Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2013 – neděle (14. července) – Vizovice


- pepos

Co říkate nový desce pro mě nic moc

1. 01. 2016 16:02

- Eyrekr

No já myslím, že si spíš někdo dělá prdel, jinak to snad není možné.. Pokud jo, zezačátku jsem se zasmál, ale teď už to vtipné není.. A pokud ne, tak se beztak jedná o nějakou dvanáctiletou holku (no máš pravdu Zipe, bude určitě ještě k tomu tlustá, zamindrákovaná a v posteli má určitě plyšáka Tobiáška.. Zrovna objevila metal a musí se tu chlubit, které všechny kapely poslouchá.. Nicméně ať je to jakkoliv, tak to tu jen spamuje.. Bylo by dobré kdyby to tu někdo filtroval, což ale asi bohužel není v možnostech redakce, ani systému.. Takže ať jsi kdo jsi, pokud máš jen trochu rozumu, soudnosti a špetku svědomí, tak tu přestaň psát, jednou možná dostaneš rozum, pak tě tu uvítáme a můžeme tu na úrovni diskutovat, ale do té doby asi ne.. Myslím že je to v zájmu všech, kde tuhle diskusi sledují..

11. 08. 2013 23:43

pro zipa - violetajemelkova

Co to placas ze jsem tlusta to jsi urcite ty nemam pravdu nebo se pletu ale tobi se na podiu predvadi asi proto ze ho to bavi tak nezavid a predvadej se taky.

11. 08. 2013 21:35

Re: - Zip

Netuším, kdo je Leonamilanova, Violetajemelkova, amandagostonova a následující "dámy", ale jsem dost přesvědčen, že je to jedna a ta samá osoba. Pokud má někdo pocit, že musí své "argumenty" potvrzovat mulťařením, je to jen jeho vizitka. :-) ... Ale k věci: argument "tak to první slož ty" není argumentem. Znamenalo by to, že třeba kdo není profesionální hudebník, nesměl říct, že někdo hraje falešně, kdo není filmař by nemohl říct, že film je blbý apod... Stejně tak zákaz kritizovat: představte si, že byste musely jít třeba na Moravanku, DJ Boba nebo Michala Davida a měly byste zakázáno říct, že se vám to nelíbí, protože by to mohlo dotyčného chudáčka mrzet. A vy požadujete to samé vůči Tobimu... A kdyby to tu Tobi četl (a rozuměl), bylo by to jen dobře pro něj, protože by se mohl zamyslet nad svým chováním na pódiu a třeba by ho změnil, kdyby to vadilo víc lidem. (A co jsem slyšel, tak ta jeho oplzlost vadí dost lidem).... Nechci vás učit pravidla diskuze (stejně mám pocit, že je to zbytečné), ale jestli kdokoliv mluví německy nebo třeba svahislky je naprosto jedno. Je to asi, jako bych řekl, že jsi určitě tlustá, takže tvoje názory nemají cenu. Než plácneš nějakou kravinu, zkuste se zamyslet, jak by vám bylo, kdyby řekl někdo něco podobného na tvoji adresu.

11. 08. 2013 21:25

Masters of rock - Olívietamarabednarikova

Cau lidi jak jste se meli na mastru ja skvele nejvic se mi libily ( lordi,avantasia,powerwolf,accept, the sixtynine eyes, atd.) a co vy. Z prerova u prahy vas zdravy oliver tamara bednarikova.

