dlouhé době jsem si pustil tuhle desku a musím...

SEBASTIAN BACH - Give´Em Hell
Tento bol super 8/10, nechápem, že nepokračoval v...

MOTÖRHEAD - Motörizer
To bol môj "prvý motorhead" pamätám na recenzie...

BLACKRAIN - Hot Rock Time Machine
Až na to, že tohle vůbec nová deska není. Jsou to...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Poslední dobrá deska Darkthrone je Old Star....

VADER - The Ultimate Incantation
Co dodat.... Stálice slušného poctivého death...

VADER - The Ultimate Incantation
Debut jako hrom, bezchybné album!

VADER - The Ultimate Incantation
Vader mají pro mě podobný kultovní status jako CC...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2010 – neděle, 18. července, Vizovice


4 - Carrion

Po třech krásných a příjemně slunečných dnech se v neděli nechutně ochladilo :( Trochu mě mrzí, že jsem neviděl Lacrimosu a ani tady jsem se o nich nic nedočetl :( Jinak nejlepší bezpochyby Accept! Jako vždy skvěle zahráli i Arakain. Potěšil mě také Kiske, který na pódiu působil sice dost nervózně, ale pěvecky je to bůh! Písně A Little Time a Kids of the Century byly ty nejlepší na celém MORu :-)

8. 08. 2010 15:01

- Venca Votruba

Kecám, s Armored Saint, nikoliv s Agnostic Front :-)))))

5. 08. 2010 11:01

- Venca Votruba

Doma na DVD :-)))) Byla to nějaká akce s Agnostic Front a Grim Reaper. Grim to tam rozsekali všechno. Skvělá kapela...

5. 08. 2010 8:36

Kiske - pavel

Venco tys viděl Kiskeho s Helloween naživo někde??

4. 08. 2010 23:14

- Venca Votruba

Viděl jsem starý koncert Helloween a Kiske se tam choval jak kašpar. Úplný protiklad dnešku :-)

2. 08. 2010 19:36

- Tassadar

Neděle byla vskutku nabitá, bylo mi líto, že jsem odpoledne nestihnul Harlej /otázka na všechny, kteří to budou číst -> hráli královnu noci?/, řešil jsem nějaké technické problémy se stanem, ovšem Doro jsem si již nenechal ujít. Nářez, hlavně brikety:) Na kiskeho čekal snad úplně každý a já se, bohužel, musím připojit k názoru většiny, že naprosto zklamal. Jsem teprve pískle, je zde nějaký pamětník, který někdy zažil koncert hells s kiskem? Pokud ano, tak mě zajímá, jestli byl takhle chladný pořád.. bylo mi to líto tuplem proto, že jsem doufal, že nám kiske všem vyrazí dech, bohužel se tak nestalo. Ovšem za geniální vsunutí Victim of changes do little time je třeba smeknout! Konec byl ovšem taky příšerný.. prostě "goodbye" a nazdar.. egh, silně nepovedený comeback. Což se nedá říct o Accept. To jsem ještě neviděl, tak staří a kolik energie dokázali předvést! Zpěvák zní naživo mnohem lépe, než dneska udo, všechny pecky vlastně vyzněly jako z desek, navíc zněl hit za hitem.. něco překrásného. Bez debaty nejlepší koncert letošního moru! Na lordi jsem se vykašlal, už jsem je /z nostalgie/ jednou navštívil, třeba poznamenat, že je to kapela typu jednou a dost. Radši jsem se rozjel domů /aspoň středovou čáru by na ty silnice ale kreslit mohli../. Letošní ročník sice nebyl tak nabitý hvězdami, jako loni /blindi/, masterplan vážně chyběli, ale i tak to stálo za to. A hovno byla sranda:)

2. 08. 2010 19:11

- Mariachi

tak poslední den :) na začátek jsme si dali Libanonce Kimaera, death s příchutí houslí, v pohodě, určitě i vzhledem k původu zajímavá parta. Arakain byl dobrej, klasika prostě. pak až Unisonic,byl sem celkem zvědavej na comeback Kiskeho,pro mě jednoho z nejlepších metalových hlasů, hráli většinou songy z jeho předchozího projektu Place Vendome, který se mi líbí,pohodová hudba, jediná zatim songa Unisonicu ale slibuje hodně :) bohužel na vystoupení bylo vidět zaprvé to že 16 let nestál na podiu,takže to působilo opravdu chladně,a zadruhý to jak furt chodil pro kytaru a odnášel po každym songu,taky nic šťastnýho, opravdu by bylo lepší najmout dalšího kytaristu,aby se mohl věnovat jenom zpěvu. ale jinak hudba byla dobrá. Accept je na mě trochu starý :-D tak jsem se šel jenom podívat a musim říct že hodně dobrý :) zpěvák je prej novej,ale sedí tam skvěle! kromě toho jsem zjistil že pecka Metal Heart kterou znám od Dimmu Borgir je orginálně Accept,takže i z tohohle pohledu přínosný :-D výborný vystoupení, což se podle očekávání nedá říct o karikaturách na metalisty Lordi...nechtěl jsem jít,ale přemluvili mě, po půlce prvního songu jsem byl rozhodnutej odejít,trapný,trapný,trapný...rozhodně špatnej konec. celkově shrnutej MOR 2010? očekávání nebyly velký,pro mě ten line up nebyl tak silnej jako vloni a předloni,ale několik dobrých výkonů i několik překvapení tam bylo,hlavně v druhý polovině,tzn o víkendu. tak příští rok zas! doufam že už tentokrát s Masterplan! :)

2. 08. 2010 15:24

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08414 sekund.