CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KZOHH - IAOLTDOTAD


Mystic - kokoska

vzdyt ja se nepru ..urcite ma svoje posluchace..vim jiste o trech..mas pravdu opravdu tomuto nerozumim,,trosicku sranda..cekal jsem na reakci vas blackosu,,pokud se najde firma co da penize na natoceni ,,asi to ma nejakou vypovidajici hodnotu pro fanousky tohoto stylu..nekomu se libi holky a nekdo zase rad vdolky..pestrost a nadhled ..nebrat vse smrtelne vazne ,hezky poslech ..

23. 04. 2015 10:25

- Mystic

Kokoska: ale nikdo tě nenutí to poslouchat, pokud nemáš rád black metal a nerozumíš tomu, tak to neposlouchej, není to pro každého. Tobě se to jeví jako bordel, mě jako krásné a nepředvídatelné melodie a uklidňující atmosféra. kdo prostě tuhle muzku neposlouchá, těžko pronikne do zrovna této kapely :) je to náročné na poslech a někomu se to tak jevit může...

23. 04. 2015 9:49

- kokoska

Dobre poslechl jsem tedy celou atmosferickou dokonalou temnou experimentalni ..ultramelodickou placku..a stale bordel..5 muzikantu petkrat vetsi zmatek...zkusim este nekolikrat ale az se vratim od psychyatra ..mam nocni mury a chceme sezrat a pohltit neco hrozneho a nehmatatelneho ..ji a este stale kvokam..jdu si vzit haldon..

23. 04. 2015 5:10

- Mystic

Supermantonátor:jo jo ale ono to že to je sypačka neznamená že to je bordel, nebo že tam nejsou melodie, i ten nejrychlejší black kde jsou jen sypačky je plný melodií, jen lidi někteří to neumí poslouchat, protože to je prostě extrémní :) Jinak tahle hudba je dost experimentální a lepí k sobě old school BM s různými styly no :) Ihsahn je úžasný, Rotting Christ je srdcovka....souhlas :))

23. 04. 2015 0:15

- Supermartonátor

Mystic: ale jo..ale třeba první skladba (ale i ostatní) prostě začíná jako typická blacková sypačka...a takhle jedou tři minuty. Pak přichází změny a ty se mi líbí. I ty blackové části jsou dobré, ale tam jsou řekněme takoví pprostě typpičtí pro ten žánr, nic extra. Dobře jim to odsejpá, ale já na monotonní black metal nejsem...naštěstí ale opravdu budují atmosfréu a přicházejí stylové odbočky a melodie. Takže rozhodně dobrý a zajímavý materiál. Jen ze mne klasický "černokněžník" nikdy nebude. Mě tsačí Rotting Christ a Ihsahn:-)) nebo Borknagar a pár dalších by se našlo, ale už se nejdná o čistě blackové kapely.

23. 04. 2015 0:07

- Mystic

Supermantonátor: já tam tedy bordel neslyším :D to že něco zní nepředvídatelně a je to rychlé a zběsilé neznamená že to je bordel...copak nkdo neslyší ty melodie riffů?? :/ :D

22. 04. 2015 23:36

- Supermartonátor

Není to prostě pro každého.....holt začátek je fakt bordel:-)) ale pak právě přijdou ty atmosférické části a i když to není šálek mé kávy, přesto je to v rámci žánru dost zajímavé.

22. 04. 2015 23:03

- Mystic

Pagan: to je účel, kdo to neposlouchá a není na to třeba zvyklý, bude to působit jak říkáš...osobně se v tom vyžívám a uklidňuje mě to spíš :D Pak je ovšem divné když někdo napíše, že tam není atmosféra :( :D

22. 04. 2015 20:57

- Pagan

Tak atmoška tam je cítit už po pár vteřinách...to se musí nechat...a zároveň funguje (včetně obalu desky), protože to mám chuť hned vypnout, aby mě to náhodou nedostalo do těžké deprese...což už je ale pouze můj "problém" :-)

22. 04. 2015 20:43

RE:kokoska - Radek

Trošičku nechápu tvůj komentář :) Proč bych to měl dělat jeden člověk? Multiinstrumentalista může sám nahrát cokoliv, pokud ten dotyčný není multiinstrumentalista, těžko to nahraje sám, krom toho ti muzikanti jsou i kamarádi, kteří spolu chtěli něco udělat :) Atmosféru tam necítíš?? Atmosféra je hlavním prvkem této nahrávky :D promiň ale jak může někdo necítit atmosféru v atmosferickém black metalu, který si na atmosféře zakládá?? Co se týče slova bordel, neslyším bordel, ale krásné melodie okořeněné skvělými aranžemi..ale chápu že to není pro každého, tato hudba je trošku náročnější na poslech.

22. 04. 2015 20:06

- kokoska

to je narocne nacokoliv..sem na takovejhle bordel urcite starej..on tam nekdo citi atmosferu..???..nechapu proc jich musi byt pet na takovehle veledilo..jeden by to nedal??

22. 04. 2015 18:26

- Mystic

tak tak, zní to dost hororově, ty zvuky jako pískot, kdy nevíš co to je. je to síla, ale není vto pro každého no, náročné na poslech a poměrně znepokojivé album :)

22. 04. 2015 11:51

- Supermartonátor

Teda atmošku to má fakt temnou. Hodně divné zvuky. Saxofon jak od Shining:-)

22. 04. 2015 11:36

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08099 sekund.