PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CHROMING ROSE - New World


Chroming New World - jumbojet

Tak jsem se ujal (byť za volantem) probírat starými (relativně - 90-tky nejsou tak dávno) nahrávkami z oboru heavy metal všeho druhu. Je jedno jestli speed, power, doom atd, atd. a musím přiznat, že toto album jsem si po létech přehrál 2x po sobě. Dynamické spodky, laufy a absolutně fascinující zpěv. Prostě nádhera. Vykalkulovanost bych tomu vůbec nepřisuzoval - prostě vývoj, stárnutí, vyspělost a hlavně vkus....výborné. Při tom probírání zjistíte, že kupa věcí je nezapamatovatelných, protože hodně kapel splývá do jedné hromady a jen několik z nich zaujme svojí originalitou a vyjimečností. Dávám 10/10.

2. 04. 2014 12:01

New World - 9/10 - katkaak

Naprosto nesouhlasím s recenzí jako takovou. Toto album konkrétně mi osobně velmi sedne, zrovna tak zpěvákův hlas. Působí na mě velmi dobře a je plné nápadů. Speed metal to opravdu není, ale dobrá hudba ano! Prostě totální pohodovka :-)

6. 06. 2013 11:31

- Tomas

nechapu, jak to tu muzete vetsinou odsuzovat... paradni placka!zpev uchvatnej. za usi netaha ani v nejmensim narozdil od nekterejch pasazi z prvnich dvou alb.(ktery sou ale jinak taky vynikajici!-na 8/10.-ale na tohle cd nedam dopustit. jednoznacne 9/10. 10 maji jen helloween a jejich prvni 3 placicky:-)

1. 03. 2009 16:26

CHRS - miro

hodnotenie 9/10

24. 08. 2007 8:36

:)) - matus177

...a samozrejme Honzovi patrí vďaka za pokračovanie v Arche, vždy ma to inšpiruje k hľadaniu starých dobrých kaziet, ktoré si potom nostalgicky púšťam na našom deduškovi kazeťákovi :)

23. 08. 2007 20:56

hmm... - matus177

Vidím to presne opačne, prvé dva albumy boli v rámci žánru veľmi zaujímavé, mali neskutočnú energiu (pritom tiež speed metal už v posledných rokoch vôbec nesledujem). Na New World je snaha znieť ÚPLNE inak, čo samo osebe nevadí, je dobré keď kapela nestojí na mieste... Bohužiaľ nestačí len snaha znieť moderne, je dobré prísť aj s nejakými nápadmi a vôbec najviac oceňujem, keď sa kapela na nič nehrá. Súhlasím so Savapipom ohľadne jeho podozrení o trendovosti a dodávam, že ide o vôbec najzúfalejší pokus nemeckej kapely hrať sa na Seattle. Ani náhodou sa im to totiž nepodarilo. Max 4/10

23. 08. 2007 20:51

CHRS - miro

ked boli speedovy boli nudny a uplne nevyrazny ako vacsina speedovych kapiel...ja speed vobec nemusim a tak mi zmena u Chroming Rose velmi sadne

20. 08. 2007 15:28

5/10 - Carrion

Tak první tři alba jsou všechna perfektní ale to čtvrté, New World, mě taky bohužel neoslovilo. Kvalitu celého alba znehodnocuje především zpěvák, jehož projev mě vyloženě tahá za uši :-/ Dobrá recenze!

17. 08. 2007 11:52

To možná je, - b.wolf

leč jenom pro Tebe. Hodně dlouho a horkotěžko jsem sháněl první dvě placky, ale \\\"Tlak\\\" jsem už neustál. Nebylo to vyloženě špatné album, ale na debut či dvojku nedosáhlo. A \\\"New World\\\" jsem poslouchal skoro měsíc a zaklinkal jsem umíráčkem. I ta šestka je dost, hodnotil bych maximálně čtyřkou... když si na to vzpomenu, i po takové době nechápu, jak taková suprová speedmlátička zapadla a zešedla. škoda..., velká škoda...

16. 08. 2007 9:37

CHRS - miro

Najlepší album CHRS výborný spev Reinersa...a nasledujúci Insight je tiež výborný

16. 08. 2007 8:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08 sekund.