12.08.2020
ARMORED SAINT
Američané, vedeni už od osmdesátých let někdejším ..více

12.08.2020
HAMMERFALL
Švédští heavymetalisté pořídili během turné "World ..více

12.08.2020
LIKE MONTHS TO FLAMES
Jedni z lídrů současné metalcorové scény si najmuli ..více

12.08.2020
NYKTOPHOBIA
S ustálenou sestavou se potřetí hlásí o slovo tito ..více

12.08.2020
PRIMITIVE MAN
Sludge/doom metal, to je styl, který už několik let hraje ..více

12.08.2020
KRALLICE
Už třináct let se prezentuje tato newyorská čtveřice ..více






VEONITY - Sorrows
už jsem se bál nějakých "inovací" ... ..

VEONITY - Sorrows
už jsem se bál nějakých "inovací" ... ..

TOKYO MOTOR FIST - Lions
Párkrát už jsem si album poslechl – a utvrzuj ..

SALAMANDRA - Imperatus
Nezatížen jakoukoli nostalgií nebo vztahem k p ..

ONSLAUGHT - Generation Antichrist
Zpěvák mi připomíná Souzu nebo Ellswortha. Hu ..

KING DIAMOND - Conspiracy
to rumcajs: v pohodě, stanou se horší věci ;-) ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Za ten odkaz se omlouvám, netušil jsem, co to zp ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Petronius: á pravda, neb Mozillu to nenabourá, n ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Neplechu tropí ten rumcajzův dlouhatánský webo ..

KING DIAMOND - Conspiracy
Já proti designu nemám námitky, ale pokud by se ..




Za poslední měsíc:
KING DIAMOND - Fatal Portrait
1265x

KING DIAMOND - Abigail
1107x

KING DIAMOND - Them
1063x

U.D.O. / Musikkorps der Bundeswehr - We Are One
992x

KING DIAMOND - Conspiracy
928x

POWER 5 - Progres Time
700x



23.08.2020
Folková zahrádka v Nároďáku Kapela MELISSA A DUE, instrumentáln folk r..
NÁROĎÁK JAROMĚŘ, začátek od:16:00, vstupné: Dobrovolné

05.09.2020
IRON ANGEL (Germany), INSULTER (Germany), STÍNY PLAMENU, KRYPTOR, SATOR MARTE, ..
Plzeň-Kalikovský mlýn., začátek od:13:00., vstupné: 500 Kč / 550 Kč.



článků celkem: 7781
recenzí: 6392
reportů: 573
rozhovorů: 428













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


SINNER - Santa Muerte

Kam nemůže čert… Začíná to vypadat, že Matt Sinner už zdaleka nevěří tolik svému hlasu, jako v minulosti (i když soudě podle novinkového alba k tomu nemá nějaký zásadní důvod). A v důsledku toho jeho parta Sinner experimentuje. Tedy, experimentuje, to je trochu silný pojem. To, že se opakuje vokální výpomoc Saschi Krebse, který již byl povýšen na řádného člena kapely, bylo vcelku očekávatelné. Do letitého výrazu Sinner zapadají i hostovské příspěvky Ronnieho Romera (Rainbow, The Ferrymen, ex- Lords Of Black)a Rickyho Warwicka (The Almighty, Thin Lizzy). Ale když na konci čtvrté dekády existence kapely poprvé přiberete do kapely zpěvačku, dá se tak nějak čekat, že to na výraz kapely bude mít docela výrazný vliv.

Tím rozhodujícím elementem na misce vah se tedy stává Giorgia Colleluori (ex-Eternal idol). A hodnocení alba se bude dost možná odvíjet od toho, jak moc na albu „Santa Muerte“ chcete slyšet ten tradiční našlápnutý svalnatý hard and heavy světa Matta Sinnera, či jak moc toužíte po nějakém vybočení. Na dva roky starém povedeném albu „Tequila Sunrise“ bylo patrné, že Sinner stále mají větu co říct, aniž by museli vyjíždět ze svých obvyklých kolejí. Rukopis toho letošního ve svém základu také není nějak násilně překopán, i když v některých případech i skladby, ve kterých zní výhradně mužská část ansámblu, v sobě mají o něco veselejší a optimističtější odstín (což působí velice svěže). Tomuto pocitu vévodí „Fiesta y copas“ (s Romerovým španělským příspěvkem) a titulní skladba, obě dvě v sobě mají tu typickou Sinnerovu melodiku a přitom zní ohromně uvolněně a zpěvně. A v podstatě po úvodní „Shine On“, která byla svěřena Giorgii, zdůrazňují fakt, že angažmá této zpěvačky je trošku kontroverzní – Giorgiin hlas sice v sobě má energii i říz, ale jako by jí na zemitost Sinner chyběla muskulatura, a když se Giorgia dostává do popředí, zní občas poněkud subtilně (a někdy snad až nepatřičně). Což ještě víc zdůrazní „Last Exit Hell“, ve kterém se už přímo střetává v dialogu s jedním ze svých mužských protějšků. Na podobný střet dojde několikrát a vyjma závěrečné jiskřivé „Stormy Night“ se zpěvným stadionovým refrénem a výborným kytarovým sólem Giorgia vždycky táhne za kratší konec. Přitom syrově potemnělá a houpavá „Misty Mountian“ ukazuje, že Sinner s Giorgiou dokáží najít společnou řeč v hodně vypjatých chvílích.

Pár tradičně tradičních silných písní a odvaha nezůstat v ulitě, která ale úplně nedopadla. Je-li tohle cesta, kterou se Sinner chtějí ubírat i nadále, budou muset některé zuby do sebe teprve pořádně zapadnout. Na „Santa Muerte“ jsou v jakési fázi „sice jde to, ale dře to“. Ta muzika nezní špatně, jen to prostě není ten starý dobrý (byť celkem snadno prokouknutelný) Sinner.

Savapip             


FB SINNER

YouTube ukázka - Fiesta y copas

Seznam skladeb:
1. Shine On
2. Fiesta y copas
3. Santa Muerte
4. Last Exit Hell
5. What Went Wrong
6. Lucky 13
7. Death Letter
8. Craving
9. The Wolf
10. Misty Mountain
11. The Ballad of Jack
12. Stormy Night

Sestava:
Mat Sinner - zpěv, baskytara
Sascha Krebs - zpěv
Giorgia Colleluori - zpěv
Tom Naumann - kytara
Alex Scholpp - kytara
Markus Kullman - bicí

Rok vydání: 2019
Čas: 49:07
Label: AFM Records
Země: Německo

Diskografie:
1982 - Wild n Evil
1983 - Fast Decision
1984 - Danger Zone
1985 - Touch Of Sin
1986 - Comin Out Fighting
1987 - Dangerous Charm
1992 - No More Alibis
1993 - Respect
1995 - Bottom Line
1996 - Judgement Day
1998 - The Nature Of Evil
2000 - The End of Sanctuary
2003 - There Will Be Execution
2007 - Mask Of Sanity
2008 - Crash & Burn
2011 - One Bullet Left
2013 - Touch of Sin 2
2017 - Tequila Suicide
2019 – Santa Muerte

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 16.09.2019
Přečteno: 907x




počet příspěvků: 6

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Tak po čase musím...16. 12. 2019 21:22 orre
Ale teď koukám,...17. 10. 2019 7:26 Fenris 13
Jorza - Pokud...17. 10. 2019 7:09 Fenris 13
Pokud se mně to s...16. 10. 2019 11:49 Jorza
Už je těch...16. 09. 2019 21:29 orre


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.36094 sekund.