IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEF LEPPARD - Retro Active


- JonathanGray

Už se těším na Slang. Jdu si ho pustit. Je to skvělá deska!

16. 12. 2015 18:34

Naprosto - b.wolf

upřímně říkám, že po DL mě po dvojce přestali zajímat, navíc nesnáším na deskách ty různé bonusy a previously recorded covery, takže jsem ani tohle album zasklil, pač jsem si říkal, co by tak asi mohli dokázat tím, že nahrají covery známých tracků... nu což zmýlená neplatí... DL se na Retru podařilo něco, co bohužel krom prvních dvou desek není nikde, přestože jsou to jenom "převzané" songy a to něco je atmosféra. Ani Sweet nezahráli Action jako DL a to je sakra co říct. Jednoznačně nejlepší fošna Hluchého levharta, pochybuju, že se jí někdy alespoň příblíží (sračkoidní popovou novinkou těžko)... Tady vůbec neváhám-10/10

11. 12. 2015 16:04

Vůbec - Gogo

nechci polemizovat se subjektivním pocitem recenzenta. Vždy je to totiž pohled jednotlivce. Baví mě, ale když se rozpoutá diskuze, která ukazuje kdo jak album po letech vnímá. Já tuhle fošnu mám prostě docela rád. A je pravda, že už v době pořízení, a to v roce vydání, jsem ač neznalec angličtiny pochopil, že se nejedná o regulerní řadovku. Šok měl teprve přijít. Slang - to už jsme byli jinde. Na to jsem teprve zvědav.

10. 12. 2015 22:30

- Pepsi Stone

Opětovný poslech se konal u příležitosti sepsání recenze a ten pocit jako u Pyromanie nebo Hysterie se znovu nedostavil. Stejně jako v roce 1995, kdy jsem tuhle desku slyšel poprvé. Sorry...

10. 12. 2015 21:16

- Deny

Osmička se dá ještě pochopit, ale šestka, to je urážka nebo naschvál.

10. 12. 2015 19:51

Jo - Gogo

Přidám taky svou špetku do mlýna. Jsem zrovna u Def Leppard něco jako pravověrný a tohle album jsem si pouštěl doma ještě horké. No fakt,že zprvu to úplná bomba nebyla, ale také se nejednalo zdaleka o žádný propadák. A později deska spíše ještě trochu vyrostla. Ve srovnání s dalšími alby je to dokonce nadprůměr. Takže u mě dodnes velmi oblíbená věc a hodnocení 8/10.

10. 12. 2015 19:07

- Down

Obal je dobrý ...není to sice originál ...původní malba je dílem, myslím amerického malíře(ten obraz je lepší). Fošna mě nijak nezaujala ...vlastně jsem jí v době vydání úplně propásl a pak už jsem se k ní pořádně nedostal:) ...ale film s Arniem je pecka ...žádná sračka.

10. 12. 2015 18:51

skvělý přebal - Ondráš

Def Leppard moc neposlouchám, ale ten přebal je fakt super! :)

10. 12. 2015 18:11

Jak tak čtu... - Kolík

...dnešní komentáře, Pepsi zůstává se svou příšerně dehonestující šestkou osamocen. Možná je to výzva k opětovnému poslechnutí alba, zamyšlení se, zda byly všechny smysly dobře naladěny ke vstřebání této hudební lahůdky a zda hodnocení této není přece jen trošku ujeté. Nakonec chybu může udělat každý, proti tomu nic.

10. 12. 2015 16:14

Ať - Ivan

to vezmu absolutně, relativně, v rámci Def Leppard, nebo hard rocku, nebo retro, nebo novinky pod 9/10 bych nešel. Pro mě jedno z nejlepších alb Def Leppard

10. 12. 2015 13:29

- Pepsi Stone

Znovu a doufám, že naposled, opakuju, že bodování historických alb nelze srovnávat s bodováním aktuálních desek. I v případě historických bych "komerční sračce U2" a jejich desce The Joshua Tree dal desítku. Souhlasím ale s tím, že Retro Active má bezkonkurenčně nejlepší obal všech desek DL.

10. 12. 2015 10:59

- sunstorm

Pro me jsou Retro Active a Hysteria nejlepsimi alby od Def Leppard :)

10. 12. 2015 9:40

- Demonick

...a hlavne Last Action Hero nie je ziadna "sračka", ale špičkova parodia na vsetky tie hrdinske akcne filmy s Arniem v najlepsej forme a vybornou muzikou. Retro Active si vsak hodnotit netrufam kedze som ho do dnes ani cely poriadne nepocul.

10. 12. 2015 8:20

--- - Deny

Všechno už napsal Kolík. Já bych hodnotil stejně, tedy desítkou. Dát Retro Active šest bodů, tedy stejně jako komerční s..čce U2, vyžaduje notnou dávku ignorace. Nic ve zlém, ale tohle se ti, Pepsi, nepovedlo - řečeno diplomaticky.

10. 12. 2015 8:08

10/10!!! - Kolík

Recenzent se zbláznil, jinak se to nedá vyjádřit. Retro Active je naprosto špičkové album, se skvělými Desert Song, Fractured Love, vynikajícími baladami a skvělou coververzí Sweet. I když je poskládáno z písní z různých období, působí jako kompaktní celek s temnou atmosférou odrážející ztrátu Stevea Clarka a vůbec soumrak hard'n'heavy scény té doby. Umělecky se rozhodně vyrovná Hysterii. Je to takový protipól její optimistické stadionové atmosféry. Vše podtrhuje jednoznačně nejpovedenější obal, který se kdy na albech Def Leppard objevil. Retro Active si zaslouží podobné umělecké absolutorium jako Hysteria.

10. 12. 2015 8:01

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08217 sekund.