22.01.2020
BLUE ÖYSTER CULT
I když se stále více nahlas mluví o tom, že kapela ..více

22.01.2020
HARLEJ
Tuzemská rocková stálice přijde 6. března s novinkou ..více

22.01.2020
NORTH KINGSLEY
Přestože System Of A Down stále koncertují, na novou ..více

22.01.2020
THOR
O slovo se znovu hlásí kanadské želízko v ..více

22.01.2020
THE RUMOURS
Trojice rockerek z americké Iowy, doplněné bubeníkem ..více

22.01.2020
SWITCHLADE ROMANCE
Německá hardrocková formace, kterou vede bývalý basista ..více






XIII. STOLETÍ - Werewolf
Werewolf je kult. To hovoří za vše. A klip k ti ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
Když to rozšířim trošku, tak oni se v té dob ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
U Root a Masters Hammer je ten kult jistý a to ne ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
..a dnes mi ty kapely typu Torr, Arakain apod. z t ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
No já nevim, ale za kultovní desku můžu považ ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
To Pepsi stone : proč mluvit o kultovních de ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
I kdyby to tak bylo (což asi skutečně je), tak ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
Současný Torr je pouze snaha o co největší vy ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
lukáš: Kromě Oty Hereše skládá i Bart. ..

Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku
To Deadly Grind : Dnešní Torr nemá už co nab ..




Za poslední měsíc:
Kolinss (DEBUSTROL) - Osobní setkání s idoly z dětství je zážitek, který se ti z paměti nikdy nevymaže
3139x

ZEMĚTŘESENÍ - Zemětřesení 2
2294x

DEBUSTROL - Neuropatolog
1844x

DEBUSTROL - Chytrá past
1214x

Redaktorská bilance roku 2019 - Pepsi Stone
1079x

Redaktorská bilance roku 2019 - Pagan
1078x



24.01.2020
THE FIALKY, NEŽFALEŠ, TRAGEDIS, ŽÁDNEJ STRES...
Havlíčkův Brod - KD Ostrov, začátek od:20:00, vstupné: 200/250

03.04.2020
MOTÖRHEAD Czech Republic revival JUDAS PRIEST revival Praha IRON MAIDEN reviv..
kc semilasso, začátek od:18:00, vstupné: 290

12.06.2020
GOSPEL OF THE FUTURE, DROM, OR, atd......
Dub nad Moravou, začátek od:13:00, vstupné:



článků celkem: 7397
recenzí: 6063
reportů: 570
rozhovorů: 386













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


SINNER - Santa Muerte

Kam nemůže čert… Začíná to vypadat, že Matt Sinner už zdaleka nevěří tolik svému hlasu, jako v minulosti (i když soudě podle novinkového alba k tomu nemá nějaký zásadní důvod). A v důsledku toho jeho parta Sinner experimentuje. Tedy, experimentuje, to je trochu silný pojem. To, že se opakuje vokální výpomoc Saschi Krebse, který již byl povýšen na řádného člena kapely, bylo vcelku očekávatelné. Do letitého výrazu Sinner zapadají i hostovské příspěvky Ronnieho Romera (Rainbow, The Ferrymen, ex- Lords Of Black)a Rickyho Warwicka (The Almighty, Thin Lizzy). Ale když na konci čtvrté dekády existence kapely poprvé přiberete do kapely zpěvačku, dá se tak nějak čekat, že to na výraz kapely bude mít docela výrazný vliv.

Tím rozhodujícím elementem na misce vah se tedy stává Giorgia Colleluori (ex-Eternal idol). A hodnocení alba se bude dost možná odvíjet od toho, jak moc na albu „Santa Muerte“ chcete slyšet ten tradiční našlápnutý svalnatý hard and heavy světa Matta Sinnera, či jak moc toužíte po nějakém vybočení. Na dva roky starém povedeném albu „Tequila Sunrise“ bylo patrné, že Sinner stále mají větu co říct, aniž by museli vyjíždět ze svých obvyklých kolejí. Rukopis toho letošního ve svém základu také není nějak násilně překopán, i když v některých případech i skladby, ve kterých zní výhradně mužská část ansámblu, v sobě mají o něco veselejší a optimističtější odstín (což působí velice svěže). Tomuto pocitu vévodí „Fiesta y copas“ (s Romerovým španělským příspěvkem) a titulní skladba, obě dvě v sobě mají tu typickou Sinnerovu melodiku a přitom zní ohromně uvolněně a zpěvně. A v podstatě po úvodní „Shine On“, která byla svěřena Giorgii, zdůrazňují fakt, že angažmá této zpěvačky je trošku kontroverzní – Giorgiin hlas sice v sobě má energii i říz, ale jako by jí na zemitost Sinner chyběla muskulatura, a když se Giorgia dostává do popředí, zní občas poněkud subtilně (a někdy snad až nepatřičně). Což ještě víc zdůrazní „Last Exit Hell“, ve kterém se už přímo střetává v dialogu s jedním ze svých mužských protějšků. Na podobný střet dojde několikrát a vyjma závěrečné jiskřivé „Stormy Night“ se zpěvným stadionovým refrénem a výborným kytarovým sólem Giorgia vždycky táhne za kratší konec. Přitom syrově potemnělá a houpavá „Misty Mountian“ ukazuje, že Sinner s Giorgiou dokáží najít společnou řeč v hodně vypjatých chvílích.

Pár tradičně tradičních silných písní a odvaha nezůstat v ulitě, která ale úplně nedopadla. Je-li tohle cesta, kterou se Sinner chtějí ubírat i nadále, budou muset některé zuby do sebe teprve pořádně zapadnout. Na „Santa Muerte“ jsou v jakési fázi „sice jde to, ale dře to“. Ta muzika nezní špatně, jen to prostě není ten starý dobrý (byť celkem snadno prokouknutelný) Sinner.

Savapip             


FB SINNER

YouTube ukázka - Fiesta y copas

Seznam skladeb:
1. Shine On
2. Fiesta y copas
3. Santa Muerte
4. Last Exit Hell
5. What Went Wrong
6. Lucky 13
7. Death Letter
8. Craving
9. The Wolf
10. Misty Mountain
11. The Ballad of Jack
12. Stormy Night

Sestava:
Mat Sinner - zpěv, baskytara
Sascha Krebs - zpěv
Giorgia Colleluori - zpěv
Tom Naumann - kytara
Alex Scholpp - kytara
Markus Kullman - bicí

Rok vydání: 2019
Čas: 49:07
Label: AFM Records
Země: Německo

Diskografie:
1982 - Wild n Evil
1983 - Fast Decision
1984 - Danger Zone
1985 - Touch Of Sin
1986 - Comin Out Fighting
1987 - Dangerous Charm
1992 - No More Alibis
1993 - Respect
1995 - Bottom Line
1996 - Judgement Day
1998 - The Nature Of Evil
2000 - The End of Sanctuary
2003 - There Will Be Execution
2007 - Mask Of Sanity
2008 - Crash & Burn
2011 - One Bullet Left
2013 - Touch of Sin 2
2017 - Tequila Suicide
2019 – Santa Muerte

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 16.09.2019
Přečteno: 641x




počet příspěvků: 6

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Tak po čase musím...16. 12. 2019 21:22 orre
Ale teď koukám,...17. 10. 2019 7:26 Fenris 13
Jorza - Pokud...17. 10. 2019 7:09 Fenris 13
Pokud se mně to s...16. 10. 2019 11:49 Jorza
Už je těch...16. 09. 2019 21:29 orre


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.18762 sekund.