TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RUNNING WILD - Rapid Foray


to Michael - orre

Jasně! 3.6.1991 Sportovní hala Frýdek-Místek, tam jsem byl a 4.6.1991 Praha-Štvanice. Sestava: Rolf-Axel Morgan-Jens Becker-A.C.! Si pamatuju jak Becker s Morganem okukovali trička před halou v teplákách a my jsme se mohli p..s..t!:-) Jo a předkapela Kryptor!:-)

7. 09. 2016 19:32

- Kovi

V roce 1991 hráli v Praze na štvanici...jinak podle mého, poslední fakt dobré album od mých oblíbenců je "The Rivalry" ....nové album se mi celkem líbí... dal bych 8/10

7. 09. 2016 19:31

RUNNING WILD - Michael

Running hral v čechách aj v roku 1991? to som nevedel, registroval som iba koncert v roku 1989. Kde hrali v roku 1991? Zaujíma ma to , lebo album Blazon stone je moje najobľúbenejšie a to turné asi muselo byť práve k tomu albumu.Ďakujem.Marek

7. 09. 2016 19:08

to Deny - orre

To myslíš vážně?:-) Poslouchám RW od 88 ruku a pamatuju vydání DOG! To se nechválím, jen nepoučuj o heavy metalu a Runningu! To fakt ne! Každý to holt slyšíme jinak a to je v pořádku. Jak posloucháš Running dlouho? Pamatuješ koncerty u nás v roce 1989 a 1991?

7. 09. 2016 18:45

- adrian

Brotherhood je vyborna placka, nepravem zatracovana. V podstate posledni opravdu dobra deska RW. Siberian Winter je jedna z nejlepsich metalovych instrumentalek vubec. Ale novinku jeste nezatracuji, na to mam tuhle bandu az moc rad. Necham ji uzrat a uvidi se :-)

7. 09. 2016 17:29

To orre - Deny

Tak to nevím, co jsi poslouchal, ale album Brotherhood to asi nebylo. :.-) Jsou tam skvěle odpíchnuté skladby se silným riffem jako je úvodní Welcome to Hell, Crossfire nebo Dr. Horror, o výborných Siberian Winter a The Ghost i titulce se tu už psalo. :-) Na novince nic moc heavymetalového nevidím, co by vybočovalo z tvorby posledních let. Jářku, pusť si nejdřív Branded, Jolly Roger nebo Death or Glory a pak piš o celém heavymetalovém albu. :-)

7. 09. 2016 16:19

- orre

Ta deska mi neskutečně sedla! Potěch posledních děsech je to přímo neskutečné zlepšení! The Brotherhood je pro mě bufet rocková deska! Ty sekané rockůvky mě neskutečně sraly už tenkrát! Jsou tam dobré momenty, ale je to strašně nevyrovnané. Novinka je heavy metalová celá, ale tahle je více rocková než metalová.

7. 09. 2016 15:25

- htaedas

Já jen nejsem ortodoxní odmítač. Klidně se přiznám, že jsem byl svého času velice nadšen z Rolfova bočního projektu Toxic Taste.

7. 09. 2016 14:07

To htaedas - Deny

Tak to se spokojíš opravdu s málem. :-) No jo, osmdesátky a začátek devadesátek je nenávratně pryč, nejen pro RW, ale většinu metalových legend. Jen některé výjimky, jako třeba IM - Book of Souls, potvrdí toto pravidlo. Studna vyschla, klasika není schopna opakovat své úspěchy a noví válečníci na metalovém poli jsou spíš k smíchu, když ne rovnou k pláči.

7. 09. 2016 13:05

Zklamání? - Cipísek*

Fakt čekal někdo něco víc? Poslední tři počiny od Rogues En Vogue jsou tak děsivé, že já jsem víc nečekal, než album za pět bodů. Jinak Brotherhood je opravdu dobrá deska, která poněkud zanikla v sajrajtu, který mnoho posledních let Rolf vyrábí. Je to hrozná škoda. RW byli úctyhodnou metalovou skupinou. Dnes už to neplatí.

