18.06.2019
FAITHSEDGE
Bývalý kytarista Dokken Alex De Rosso, někdejší basista ..více

18.06.2019
SHOCK NARCOTIC
Debutové album 16. srpna vydává tahle kapela z Detroitu, ..více

18.06.2019
KINGS OF CHAOS
Koncertní superskupina, kterou tvoří Lou Gramm ..více

18.06.2019
TENSILE
Velká Británie hlásí nové želízko v hardrockovém ..více

17.06.2019
MEGADETH
Frontman Dave Mustaine ohlasil, že trpí rakovinou krku. ..více

17.06.2019
GHOST
Tobias Forge, čili Cardinal Copia, se asi nedrží ..více






ARAKAIN - Jekyll & Hyde
Bohužel dnes je v situaci, že když Bílá " si ..

ARAKAIN - Jekyll & Hyde
Dnešní metalisti jsou sice daleko tolerantnějš ..

ARAKAIN - Jekyll & Hyde
Já si tak trochu myslím, ze se Arakain snaží z ..

MAJESTICA - Above The Sky
Výborný album a skvělý Tommyho návrat. Toto a ..

VLÁĎA ŠAFRÁNEK - Buccaneer
Dobře,škoda ..

VLÁĎA ŠAFRÁNEK - Buccaneer
Vzpomínkové album bude, ovšem Příliv asi ne. ..

VLÁĎA ŠAFRÁNEK - Buccaneer
Je v plánu recenze vzpomínkové desky Brainu?A c ..

PANTERA - Metal Magic
A tobe by mozna pomohlo na chvili vysadit zobani . ..

PANTERA - Metal Magic
Ta sekera to ale trochu kazí, to je fakt. Možná ..

PANTERA - Metal Magic
Brutálně podhodnoceno! Za mě jasná desítka. S ..




Za poslední měsíc:
RAMMSTEIN - Rammstein
1560x

ARAKAIN - Jekyll & Hyde
1275x

GLORYHAMMER - Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex
875x

PANTERA - Metal Magic
698x

MINORITY SOUND - Toxin
685x

AMON AMARTH - Berserker
678x



22.06.2019
TEETHGRINDER (NL) , DEVANGELIC (ITA) , SKINNED (USA) , SPASM (CZ), MINCING FURY ..
Žabčice u Brna, začátek od:11:50, vstupné: -

22.06.2019
ŠLINC FEST 2019 // benefiční festival - FVTVRE, ★HISATAKA★ (JP), Thanx, H..
lesní divadlo Řevnice, začátek od:13:00, vstupné: 250,- (předprodej 20

13.07.2019
Eternal Hate Fest vol:17. KRODA, WHITE DEATH, SEKHMET, BERGRIZEN, LEICHENZUG, T..
Nýrsko-areál Pod Sjezdovkou., začátek od:14:00., vstupné: 500 Kč.



článků celkem: 7026
recenzí: 5744
reportů: 552
rozhovorů: 369













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


CHILDREN OF BODOM - Relentless Reckless Forever

Tahle kapela mně svými výtvory přivodila pocity nekonečné posluchačské rozkoše, stejně jako reakci zcela zívavé letargie. Do první skupiny patří dvojice počinů z přelomu milénia, konkrétně album "Hatebreeder" (to je jasný kult!) a o něco méně strhující, ale přesto drtivě nadupaný počin "Follow The Reaper". Jenže další deska "Hate Crew Deathroll" byla najednou nepochopitelně nudná, a ty následující tento jakostní zlom ještě potvrdily. Zdá se ovšem, že (téměř) okamžitá popularita, jež přinesly rané počiny CHOB, má věčnou setrvačnost, a tak je každé další album této kapely očekáváno s obrovskou netrpělivostí, která je pro mě z výše uvedených důvodů už zcela nepochopitelná. A nový kotouč s divným názvem "Relentless Reckless Forever" ("Nelítostný Bezohledný Navždy") můj apatický postoj určitě nezvrátí.

Ačkoli je zřejmě atraktivnější, než předešlá bída "Blooddrunk", stejně byla má pozornost při poslechu zalarmována jenom velmi fragmentově, že by mě strhla některá ze skladeb v celé své délce, o tom si můžu nechat nadále jenom zdát. Když už je pak některý z hudebních motivů přece jenom napínavější, skoro vždy se jedná o x-krát slyšenou verzi z desek předešlých. Alexi se už pár let docela hustě vykrádá, a pokud některý riff přece jenom zavoní neznámým aroma, tak to není ani zdaleka tak působivé, jako v dobách, kdy bylo Laihovi nějakých slabých 20 let. Je tak vlastně přesným opakem vína: čím starší, tím horší...

...a to navzdory tomu, že se jeho technika hraní slušně vyvinula a řada mladých kytaristů ho považuje za svůj velký vzor. Co však Alexi nabral na řemesle, o to více potratil v chytlavosti svých kompozic. Skladby zase nepříjemně splývají, a přesto (ale spíš proto), že se v nich slévá asi miliarda žánrových proudů (heavy, power, prog, thrash, thrash’n'roll, groove, moderní metal, punk, náznaky deathu), není dost dobře možné zachytit nějaký silný motiv, který nás bude MOTIVovat k mnohonásobnému poslechu.

Za to, že je novinka poslouchatelnější, než předešlé placky, dávám lehce nadprůměrnou známku. Jinak je to ale šeď šedivá a nebýt onoho zázračného startu této kapely, jen těžko by dnes mohla slavit takový úspěch. Úspěch, který už dávno nekoresponduje se skutečnou kvalitou studiových počinů a charismatem hlavního představitele.

Pagan             


www.cobhc.com

YouTube vzorek

Seznam skladeb:
1. Not My Funeral
2. Shovel Knockout
3. Roundtrip to Hell and Back
4. Pussyfoot Miss Suicide
5. Relentless Reckless Forever
6. Ugly
7. Cry of the Nihilist
8. Was It Worth It?
9. Northpole Throwdown

Sestava:
Alexi "Wildchild" Laiho - zpěv, kytara
Roope Latvala - kytara
Janne "Warman" Wirman - klávesy
Henkka T. "Blacksmith" Seppälä - baskytara
Jaska W. Raatikainen - bicí

Rok: 2011
Čas: 01:04:05
Label: Universal Music
Země: Finsko
Žánr: extrémní power metal

Diskografie:
1997 - Something Wild
1999 - Hatebreeder
2000 - Follow The Reaper
2003 - Hate Crew Deathroll
2005 - Are You Dead Yet?
2008 - Blooddrunk
2011 - Relentless Reckless Forever


Vydáno: 18.04.2011
Přečteno: 3136x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Tahle deska se mi...15. 01. 2012 18:27 Nejsem
Původně jsem...19. 04. 2011 10:11 Anonim
já jsem zas novou...18. 04. 2011 23:02 Rainmaker
uplne suhasim. prve...18. 04. 2011 15:01 dzuzo


 
Metalforever.info © 2006 - 2019     RSS - články

stránka byla načtena za 0.19911 sekund.