22.10.2021
MANOWAR
Fanoušci amerických truemetalistů se možná dočkají ..více

22.10.2021
DEATH ANGEL
Thrasheři ze zátoky Bay Area si na konto připíší ..více

22.10.2021
RISE AGAINST
Po červnovém album "Nowhere Generation" přijde tato ..více

22.10.2021
STEEL PANTHER
Američtí hairmetalisté představili právoplatnou ..více

22.10.2021
BAD BUTLER
Německá heavymetalová formace představí 5. listopadu ..více

22.10.2021
BE`LAKOR
Melodický death metal plný pohanských motivů se znovu ..více






YES - The Quest
Mě naopak překvapilo, jak fajn mi to přijde. Sl ..

YES - The Quest
Máš pravdu, Anderson ne Anderson. To je překlep ..

YES - The Quest
Judas Priest nikdy nepřekoná Painkiller tak tito ..

SWALLOW THE SUN - Emerald Forest And The Blackbird
Skvělé hodnocení. Subjektivně ještě dosazuji ..

YES - The Quest
aby sme zistili, že to nie je až také dobré, m ..

SKELETOON - The 1.21 Gigawatts Club
Třetí rok v řadě taková kvalitní power speed ..

DEATH - Human
Sean tenkrát vytasil naprosto šokující bicí! ..

DEATH - Human
Deska nejen roku 1991. Absolutní skvost, dokonalo ..

TRIVIUM - In the Court of the Dragon
Ako veľký fanúšik Trivium som úplne spokojný ..

DEATH - Human
Album je zvukově nabušenější , hlavně bicími ..




Za poslední měsíc:
RAGE - Ressurection Day
1266x

K.K.`S PRIEST - Sermons Of The Sinner
1144x

DEATH - Scream Bloody Gore
979x

DEATH - Leprosy
950x

SKELETOON - The 1.21 Gigawatts Club
917x

CARCASS - Torn Arteries
900x





článků celkem: 8679
recenzí: 7162
reportů: 574
rozhovorů: 522













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


KISS - Sonic Boom

Aby bylo jasno, nikdy jsem neměl moc rád jejich desky ze sedmdesátých let a nejlepší sestava Kiss je pro mě ta s Brucem Kulickem a Ericem Carrem. Takže pokud tohle čte fanatický obdivovat Kiss, pro kterého kapela zemřela nejpozději s odmaskováním, budu asi osočován nejrůznějšími jmény hospodářských zvířat. Nicméně se do té nevděčné práce pustím. Psát recenzi na Kiss je leckdy jako ruská ruleta. Nepochválíš, kopej si hrob.

S chválou budu šetřit, ale s ostrými výrazy rovněž. "Sonic Boom" totiž není deska, za kterou by se Kiss museli stydět, i když to soudě podle pilotního singlu "Modern Day Delilah" tak vypadalo. Na druhou stranu "Sonic Boom" není ani nikterak objevná. Prostě armáda Kiss-fans si bude spokojeně podupávat do rytmu, ale nového fanouška tahle nahrávka zaujme jen stěží. Uslyšíte tisíckrát slyšené postupy a melodie které jste zaregistrovali třeba na "Love Gun" nebo "Rock n´Roll Over". Uslyšíte i Stanleyho mečivý vokál, který sice léty trochu ztrácí na síle, ovšem je stále dobře rozpoznatelný.

Je to právě Stanley, který na desku přispěl těmi nejlepšími melodiemi a táhne jí kupředu. Jeho "Never Enough", "Danger Us" a "All For The Glory" (tu si pěvecky rozdělil s bubeníkem Ericem Singerem) je rozhodně to nejlepší co mohou dnešní Kiss nabídnout. Na druhé straně tu stojí skladby z pera Genea Simmonse ("Russian Roulette" nebo "Yes I Know"), které jsou skutečně jen rutinní kousky, postrádající špetku invence, moment překvapení a jakýkoliv silný melodický motiv. Ale to také není novinka. Na to už jsme si u Kiss mohli zvyknout dávno. Jedinou skutečnou novou věcí (kromě roku vydání) je pouze skladba "When Lightning Strikes", kterou zpívá kytarový novic Tommy Thayer (ex-Black n´Blue).

Podtrženo, sečteno. "Sonic Boom" je jen dalším zářezem do kissácké diskografie. Je to zářez sice vykalkulovaný (jako celá kariéra Kiss), ale kapela se za něj, na rozdíl od jiných vrstevníků, stydět nemusí.

Pepsi Stone             


www.kissonline.com

Seznam skladeb:
1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody´s Perfect)
5. Stand
6. Hot And Cold
7. All For The Glory
8. Danger Us
9. I´m An Animal
10. When Lightning Strikes
11. Say Yeah!

Sestava:
Paul Stanley - zpěv, kytara
Gene Simmons - zpěv, baskytara
Tommy Thayer - kytara, zpěv
Eric Singer - bicí, zpěv

Rok vydání: 2009
Čas: 43:17
Label: Universal
Země: USA

Diskografie:
1974 - Kiss
1974 - Hotter Than Hell
1975 - Dressed To Kill
1975 - Alive!
1976 - Destroyer
1976 - Rock n´Roll Over
1977 - Love Gun
1977 - Alive II
1979 - Dynasty
1980 - Unmasked
1981 - (Music from) The Elder
1982 - Creatures Of The Night
1983 - Lick It Up
1984 - Animalize
1985 - Asylum
1987 - Crazy Nights
1989 - Hot In The Shade
1992 - Revenge
1993 - Alive III
1996 - Carnival Of Souls
1998 - Psycho Circus
2009 - Sonic Boom

Související články:
KISS - Kiss
KISS - Hotter Than Hell
KISS - Dressed To Kill
KISS - Alive !
KISS - Destroyer
KISS - Carnival Of Souls: The Final Sessions


Vydáno: 16.10.2009
Přečteno: 5890x




počet příspěvků: 5

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Modern Day Deliah...21. 10. 2012 8:55 Pepsi Stone
Jak můžeš napsat...20. 10. 2012 22:29 Matyáš
Ohladne Kiss ja...6. 11. 2009 11:19 Marc - Janesession
no nic...30. 10. 2009 13:52 sister
Pěkne odfláknutá...25. 10. 2009 16:16 Vincent


 
Metalforever.info © 2006 - 2021     RSS - články

stránka byla načtena za 0.87646 sekund.