IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SERIOUS BLACK - As Daylight Breaks


- Jenos

Minulý pátek jsem je absolvoval v Brně opět. Asi jsi měl pravdu. Urban zpíval ještě líp. Kdyby měli Volume na 10 jako Gamma Ray byli by hlavní hvězdou večera. Tahle parta mě fakt dostala. Mezitím slyšeno snad stokrát na mém výkonném audio systemu. Tohle album je pecka jedna za druhou, zvuk je fantastickej. To jsou prostě valící se hradby kytar, nenásilně protknuté klávesami a k tomu jedinečný Urbanův zpěv. Už docela chápu proč Roland z kapely odešel. Tohle by totiž naprosto převálcovalo jeho Masterplan. Pro mě jednoznačné album roku! Poopravuji hodnocení na 10/10!

14. 11. 2015 11:37

to Jenos - Anonim

Právě že včera Urban Breed oslnivý výkon zrovna nepodal. Už jsem ho slyšel zpívat mnohem líp. Včera mi přišlo, že neměl hlas úplně v pořádku a docela dost mu se zpěvem pomáhal klávesák Jan Vacik.

5. 11. 2015 18:07

Super - Jenos

Naprosto nadprůměrná kapela a super album. Včera slyšeno a viděno naživo v Meetfactory před Gamma Ray... Neskutečnej mazec! Docela bych váhal říct která kapela byla lepší. Urban zpívá výborně a tu sílu hlasu mu musí každej zpěvák závidět. Ostatní muzikanty by bylo uplně nadbytečné hodnotit... S Urbanem a Honzou jsem navíc po koncertě super pokecal:-) Sakra proč neexistuje taková kapela tady u nás..?! Takže s hodnocením 9/10 souhlasím a částečně i s recenzí, ale proboha srovnávat tuto kapelu s Avantasií nebo Kamelot? Tyhle borci jsou totiž na rozdíl od zmíněných pop-progových srágor rockeři a hlavně Urban umí na rozdíl od toho joudy z Kamelotu zpívat!

5. 11. 2015 16:38

- adrian

Ponekud sterilni, ale jako kulisa vyborne

22. 03. 2015 14:20

- Veronika

Roland skončil, už tam mají Boba napevno. Bohužel na koncertě nikdo od nás nebyl, stihlo se to vyprodat nějak moc rychle, ;)

21. 03. 2015 17:50

- Anonim

Serious Black jsem viděl a slyšel naživo před HammerFall (škoda, že z téhle akce tady nebyl report) a hodně mě bavili, rozhodně víc než Orden Ogan. Jen mě překvapilo, že v koncertní sestavě nefiguruje Roland Grapow.

21. 03. 2015 10:39

nazor - yuri

no neviem neviem...dovolim si trosku opnovat Veronike a nezdielat jej nadsenie...mena slubovali vela, ale ako v pripade posledneho Masterplan...je tu pad do skatulky..."jalovy" power/symfo/speed/heavy/melody a neviem este aky metal...takto to dopadne ak sa chce metal spristupnit mainstreamu...pre mna, luxusne zabalena nuda...akoby uz Rolandovi dosli napady...tohto roku jasne vedie U.D.O.

18. 03. 2015 14:09

Tak super - b.wolf

Urban breed se zapojil do dalšího projektu :) Ale teda sestava to je, to je bez debat, zatím jsem to poslechl jenom 3x, ale jsem velmi spokojen. 9/10

17. 03. 2015 13:58

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08215 sekund.