PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NEVHODNÉ PRO ABSTINENTY


- Pepsi Stone

Už tady několikrát zaznělo jméno Garyho Moorea. Jeho tvorbu mám docelaslušně podchycenou, takže se tady objeví. Nebude to zítra, ale rozhodně tu bude...

31. 03. 2015 21:19

- Savapip

Deny: ale to je debata pořád dokola :-), od začátku roku vyšlo cca 150 článků, z toho celé dva byly věnovány Alkeholu, máme snahu podchytit kupu aktuálního dění, děláme systemativcké výlety do historie, ale prostě některé věci nemá aktuálně kdo napsat. A jak to už zaznělo (byť mě se z toho ježí hrůzou chlupy...), Alkehol je pro českou scénu jméno, na jehož novinku asi stojí za to reagovat. A že jsou lidi, kteří si poslechnou, to je jasné, takže pokud k nim někdo v redakci má vztah, proč o nich nenapsat? Pro mě je to lepší varianta než aby třeba o tom Moorovi psal někdo, k němu žádný vztah nebmá, jen abysme měli čárku za to, že máme splněno. Třeba jednou i specialistu na Moora ulovíme :)

31. 03. 2015 17:52

To Super... - Deny

Už tu kdosi kdysi psal, že tady chybí např. Gary Moore a mnoho dalších (nejen) metalových velikánů. Pak nechápu, proč je tento webzine vycpáván brakem typu Alkáč. Ledaže by Šafříkovi s Pagánkem bylo těch osmnáct a často se vraceli z Krkonoš! :-)

31. 03. 2015 17:02

- Supermartonátor

To berete moc vážně:-)) Někdy kolem osmnácti jsem měl takové alkoholovéobdobí..jezdilo se s partou do Krkonoš a pilo se. A k tomu vyhrávaly Tři Sestry, Alkehol, Harlej....nyní už bych si je sám od sebe nepustil, nebaví mě. Ale jako, že bych si trhal žíly, když je někde náhodou uslyším, to fakt ne:-)) A já myslím, že seriozní webzine by měl umět psát i o takových kapelách, které jsou pro "Die hard true" metalisty nezkousnutelné. A navíc..dnešní metal je tzv. sraček a průměrností doslova přeplněný. Taky mně udivuje, že se tu napíše o Alkeholua najednou diskuze jak kráva:-)) Ale, že napíšu o zajímavé české kapele..která nehraje tenhle hospodský styl, ale snaží se o poněkud náročnější metal, tak si toho nikdo ani nevšimne:-))

31. 03. 2015 14:14

Odpověď - Deny

Budu říkat pořád totéž: "Je to sračka, sračka, sračka," a poté z hospody uteču, protože taková sračka se nedá poslouchat ani minutu, a to ani po deseti pivech. Je to jen pro ty, co snesou takovou obří porci trapnosti, jak píše Radim. A pak ještě pro Šafříka s Pagánkem...

31. 03. 2015 13:52

- Radim

Komedie, rozebírat na seriozním webzinu sračky typu Alkehol. Naštěstí nechodím do hospod, kde by pouštění něčeho takového hrozilo. Ale po deseti pivech jsem viděl asi dvě písně této kapely na festivalu a bylo mi trapně i za ty "muzikanty". To musí být lidé bez špetky sebeúcty.

31. 03. 2015 11:46

- František Šafr

Katapult? To bych si musel dát kapku něčeho ostřejšího. :D Alkehol ale mohu poslouchat i bez alkoholu. ...zřejmě jako jeden z mála.

30. 03. 2015 23:10

- Pagan

Po deseti pivech se mi líbí i Katapult woe :-)

30. 03. 2015 16:44

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08177 sekund.