11. 08. 2013 17:43

pro hellhammra - zojasametova

Hellhammre poslouchas helloween hammerffall lordi symfoniu edguy scorpions nightwish doro powerwolf wisdom kiss manowar 69eyes kataklysm rage atd.ty vys tak dej vedet.diky zoja sametova

11. 08. 2013 16:59

pro hellhammra - violetajemelkova

Hellhammre jak se vlastne jmenujes ja jsem violeta jemelkova

11. 08. 2013 16:11

pro hellhammra - violetajemelkova

To je dobre ze mas svuj nazor ja mam taky svoje nazory ale s tema holkama a vdolkama si to zabyl ale ja nejsem na holky radsi bych si dala vdolky ale to je jedno ja jsem z vizovic tam se dela hodne slivovic napr:r.jelinej tak se mej cau

11. 08. 2013 16:00

- Hellhammer

Jen tak mimochodem,jak se dělá dobrá, zábavná,mainstreamová show pro davy,bez zbytečně blbejch keců a póz, se měl Tobi přijet podívat teď v pátek na Brutal ,na In Flames.To bylo,i přes technický problémy, opravdu dobré a zábavně odlehčené vystoupení.:)

11. 08. 2013 15:40

- Hellhammer

Já nejsem Němec(i když německy mluvím docela slušně),jsem z Prahy.Nejdřív si přečti,co jsem psal o Sammetovi a jeho tak trochu "německému" chování a vystupování a pak komentuj ano?:) Sammet je egoista a pro mě egoistou zůstane.Dost si tím,pro mě,kazí vystupování s oběma kapelami,těma řečma a pózama.To je jen můj názor tak se někteří nezblázněte.Nikoho neurážím,je to jen můj názor.Vím,že pro velkou část většinového stáda na MoR,je Tobi něco jako bůh,a jeho kapely každoroční kolorit festu,ale pro mě teda fakt ne,spíš mě jeho častá účast nudí a otravuje.je to opět jen MUJ nnázor:)Toť vše ad Tobi,myslím,že někdo má rád vdolky,někdo holky a určitě se neshodneme:)

11. 08. 2013 15:19

pro violetu a leonu-od amandy - amandagostonova

Ja s holkama souhlasim maji pravdu ze pisete nesmisli.piste neco poradnyho a ne furt o tobiasovi a avantasii na m.o.r.bylo spoustu zpevaku a kapel a ne jenom tobis a avantasia-edguy diky

11. 08. 2013 11:21

Pro hallhemmra - Violetajemelkova

Hallhemmare jestli si nemec jak tady pises tak jakto ze umis cesky ja ma v nemecku ve fulde rodinu ale to je jedno.kdyz umis nemecky tak tu neco napis at ti verime schvalne se necham prekvapit.

11. 08. 2013 11:12

Pro vsechny co tu pisou - Leonamilanova

Nic ve zlim ale pisete jen samy kraviny pravdu ma jen lukas ze neni egoista kdyz ty spevaky neznate celkove jste se s nema nebavili tak o nich nemuzete psat takovy nesmisli napr ze je avantasia blba atd.predstavte si kdyby jste ty sladby zakladaly vy a po slezeni z podia by se o vas tak hnusne mluvilo avantasia neni zadna nafovkana bublina mely by jste vyc poslouchat metal.

11. 08. 2013 10:53

pro zippa - janacochtanova

Mas pravdu asi sem to prehnala tak se srdecne omlouvam tomu hallhammerovi ze ho nema rad to je jeho vec kazdej ma rad neco jinyho tak sorry za tu nadavku .beres.