7. 09. 2016 13:01

- htaedas

Já se klaním k těm, kterým to album káplo do noty. Sice opět chybí dřívější tradiční intro a nějaká ta rychlovka, ale jinak v rámci tvorby RW dobrý. A album se spíše mělo jmenovat po skladbě Black Bart, která je pro tvorbu RW mnohem výstižnější a povedla se.

7. 09. 2016 12:59

- adrian

Zklamani, bohuzel :-( Ne, ze by to byl uplnej blabol, to ne. Ale jako celek se zase zadne zmrtvychstani nekona a zrejme uz asi ani konat nebude. Pro me, jako ortodoxniho fanouska kapely, je to bolestive konstatovani. Jsou tam obcas chytlave momenty a paradni sola, to ano. Nicmene velmi brzo me zacalo album nudit. Je jasny, ze druhe Black Hand Inn uz Rolf nikdy neudela, ale aspon neco jako Brotherhood by snad jeste zvladnout mohl. Nebo ne? Tady neni ceho se chytit, ani jeden song bych nenazval hymnou.

7. 09. 2016 12:15

- Vosa

Rapid Foray je slabé, přesto ale lepší jak The Rivalry. Brotherhood je o třídu výš - nejlepší fošna od Blazon Stone.

7. 09. 2016 12:02

RW - rumcajs

Tak já zas nedám dopustit na Rivalry, kterou mám z jejich diskografie nejraději, i kdž je pravda, že nejsem orotodoxní fanoušek RW a jejich desky, kromě Rivalry, až tak naposlouchané nemám.

7. 09. 2016 11:36

Running Wild - Zdeněk

Tuto kapelu jsem měl v 80. letech a na začátku další dekády moc rád, ale posledních cca 20 let nestojí za nic. Pravda je, že Brotherhood je o něco lepší než obvyklý podprůměr v Kašpárkově produkci. Siberian Winter, The Ghost a titulní skladba jsou perly, které doplňuje ještě několik slušných úderných písní. Toto album si zaslouží aspoň 7,5. Rapid Foray beru jako další pokus o reparát, který se celkem povedl - ovšem jen ve srovnání s tou bídou posledních tří alb. Takže za mě by to nebylo víc jak 6.

7. 09. 2016 11:07

To Deny - Kolík

Rapid Foray bych dal 5,5, zase tak strašně moc špatné album to není, má své silnější momenty. Ale Siberian Winter nebo The Ghost, když už srovnáváme, na něm nenajdeme. Nejvíc mi vadí ta unavenost a jalovost některých písní, než samplované dudy, které zmiňuje Pepsi. Faktem je, že živé nástroje (včetně bicích) by všem slabým deskám RW aspoň trochu pomohly k lepšímu výsledku. Ale na zase tak moc. Chybějící invenci nelze nahradit dobrým provedením.

7. 09. 2016 10:26

4,5/10 - Deny

Opravdu hodně moc unavené. Bez energie a s invencí, která nestačí ani na Brotherhood nebo Masquerade, natož pak na Port Royal nebo Under Jolly Roger.

7. 09. 2016 9:41

Dovolím si... - Kolík

...částečně nesouhlasit. Rapid Foray je pořád ještě dost mizerná deska, která si nezaslouží ani obligátní sedmičku. Desky z posledních let jsou rovněž mizerné, až úplně neposlouchatelné (poslední tři). Přesto je od dob Black Hand Inn v diskografii určitá nevyrovnanost, než aby se dalo vše hodit do jednoho pytle. Masquerade není tak mizerná, jak píše Pepsi a opravdu hodně dobrá je Brotherhood, kterou v podstatě kazí jen dva velmi průměrné bonusy. Ani automatické bicí této desce tolik neškodí, jak se všude píše. Je hudebně velmi silná, co se týče melodií i aranží. Bohužel, podstatné je to, že se tvorba RW výrazně nelepší, a že ani Rapid Foray nestojí za to si pořídit do sbírky CD.

7. 09. 2016 7:25

<< 1 2 3

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.16704 sekund.