ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PARKWAY DRIVE - Darker Still


- Crust

To je úplně snadný :) z kopírky různých kapel, hrajících zaměnitelný metalcore si vytesali svůj vlastní styl, po kterém jsou ihned poznatelní a vyčlenili se ze stáda na výsluní popularity. Je to melodický, je to chytlavý, dobře složený a hlavně strašně energický. Ano, je to dělaný primárně na živou prezentaci, nikdo z autorů se tím netají, já s tím taky nemám problém. Takováhle muzika se neskládá pro soustředěný poslech do obýváku.

3. 10. 2022 11:38

- Hanz

Já zase nechápu jak tuhle supernudu pořád někdo obhajuje, jako by to měl být druhý příchod ježíšův. Ale tak proti guestu... :) Už Reverence sem se musel nutit doposlouchat do konce. A to sem si Ire ještě dost užil. Nepotřebuju aby sypali furt stejnej core jako předtím, ale tohle ani přídavné ohníčky na koncertě nespasí. Hlavně to moc nekomplikovat a písníčky aby zabraly na první dobrou aby si každý mohl udělat to svoje "hej hej" na koncertě. BMTH na posledním albu tohle zvládli mnohem, mnohem líp. Třeba ještě překvapí v budoucnu, ale tohle je fakt Slabota s velkým S.

3. 10. 2022 9:16

10/10 - Michal Koupil

Recenze za mě teda docela mimo. Z obyčejné kopírky Heaven Shall Burn se stala jedna z nejzajímavějších a nejosobitějších tvrdých kapel současnosti. Songy jako Like Napalm, Darker Still nebo Soul Bleach patří k tomu nejlepšímu co z Parkway kdy vypadlo. Album skvělé, objektivně za 8,5/10, po zhlédnutí pražského koncertu zaokrouhluju na 10 :)

26. 09. 2022 10:50

- Crust

Nikdy jsem úplně nepochopil ty stestky po dřívějších albech Parkway Drive, které se nesly v duchu toho nejgeneričtějšího metalcoru. Spontánní? No budiž, ale když takhle hraje asi dalších 13250 kapel, tak je vám spontánnost celkem k ničemu. Ale tak proti gustu... Každopádně když recenzent zmínil, že nový singl Nickelback zní úplně stejně jako nová deska PD, tak jen potvrdil, že tu desku poslouchal asi úplně jiným orgánem, než ušima :-)

18. 09. 2022 19:39

- Karel Klafunda

mylsím, že spousta z těchto lidí to i za 10-15 let znát bude :-) https://www.youtube.com/watch?v=0mimykEgSnM&ab_channel=MartinDybala PD opravdu vyrostli a ikdyž i mně se trochu stýská po těch více spontánních a živelných časech, které krásně zachytil dokument Home Is for the Heartless z roku 2012, s novou tváří kapely nemám problém a Reverence bych dal to mého osobního TOP 10. Já ty jejich starší metalcoreové ultrasypačky až na výjimky nějak moc nemusím a ty novější songy ve středním tempu jsou v živém provedení úplně odzbrojující. Ale beru, že fandům dřívější tvorby už to nemusí sedět.

17. 09. 2022 7:07

- orre

To jsou ale kapely. Žádná umělecká hodnota. Kdo to bude za 10-15 let znát?

16. 09. 2022 16:47

Souhlas - Danny7th

Naprostý souhlas s recenzí. Nuda, šeď, neuvěřitelně přeceňovaná kapela.

16. 09. 2022 6:03

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08473 sekund.