NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TIGERTAILZ - Lost Reelz


- Deny

Za Garyho Moora předem díky. Jsem fakt zvědav, jak se s ním Pepsi popere, protože to rozhodně není jednoduché téma, jak psal Kolík.

16. 11. 2015 9:00

- Savapip

já to neberu jako výčitku, mě těší, že máte zájem nás nějakým způsobem tlačit dopředu. Ale musíte vzít potaz, že všechno se nějak vyvíjí, takže když napíšu, že aktuálně máme slušný záběr, co se novinek týká, tak argumentovat chybějící recenzí z roku 2012 a 2013 je přece jen trochu o něčem jiném. Tehdy na ně nedošlo a pokud se budou dohánět, tak jedině v rámci seriálu. Co se GD týká, za sebe říkám, že mě sebelepší recykláty starých songů prostě nebaví psát, i kdyby došlo na seriál GD (jako že to je, stejně jako Doro, u mě dost pravděpodobné, ale je třeba dočkat času), tak aktuální desce bych tam stejně věnoval větu dvě, ale když se o desce bude chtít někdo rozepsat, prostor dostane A proto taky vyšli Whitesnake, protože prostě měl autor potřebu je napsat. A jak říkám, všechno se nějak vyvíjí, třeba za rok na to budeme koukat jinak, teď to máme nastavené takhle.

16. 11. 2015 7:02

- Pepsi Stone

Tigertailz tady jsou, protože prostě tohle album vyšlo, poslechl jsem si ho, zjistil, že je to sračka a v rámci objektivity se o to s vámi podělil. Za absolutně nevýznamnou kapelu je nepovažuju, ale prostě holt neměli svůj den. Samozřejmě ve srovnávání s Garym Moorem neobstojí, to je jiný kalibr. K těm seriálům, psal tu Savapip i já, že prostě na ně je čas jeden den v týdnu. Dojde samozřejmě v budoucnu na Garyho Moorea (kvůli častému volání po něm jej mám už hodně vysoko v hledáčku a v současné době mi hraje doma, kvůli opakovanému poslechu jeho alb následným recenzím, hodně často), Rainbow, Black Sabbath, Led Zeppelin, Van Halen, Whitesnake, atd., atd... Ale fakt nejsme retro magazín... Legendy ale budou...

15. 11. 2015 21:41

Noooo... - Kolík

...musím říct, že Deny je celkem blízko realitě. Gary Moore, velikán z největších stihl dokonce i umřít, a na webu nic. Když dám vyhledat, tak zhola nic. Já rovněž sdílím Pepsiho zálibu v hair metalu, je prima. Ale nikdy bych neupřednostnil Tigertailz, jako kapelu třetího nálevu před Gary Moorem, novinkou Doro, Lingua Mortis atd. To snad ani není otázka vkusu, ale spíš opomenutí nebo nechtění se pustit do těžšího tématu, ne? Neber to jako výčitku, spíš jako názor. Pěkný večer.

15. 11. 2015 20:16

Není to úplně tak, jak píšeš - Deny

Whitesnake, ti taky udělali Purple Album a recenze zde je. Proč Whitesnake ano a Grave Digger ne? Doro taky vydala novinku v r. 2012 a recenze žádná. A co parádní Lingua Mortis Orchestra z r. 2013? Na webu ani ťuk. A našlo by se asi víc příkladů, které neodpovídají zásadě, kterou uvádíš. No, nic ve zlém. Asi je třeba nad tím víc přemýšlet.

15. 11. 2015 20:11

- Savapip

Pokud třeba i retro kapela vydá novinku v roce 2015, tak to není retro. Pokud kapela nově přehraje věci, která vydala před lety, tak to není novinka, to není zas tak složité.

15. 11. 2015 19:57

Grave Digger - Deny

Vydali skvělou novinku. A psal jsi, že recenze nebude. Tigertailz jsou důležitější kapela?

15. 11. 2015 19:38

Tigertailz? - Deny

To není retro? :-)

15. 11. 2015 19:36

- Savapip

ale to je přesně o tom, co jsem psal před chvílí - retro zůstane v tom rozsahu v jakém je, pokud by někdo z Tebou zmíněných vydal novinku, tak na 99% se zde objeví. A ten seznam, který by stál za to udělat v retru, ten je daleko rozsáhlejší, ale skutečně máme spíš ambice sledovat aktuální dění než dopodrobna mapovat historii

15. 11. 2015 18:52

- Pagan

Sodom je :-) jinak já myslel spíš co chybí z novinek, je jasný, že tady nemůže bejt všechno z metalový historie.

15. 11. 2015 18:44

Co chybí? - Deny

Už se to tu ventilovalo mnohokrát, takže pro připomenutí: Tento web nemá jedinou recenzi (!) těchto zásadních interpretů nebo kapel: Led Zeppelin, Gary Moore, Yngwie Malmsteen, Rainbow, Dio, Glenn Hughes, Steelheart, Testament, Demon, Destruction, Vengeance, Domain, Sodom, Exciter nebo Firehouse. Dále chybí většina diskografie Doro, Grave Digger, Whitesnake, Anthrax, Overkill, Mr. Big, Van Halen, Black Sabbath, Saxon, Running Wild, Metal Church, Alice Cooper... Našlo by se toho víc, takže jen to, co mě napadlo a měl jsem čas prohledat na webu. Ve srovnání s uvedeným jsou Tigertailz legračně bezvýznamní. :-)

15. 11. 2015 18:38

- Savapip

to Deny: je to jednoduché - v redakci je nás asi deset aktivně píšících a prakticky pro každého z nás je důležitý někdo jiný. Myslím si, že z aktuálních věcí máme (v těch stylech, do kterých jsme schopní mluvit) docela slušný záběr a retro v nejbližší sobě zůstane určitě v tom rozsahu, který je teď. Takže chápu, že z Tvého pohledu na důležité nedochází, ale třeba se někdy dočkáš ;-). A proto třeba i na toho Koláře časem dojde...

15. 11. 2015 18:16

- Pagan

Deny: co důležitého zde podle tebe chybí?

15. 11. 2015 18:15

- JonathanGray

Škoda. Vim, že Kolář má z posl let máslo na hlavě u rock fans, ale spolupráce s Dodem (autor, mix,produkce) mu vrací ztracenou reputaci zpět. Zejména, když jde o desku velmi zdařilou.

15. 11. 2015 18:08

Proč hned "držková"? - Deny

Bylo to jen přátelské připomenutí. Důležití chybí, nedůležití se recenzují.

15. 11. 2015 17:45

- Savapip

v souvislosti s "nadhodnocováním" v recenzích je Denyho reakce praktickou ukázkou toho, že jen co přijde recka na slabou desku, hned dostanem držkovou, že zbytečně ztrácíme čas a prostor :D. A pak jaké nadhodnocování... Autor jí zřejmě za zbytečnou nepovažoval a takhle budeme fungovat i nadále. Pokud vím, tak na Koláře se v dohledné době nikdo nechystá.

15. 11. 2015 17:26

Proč? - Deny

Recenze na úplně zbytečnou desku nevýznamné kapely berou čas a prostor pro hodnocení elitních nahrávek skupin, které zde zásadně chybí. Škoda.

15. 11. 2015 17:09

- JonathanGray

Pořád vyhlížím Petra Koláře.....a konečně pořádný hodnocení :-)

15. 11. 2015 17:04

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08239 sekund.