NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku INEKAFE - Nevhodný typ


Vydavateľstvo - K a K štúdio

Nevhodoný typ nevydali pod Universalom, ale opäť prešli na samovydanie, pod značkou: Shotgun recors.

12. 01. 2015 22:18

- subeer

Tak jsem projel i to “Právo Na Šťastie”, který se mi nezdá lepší než novinka. Je sice skladatelsky pestřejší, ale “Nevhodný Typ” má více té původní energie. Osobně si myslím, že jim více sedí skladby se sociálně-politickým podtextem, než ty se zhroucenými vztahy a vytrhlým zubem. Mě se pořád hodně líbí desky , hlavně kvůli textům, “Je Tu Niekto” a “Bez Udania Dovodu” (Novinka se vyzněním tlačí někam k těmto deskám) a v těsném závěsu potom “Príbeh”, který ale má několik vyloženě tutových skladeb(“Právo Na Šťastie” podobnou náladou se této desce kouká zdaleka na záda). Co měli IK vždy dobré byl zvuk. Apro.. v roce 2003 mi bylo 28 a dále není od věci se podívat na obal BAD RELIGION-1996-The Gray Race, kde je vidět, že od tohoto stylu nelze, ale opravdu nelze očekávat nic originálního,... jenom tu energii.

12. 01. 2015 3:35

- Meresz

Ja som ich bohužiaľ pred rozpadom nevidel (aj z dôvodu relatívne nízkeho veku), ale verím že to musela byť paráda. Napríklad koncert k doske "Bez udania dôvodu" z roku 2003 na TV Markíza bol super. Celkovo to bol aj posledný album ktorý som od nich počul a ktorý sa im zároveň naozaj vydaril, aj keď verejnosť ho nestrávila (dosiahol len zlato), ja som ho v dobe vydania smažil ostošesť z blšákovskej "originálky" :) Albumy po reunione som nepočul a súdiac podľa ukážok som o nič neprišiel. "Umelecky" už Inekafe nemajú čo povedať.

10. 01. 2015 21:03

- Pepsi Stone

Jak jsem řekl, Právo na štastie bylo o fous lepší, ale pořád mají dost nápadů a v podstatě drží laťku furt hodně vysoko. Já na nich byl v roce 2004 v Plzni v Lampě a byl to mazec. Pak jsem je viděl o rok později na Basinfirefestu a už to bylo slabší, což možná bylo tím, že to byl jeden z jejich posledních koncertů před rozpadem. Viděl jsem je ještě v roce 2012, ale už to na mě působilo tak jako příjemný vzpomínky na to, když mi bylo 20.

10. 01. 2015 11:56

- subeer

Pepsi, díky za recenzi a připomenutí téhle kapely. Jsem rád, že jim to pořád šlape a k tomu pořád docela dobře. Předchozí desku musím ještě doposlouchat. Pořád nemůžu zapomenout na jejich zimní koncert v 19 na KL, rok 2003 a oni mydlej ty svý tři vyborný desky. Mazec v kotli na pódiu lítají efektový krabičky. Ještě dotěd mám mám tričko, který pořád oblíknu, a to je jenom L. Ten jejich švich na týhle stále je, i když mě to po letech tolik nenakopává, ale určitě mi to dělá radost.

8. 01. 2015 8:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08217 sekund.