PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FREEDOM CALL - Master Of Light


- GNT

Fenris 13: teprve teď jsem si přečetl pozorně diskusi - ano může to být jinak. Takže omluva za zkratkovitou reakci. Nicméně gayové poslouchají úplně jinou muziku než Freedom Call. A první 3 alba FC patří podle mě (a možná i podle jiných) k tomu nejlepšímu, co bylo v powerspeed metalu vytvořeno.

28. 11. 2016 10:32

- Fenris 13

Ech, proč by blackmetalista (byl tu ale v diskuzi vůbec nějaký?) nemohl hodnotit power-speed? Já poslouchám takřka vše a na mém přehrávači si vedle sebe hoví Freedom Call spolu s Man Must Die, Devinem, Inquisition, Amaranthe či Aosoth, aniž by se dotyčné, žánrově rozdílné nahrávky, spolu servaly :-)

28. 11. 2016 10:25

- GNT

Jsem zvědavý, zda je tu opravdu pět speedových songů (to se mně nechce věřit, ale budiž) a zda se dá Master of Light srovnávat s prvními třemi alby. Vítám i menší počet skladeb. Nechápu, proč někdo, kdo má rád black metal, hodnotí powerspeedovou nahrávku. Mě by to v opačném gardu v životě nenapadlo. K metalovým žánrům, které neposlouchám, protože jim nerozumím a nemusím je, mám přinejmenším respekt.

28. 11. 2016 9:01

Zdařilé - b.wolf

album a Ghost ballet, to je paráda! 9/10

27. 11. 2016 13:20

- Honza Fuentes

Pohodové a veselé album jak už to je u FC tradicí. Není tam jediný song co by se mi nelíbil, ale zase tam není nic co by se mi vrylo do paměti. Bude to chtít další poslech. S albem roku bych se trochu krotil. Podle mě letos vyšly kvalitnější desky (Theocracy, Sylvania, Dynazty ...). Jo a s recenzí se dá souhlasit, ale s číselnym hodnocení je přesnější Pagan.

25. 11. 2016 20:05

- Mirec

Takže, ak niekto má rád nejaký druh hudby (metal) a iný nemá, tak nech láskavo nehodnotí to čo nepočúva. To hodnotenie a názor je potom neobjektívne . Hodnotenie predsa má zmysel pre hudbu v danej kategórii. Že je to teplošské?, tak to je trápne jak hovado a ty si sám trapko. Asi si nikdy nebol na živom koncerte FC, Ja som bol na 3-och v malých kluboch. Tá atmosféra čo tam títo chalani vytvorili to je tak pozitívne čo málokto dokáže urobiť. A ver, že nijaky b...t tam nebol. Tento počin ja naozaj perfektny, asi nie na 10, ale to je vec názoru. Prvá skladba je trochu infantilna ale na živo to bude super vyskakovačka. Recenzie super.

25. 11. 2016 15:24

- adrian

Boze, zase nejakej trotl, co vystupuje pod vice nickama a za kazdou cenu musi davat najevo svou tupost ... Jinak album jsem jeste neslysel, kvuli problemum se sluchem momentalne nemuzu poslouchat hudbu, ale uz dlouho ho mam pripraveny a tesim se!

25. 11. 2016 11:53

- htaedas

Jinak se opětovně musím smát těm zakomplexovaným jedincům, kterým se FC nelíbí, nelíbil a líbit nebude, ale mají potřebu to dát najevo. Samozřejmě se to netýká jen FC. Ale to už jsem si na zdejších stránkách zvykl.

25. 11. 2016 11:28

- Meresz

Áno, lebo keď človek hejtuje kapelu ako FREEDOM CALL, tak to musí byť zákonite zakomplexovaný black metalista :)) Keď toto dostane 10/10, tak to asi zákonite musí vyvolať nejaké reakcie nie? Európsky power metal má svoje klenoty, ale táto banda veselých teploškov medzi nich nikdy patriť nebude. Metal Is For Everyone je najteplejší metalový singel roku 2016 a možno aj 2017 :D

25. 11. 2016 11:24

- htaedas

Výborná deska, u mě taky kandidát na nejlepší desku roku. Melodie, rychlost, refrény, sbory, všeho je tam hromada. Sálá z toho naprosto pozitivní energie. Navíc zvukově u bicích se více zadařilo, protože zvláště na předešlých dvou albech mi bicí přišly takové zvukově ploché, suché, nevýrazné. A co se týká skutečně patetické úvodní skladbě, tak nejdřív mě taky trochu zaskočila a hlavně se mi nelíbilo to zbytečně dlouhé skandování s vrzací kytarou, ale pak mi došlo, že jako koncertní skladba to bude paráda.

25. 11. 2016 11:22

- Demonick

Kapela, ktorú si iba z princípu nepúšťam = ich hudbu totiž neznášam. Hodnotiť to radšej ani nebudem, to by začalo na stupnici mrznúť :) A MERESZ ako black metalista, pobavilo :) Ty brutaľu!

25. 11. 2016 11:02

to Meresz - Anonim

Čekal jsem, že se ozve nějaký zakomplexovaný blackmetalista s názorem "ono dostalo dobré hodnocení něco, co není blackmetal". Vždycky se alespoň jeden najde. Já jsem zase nikdy nepochopil potřebu vyjadřovat se k nahrávce, ze které jsem neslyšel ani notu. Zajímavé je, že tato potřeba se objevuje hlavně u blackošů. Jak říkám, je to takový blackmetalový komplex. Ale neboj se, časem z toho vyrosteš!

25. 11. 2016 10:50

10/10 - Anonim

Parádní deska a pro mě jeden z kandidátů na desku roku. Naprostý souhlas s Hermesem. Přesně jak píše v recenzi: "Hledat ryzejší powerspeedové album by byla námaha zcela zbytečná". Už předešlé dvě fošny byly vynikající a Freedom Call ve výborné formě pokračují. Když tak nad tím přemýšlím, tak mi přijde, že FC jsou v tohle desetiletí snad jediná power metalová jistota.

25. 11. 2016 10:38

- Meresz

Dať tejto kapele 10/10 je zločin proti dobrému vkusu!

25. 11. 2016 10:25

- Kovi

Perfektní album s naprosto odporným obalem :) 10/10

25. 11. 2016 10:25

- Václav

Snad až na ,, Riders in the Sky ,, je ta deska vynikající. Tolik chytlavých melodií, sborů a dobré nálady jsem už dlouho nikde nenašel. hodnocení bych ztáhl na 9/10, ale to je pouhá formalitka. A ano,pro mě největší překvapení je ona parádní ,,Ghost Ballet,, . Vynikající deska!! :-)

25. 11. 2016 0:11

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07741 sekund.