CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - Battle´s Won / JACK THE FROST - Fool To Be Cool


- František Šafr

Já bych k tvorbě Helloween s Andim za mikrofonem rozhodně nebyl tak kritický. Deris už k Helloween zkrátka patří a dovolím si tvrdit, že právě on je tím pravým vokalistou této kapely (a to je můj oblíbenec Michi Kiske). S Andim vzniklo mnoho a mnoho perfektní hudby a žádné album pro mě nebylo propadákem. Jen si zkrátka myslím, že první ukázky z nové desky zní jako nastavovaná kaše bez špetky invence.

4. 05. 2015 10:13

- kokoska

Dalsi marny hokus pokus..HELL..BEZ kISKEHO...??JAKO SABATI BEZ OZZYHO..ZEPELINI BEZ PLANTA..PARPLOVE BEZ GILLANA..QUENI NEZ FRADYHO ..ATD..slusny poslouchatelny ale melouviin to proste nejsou..treba mi zastrelte..

3. 05. 2015 21:28

A. - Gogo

Derise mám taky daleko radši v PC69. Dlouho mi to trvalo, ale u Hells jsem ho taky akceptoval. Mám docela rád alba Master Of The Ring, Rabbit Dont Come Easy a Better Than Raw. Ještě ušlo Gambling With The Devil a potom už mi to příjde takové nemastné neslané bez většího nápadu a nadšení. Jo a hodně příjemné bylo album se staršími kousky předělanými do akusticko-orchestrálního hávu - název si nepamatuji :)

3. 05. 2015 16:40

- Dustter

Tak jsem slyšel úryvek z titulní My God-Given Right a ještě se nadějí pro album jako takového nevzdávám :)

3. 05. 2015 11:39

To b.wolf - Kolík

Souhlasím do puntíku.

3. 05. 2015 9:14

Helloween - b.wolf

jsem úplně poprvé slyšel někdy v min. století, když mně kámoš přitlačil MC s Walls a tvrdil, že něco takového jsem nikdy neslyšel... nekecal :)))))) Walls of Jericho, oba Keepery a Pink bubble... jsou pro mě absolutní top Helloween, po odchodu Kaie a smrti Inga už to stojí za... snad ještě Dark ride, ale pak už nic. Derise občas můžu v Pink Cream '69, ale u Helloween jsem ho nikdy nezkousl a po koncertní "zkušenosti" nezkousnu. Vyjma uvedených alb jsou Helloween pro mě out. To radši sleduju Kaie a jeho účinkování třeba v Iron Savior, třebaže poslední fošny GR's taky za moc nestojí, tak K. Hansena považuju za zakladatele krabičky, zvané "speed"...

3. 05. 2015 7:23

- johny

Helloween som kedysi zral..Ale, posledne albumy beriem s rezervou a s usmevom. Upotene, nasilu robene albumy... Neviem, ako necakam od nich nic nove, len...Mi v tych albumoch chyba akysi \\\"drive\\\", alebo ako to nazvat. Proste cira nuda... Toto nebudem hodnotit, kedze som nepocul, ale..

3. 05. 2015 0:22

- Anonim

Dva roky stará Straight Out Of Hell je jedna z nejlepších desek, co kdy Helloween vydali. Není o nic horší než legendární Keepery. Naopak 7 Sinners mě vůbec nechytla. Ty 2 nové skladby znějí dost průměrně, tak uvidíme, jaká bude novinka, ale trochu se toho bojím.

2. 05. 2015 23:33

Kolik - Demonick

Master Of The Rings, Time of the oath, Dark Ride, 7 Sinners či Better Than Raw sú azda slabotinky? :O

2. 05. 2015 18:35

Helloween... - Kolík

...opět velká slabota bez překvapení, jako ostatně pokaždé za posledních 25 let. Když si vzpomenu na Derise ve skvělých Pink Cream 69, tak musím říct že v Helloween je jde o jeho jasný propadák. Když se podívám na skvělé počátky Helloween, tak z nich se zachovala pouze následná vynikající Hansenova tvorba. Gamma Ray jsou mi rozhodně sympatičtí, ovšem taky vydávají slabotinky a nedodělky, i když "jen" posledních 10 let. Snad se aspoň Hansenovci vzpamatují. Deris už se asi nenajde. A celý Weikathův spolek považuju za dávno hudebně mrtvý.

2. 05. 2015 18:17

Battle's Won - 5/10 - Dustter

Jak mě nový singl Hells zpočátku i nějakým způsobem trochu zaujal, tak to ihned šlo dolů. S tady Šafrem normálně nesouhlasím, ale zde musím. Fakt je to nemastný, neslaný a to SOOH taky řadím k těm lepším za poslední roky. Doufám ve víc, než je Battle's Won...pokud bude deska stylizovaná na tento směr, tak je z toho problém.

2. 05. 2015 11:32

- Supermartonátor

Mně osobně mrzí, že Helloweeni trochu rezignovali na směr který nalezli na "Rabbit Dont Come Easy", nebo následujícím "Keeper - The Legacy". Ještě "7Sinners" se mi hodně líbilo. Minulá deska měla skvělé písně, ale většina se mi zdála taková průměrná...cítil jsem z toho snahu vrátit se hodně do minulosti. A přesně tohle slyším i z těch nových písní.

2. 05. 2015 10:45

Helloween - František Šafr

Helloween mě (zatím) celkem nudí. Svižnější věc nenabízí téměř žádný zajímavý moment a hitovka je taková nemastná, neslaná. Uvidíme, jaké bude celé album. Pravdou ale je, že po poslední desce mám velké očekávání, protože ta patří mezi mé oblíbené.

2. 05. 2015 10:05

<< 1 2 3

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09188 sekund.