NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AIRBOURNE - Breakin` Outta Hell


- Pepsi Stone

Já jen doplním, že pro mě má smysl zajít na Airbourne naživo. Na koncertě jsou mnohem silnější než z jakékoliv desky.

12. 10. 2016 8:32

- adrian

Pak je jeste jedno reseni, ktere me osobne velmi vyhovuje - neposlouchat ani AC/DC, ani Airbourne. Druzi jmenovani budou v listopadu predskakovat Volbeat ve Vidni, to zase bude nekonecne cekani :-( Minule jim predskakovali Iced Earth a to byla jinaci kava.

11. 10. 2016 17:19

Airbourne - Figy

Tak nevím,zda-li se mám vůbec vyjadřovat k poslední desce mých oblíbenců Airbourne.Všude slyším a čtu,že Airbourne jsou pouhým klonem klasiků AC/DC,ale...Airbourne jsou rychlejší a tvrdší než AC/DC a to pro mě znamená,že nejsou v žádném případě pouhým klonem .Budeme-li takto vždy posuzovat kapely,které hrají podobně jako AC/DC pak v tom případě nemá cenu se zmiňovat o dalších kasicích tohoto stylu(mám na mysli Krokus,AB CD,Hardbone,Black Spiders,Sticky Boys,Screaming Eagles atd.).Budeme tedy dále poslouchat jen alba AC/DC(které mám mimochodem velmi rád)?Já určitě ne.Figy.

11. 10. 2016 16:56

- Martin

S hodnocením souhlasím, možná bych i půl bodu ubral. Druhá deska se mi až zase tak moc nelíbila jako ta první, předchozí BDB zase vcelku jo. Tohle album ale zůstalo za očekáváním. Skutečně, kapela už začala na mnoha místech vykrádat sama sebe.

5. 10. 2016 20:48

Trapní - B.wolf

kopirovaci AC/DC. První fošna jakžtakž, další no ničem. AC/DC mají na každé desce, z nichž ale žádná neni ipropadak, jako tohle, vždycky něco super, pokud už deska sama není totálně nášlapná, jako třeba Highway. Zbytečnost, to trapné napodobování, děs.

5. 10. 2016 16:58

Debut - Gogo

Jejich první fošna je beze sporu vynikající. Další jsem sice koupil a poslechl, ale po později zase prodal. Bohužel musím souhlasit s tím, že další 2 desky už prostě nebyly zajímavé. Koncert byl sice zážitek dobrej, ale je to málo. Další nápady prostě nejsou. Škoda :( Doufám, že se to zlepší. Už pro ten fakt, který zmiňuje Avram. Na co budeme sakra chodit?:(

5. 10. 2016 16:20

- Avram

S těmito kapelami je to těžké. Já přispěju do diskuse s dalším otřepaným klišé. Na co budeme chodit, až kapely, na kterých jsme vyrůstali, se odeberou do hrobů? Já si v žánru, který mám nejradši, našel pár zajímavých mladých kapel. Asi už nikdy nebudu mít tak široký záběr jako u legend (od rokenrolu po death metal), ale budu mít na co chodit. Pokud pro někoho budou takovou kapelou Airbourne, přeji to kapele i jejím fanouškům. Ale Pepsi to napsal správně. I já vidím první desku jako svěží vánek a pak už jen něco, co mi nestojí za opakovaný (a posléze ani za první) poslech. Ne proto, že by to bylo špatné, ale protože mě to nezajímá (což je samozřejmě moje chyba).

5. 10. 2016 8:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07968 sekund.