CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AC/DC, TYLER BRYANT & THE SHAKEDOWN, DOCTOR VICTOR - 22. 5. 2016 - Letiště Letňany, Praha


- Pepsi Stone

Já bych v tom nehledal zase takovou vědu. Prostě Johnson už nemohl pokračovat, sám to několikrát vysvětloval a člověk se mu ani nemůže divit, v jeho letech. Rozhodně to není tak, že by ho Axl vyštípal, jak píše Rumcajs, naopak já si Axla vážím za to, že se tohohle úkolu zhostil a s jakou pokorou k němu přistupuje. Za mě rozhodně sympatické gesto. Tady je vidět, že comeback Guns a hlavně vliv Duffa McKagana na něj má výborný účinek. Ale zpět k AC. Nehledal bych v tom fakt žádnou vědu, důležité je, že se koncert nadmíru povedl, všichni předvedli výborný výkon a myslím si, že i kdyby se rozhodli, že budou pokračovat s Axlem (Brian se už určitě nevrátí), nebude to rozhodnutí špatné.

25. 05. 2016 9:09

- ov42

Jenže po smrti Bona AC/DC si našli nového zpěváka, natočili novou a skvělou desku a na její podporu vyrazili v nové regulérní sestavě na turné. Zatímco teď uprostřed turné, když jejich zpěvák. onemocněl, si objednali cizího zpěváka na záskok a jedou dál, jako by se nechumelilo i když na jejich oficiálních stránkách je jako jejich zpěvák nadále uveden Brian Johnson. Hodně velký rozdíl. Nevím, proč se oháníš původní sestavou, o to fakt nejde, skoro žádná kapela nehraje v původní sestavě a u mnoha je to i nemožné, včetně AC/DC.

25. 05. 2016 8:14

- Pepsi Stone

Jako o polorevivalu můžeme o AC/DC mluvit třeba už od smrti Bona Scotta, protože kdo tam byl z původní sestavy. Jen Angus a Malcolm. A ještě jinak, kdo by si dovolil tvrdit, že dodnes velmi ceněné vystoupení Black Sabbath s Robem Halfordem v roce 1992 byl nějaký nedomrlý polorevival a že místo Dia tam měl zpívat nějaký revivalista z Východního Německa?

25. 05. 2016 7:57

- ov42

AC/DC bych rád viděl, ale tenhle polorevival jsem si nechal ujít. Pro mě je kapela především soubor určitých konkrétních lidí a když tam ti lidé nejspou, tak je to revival. Když tam je část těchto lidí, je to částečný revival. Je možný, že to Axl odzpíval dobře, ale dobře to odzpívá i Petr Průša z místního revivalu. Já bych to tomhle koncertu nemohl mít v hlavě a duší pocit, že jsem opravdu viděl AC/DC.

25. 05. 2016 7:29

I když... - Kolík

...Axla nevidím tak kriticky, dojmy mám podobné. Lístek jsem vrátil, protože jsem si jej koupil na AC/DC s Brianem a nikoliv na AC/DC s kýmkoliv jiným. Škoda, že Angus a spol. nejsou při svém věku více nad věcí...

24. 05. 2016 20:14

ac dc - rumcajs

Taky si dovolím ty, kteří vrátili lístek, spíše ocenit. Ukázali, že jim jde i v hudbě o víc, než o zábavu. Pokud vím, tak rozchod s Brianem pro něj nebyl bezbolestný a Axel jej v podstatě vyštípal a neštítí se ani přiznat, že chce na jeho místě zůstat i nadále. AC DC byli vždy bráni jako kapela s rokenrolovým srdcem a teď se ukázalo, že na prvním místě jsou vždycky a pořád jen prachy. Proto jsem rád,že jsou lidi, kteří v hudbě chtějí vidět i tyhle hodnoty. AC by měli skončit, dojet turné a ukončit kariéru - bez Malcolma a Briana už ACDC stejně neexistují.

24. 05. 2016 19:43

- KOKOTOR

Ano jsem blbec..ja jsem vratil listek..vubec toho nelituji a je mi uplne sumak ze AXL byl bozi na revival za 2500 opravdu nemam potrebu chodit..skoda casu a penez..kdyz si koupim lupen na AC/DC ..tak chci AC/DC ne ANGUS a pratele..

24. 05. 2016 18:45

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08007 sekund.