11. 08. 2013 10:17

Re: Lukáš - Zip

Podsouváš mi něco, co jsem neřekl. :-) Já nezpochybňoval, že na sobě maká, přesto rozhodují výsledky. Makal na sobě jistě i Michal David a přesto se mi jeho dílo fakt nelíbí :-). Stejně tak mi ukaž, kde jsem cokoliv namítal proti prvním 2 Avantasiím - ty jsou geniální dílo a podle mě netrpí neduhy, kterýmni trpí pozdější. S tou produkcí jsem nemyslel pódiovou prezentaci, ale zvukovou produkci desek. Možná jsem se špatně vyjádřil, věcem kolem nahrávání a zvukařiny nerozumím. Myslel jsem zvukově přeprodukované album. A ano, shodou okolnosti přesně tohle zazlívám posledním deskám Iron Maiden, ale třeba i některým Gamma Ray, Edguy... Beru to jako určitou módu, ale to neznamená, že se mi to líbi.... U pódiové prezentace samozřejmě výprava a velká scéna nevadí, je to dobře. Nakonec -je to show pro lidi a když to udělají zajímavější, není problém. Jenže pořád právě musí být podložena muzikou a taky mi přijde, že Tobi zrovna nestoupá stále raketově vzhůru. Možná je to tou produkcí, ale mám pocit, že od Scarecrow jsou Avantasie na jedno kopyto (stejně, jako posledná 2 desky Maidenů...bohužel)... A k osobě Tobiho: nechci hodnotit jaký je, neznám ho. Ale jeho vystupování s Edguy je na můj vkus příliš pubertální a oplzlé, zhoršuje se to s časem. Velké plus je, že u Avantasie mi přišel v pohodě. A taky když srovnám Tobiho naprosto úpřímnou radost a dojetí na prvních koncertech Edguy u nás a na to, jak působil vloni (s Edguy), tak ano, taky mám pocit, že je teď o dost víc namachrovaný. Ale je to nakonec jeho věc a pouze můj osobní dojem.

11. 08. 2013 10:16

Re: Jana Cochtanova - Zip

Milá dámo, s prominutím reaguješ poměrně hystericky. Do věcné diskuze a osobních dojmů a preferencí (což se fakt nedá nikomu předepsat, co se má komu líbit) zatahuješ osobní útoky, což už je faul. Hellhammer řekl svůj názor, na což má zcela právo, nikoho neurážel (nebudu to číst celé znovu, ale nemám ten pocit). On ho rád nemá, má k tomu své důvody. Ty ho ráda máš, máš k tomu své důvody. Ale není žádný důvod ani diskuzi neprospěje, když ho budeš zajiný názor napadat a urážet.

11. 08. 2013 10:02

Tobi a Alexi - František Šafr

Tobias chtěl Alexiho do Avantasie na album "The Scarecrow", ale Alexi ho odmítl s tím, že nebude hrát na takovém albu a nějak dokonce Tobiho urazil a od té doby Tobi několikrát prohlásil, že ho chování Alexiho mrzelo, že se chová šíleně namyšleně a přitom to vůbec nemá zapotřebí.

9. 08. 2013 19:31

- Crust

Jo, tak to bezpochyby. Jeho hvězda tehdy vystřelila tak rychle vysoko asi proto, že šlo tehdy o unikátní kombinaci blackmetalovýho týpka z undergroundu, kterej v sobě skloubil neoklasicistní virtuozitu Malmsteena a odkaz Ozzyho kytaristů Zakka a Randyho a celé to kombinoval s tvrdšími metalovými žánry s důrazem na techniku hry a showmanství. Tehdy byl v podstatě z těch mladých guitar heroes na scéně sám, protože tu nikdo jiný nebyl, nebo nebyl vidět.

9. 08. 2013 14:22

- Hellhammer

ještě ad Alexi:Tak jasně vždycky se najde někdo ještě rychlejší a kostrbatější hráč na kytaru,Alexi už nehraje tak složitě jako kdysi,alba Blooddrunk a Relentles RF od Bodomů už nebyly to co kdysi,ale na Halo Of Blood jeho hra zase dostala hlavu a a patu a je to fakt dobrý retro album(8/10).Svůj přínos pro scénu guitar heroes,ale měl a pořád má.

9. 08. 2013 13:50

- Hellhammer

Jo ve Sparku v ušním průplachu na otázku o Alexim stáhnul Tobi uši a říkal něco o tom jak měli neshody(?) a že chce dělat nějaký projekt..Tak se asi usmířili,nebo spíš to vyšumělo a Tobi už mírní vyjádření.I když pochybuju,že by projekt Alexi+Tobi někdy spatří světlo světa...To dřív budou Darkthrone headlinovat Masterům:DDD

9. 08. 2013 13:47

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08454 sekund.