PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PRIMAL FEAR - Code Red


Klasika od Pimal Fear; - b.wolf

této smečce sedí přídomek "houpačka". Jedno album skvělé, další slabší, další o ničem. Nejlepší alba už vydali - debut je vynikající, pak už mě točím jenom to vůbec nejlepší, Seven Seals. Další, stejně jako tohle, mě moc neberou (aspoň že Ralf už nechal toho ječení)...

22. 09. 2023 7:52

- orre

Majk - Sinner utekl hrobníkovi z lopaty! Viděl jsem s ním nedávno rozhovor. V roce 2020 se mu po očkování na Covid zhroutil komplet imunitní systém a nemohl se pohybovat. Byl v několika nemocnicích a nevypadalo to dobře. Prý už se to lepší, ale pomalu. Momentálně není ani na turné pro nedostatek sil a v těch klipech je rád, že stojí.

20. 09. 2023 14:46

- - Petronius

U mě při poslechu nového alba taky převažují dojmy pozitivní, zvuk je velmi dobrý, Ralf se do zpěvu opírá pořád sebevědomě a silácky, bez ohledu na přibývající věk. Ohromně mě nadchla balada Forever, protože povedených metalových balad je v posledních letech míň než šafránu; tahle skvostná podle mě nese zjevný Sinnerův rukopis.

20. 09. 2023 13:59

- htaedas

Mě se album líbí a velkou zásluhu na tom mají povedená melodická sóla. Scheepers z hlediska melodiky tomu dodává ještě důležitější rozměr a nepotřebuje k tomu ani sborový doping. Řízné kytary vše podtrhují a tom mám právě u heavy/poweru hodně rád. Úvodní hitovka je velká palba, která má vše uvedené a je fakt, že žádná další skladba se jí už tolik nevyrovná, ale i tak se stále opět jedná o valivé album a na koncertech musí skladby spolehlivě fungovat.

20. 09. 2023 9:21

- Majk

Opravte si diskografii. Nevím nic o tom, že by v roce 2020 vyšlo album Pride. Nové album je typický Primal Fear. Pár výtečných, pár dobrých a pár průměrných skladeb. Scheepers už trochu nestíhá. Je slyšet, že výšky dost tahá falzetem, ale v jeho věku to pořád dává na výbornou. Čekal bych více překvapení, protože to je fakt pořád to samé. A Mat Sinner ve videoklipu vypadá, že je den před smrtí. Není mu něco?

20. 09. 2023 8:16

Primal fear - Ladislav

Za mne hodně veliký zklamání, album mne absolutne neoslovil, dva single ok ale zbytek nezazivne, vůbec mne nic nechytlo kromě singlu jasně v daném žánru je těžké zaujmout ale u mne jednoznačně nejslabší deska primal fear

20. 09. 2023 5:12

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08333 sekund.