ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AMARANTHE - The Catalyst


- Crust

Já to třeba pochopil asi správně a respektuju, že má někdo takový názor. Ale je vtipný, že to mám přesně opačně. Pro mě byl Jakeův afektovaný projev občas těžko snesitelný už v Amaranthe, ale jeho vlastní kapelu Cyhra (ač papírově dobrou, super muzikanti) jsem musel přestat poslouchat právě kvůli tomu jeho kňourání :) Nils má pochopitelně taky do jisté míry afektovaný projev, je to přeci jen power metalový zpěvák, tam je to normální, ale i tak je mnohem přirozenější. Holt otázka vkusu a subjektivního vnímání.

29. 02. 2024 13:06

To ov42: - Petronius

Tady vážně někdo neumí číst, anebo chápat napsané. Nepsal jsem, že Nils Molin má horší hlas, ale že mi Jake E do celkového vyznění skupiny seděl líp.

28. 02. 2024 22:20

- ov42

Vážně si někdo mylí, že Jake E měl lepší hlas než Nils Molin. No tak vnímání hudby je vždy subjektuvní, ale já to opravdu nechápu.

28. 02. 2024 13:40

to Meres - ov42

Nebuď na sebe tak přísnej :-)

28. 02. 2024 13:38

- Meres

Odporná sračka. 0/10

26. 02. 2024 17:29

No nevím, - Rainy

po poslechu singlů mě to moc nebere. Nicméně musím konstatovat, že Nils Molin je určitě jeden z nejlepších zpěváků současnosti.

26. 02. 2024 16:52

- - Petronius

Je možné, že patřím do docela úzké menšiny heavyrockových fanoušků, kterým moderní electro trance/death metal nijak zvlášť nevadí. A protože jsou Amaranthe nepopiratelně kapelou stylotvornou, hodlám ohodnotit nové album The Catalyst bez předsudků. Předně: mám sice mnohem raději kapely bez agresivního chlapáckého growlu (Metalite, Rexoria, …), taky mi jako „čistý hlas“ Jake E seděl (v minulosti) k Amaranthe líp než nyní dost afektovaný Nils Molin, ale přesto se domnívám, že jde o dobré album, o nic horší ani lepší než předchozí Manifest. Ano, je tu jasná a promyšlená snaha o hitovost. Ano, Elize Ryd je pěvecky stále v excelentní kondici. Ano, Amaranthe vědí, co chtějí hrát, a zvládají to sakra dobře. Muzika je to nadupaná, úderná, většina písní se v novém koncertním setlistu rozhodně neztratí. Osobně se mi asi nejvíc zamlouvají kusy Outer Dimensions, Ecstasy, Stay A Little While.

26. 02. 2024 16:38

- Crust

Mně je upřímně jedno, jestli je to metal, hudbu dělím na dobrou nebo špatnou a The Catalyst je podle mě dobrý album. I když mi dle singlů původně přišlo, že tentokrát si Amaranthe vylosovali slabší chvilku a zachraňuje to až ten poslední titulní singl, tak jako celek výsledný dojem vylepšují většinou právě ty tradičnější skladby. Jinak debata zda je to metal, mi připomíná tragickomické pokrytectví adminů z Metal Archives, kdy Amaranthe tam samozřejmě nezařadí, protože to pro ně není metal a jako měřítko "metalovosti" nejčastěji zmiňují absurdní pravidlo, že ta hudba musí mít metalové riffy (Amaranthe je pochopitelně mají, stejně jako další blacklistová kapela Mnemic). A pak tam klidně do databáze zařadí béčkovou kopírku Amaranthe s názvem Metalite, kteří mají těch metalových prvků ještě míň.

26. 02. 2024 14:04

- Quirinus

Toto už má s metalom spoločné len pramálo. Gitary sú zo zvukového hľadiska už len kulisa, bicie na tom tiež nie sú oveľa lepšie. Súhlasím, že naživo sú veľmi zábavní, ale štúdiovky sú (až na pár songov na nich) rýchlokvasená "kolotočárina"

26. 02. 2024 9:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08085 sekund.