PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ALESTORM - Black Sails at Midnight


kritimen mně připomíná slepého - pik

jež možná má hudební sluch,ale také melodický hluch.Když se někomu něco nelíbí,tak se mu to nelíbí a basta.A jinej se může přetrhnout-hm,celkem nadarmo.Stále platí pravidlo...když nic neumím,jdu to vyžvanit do kritiky:-).Tím děkuji za hodnocení a.....už teď mi jméno onoho kritimena vypadlo z mysli.Ony takový bláboly naštěstí v hlavách dlouze nepřežívají.S prima music je to naštěstí opačně.Vivat Alestorm.

23. 05. 2010 6:25

- Anonim

to Martin: Děkuji za vysvětlení. Nicmémě mě napadá otázka, proč se tedy autor do psaní této recenze vůbec pouštěl, když tu vlastně není co recenzovat a nepřenechal tuto práci raději svým kolegům?

25. 08. 2009 13:26

- Martin

Je pravda, že pirátske juchačky nie sú mojou doménou, no predchádzajúci album sa mi relatívne páčil, a toto mi oproti nemu príde o ničom, tak ma to vyprovokovalo. Ohľadom "trapnej recenzie" - autor chcel len poukázať na trápnosť samotnej nahrávky a skutočnosť, že tu vlastne nie je čo recenzovať. Howg!

25. 08. 2009 9:41

- Mariachi

teď jsem si to poslechl znova, a 3/10? výsměch... tak špatný tohle album rozhodně neni! jasně,na jejich debut Captain´s Morgan Revenge rozhodně nedosahuje ale slušných 6 až 7 by si zasloužilo. tenhle styl metalu zjevně neni autorovo šálek kávy,takže by si tohle "hodnocení" mohl odpustit, každý ať se drží svého...

24. 08. 2009 21:26

krutá pravda - Nordic7

S redaktory souhlasím, těch 5 z 10 z druhé recenze je naprosté maximum, které bych byl ochotný Alestorm přiznat. Moc mě nevzal ani jejich debut, čekal jsem při tom všem humbuku kolem něco nápaditějšího, nejen další hopsačku. Hopsačky mám celkem rád, ale čeho je moc, toho je příliš...

11. 08. 2009 11:05

- rockDJ

Hmmm....... proti slovenštině nemám nic... i když se mi to čte hůř.... ale musím souhlasit s Anonimem. Formuloval to sice dost ostře, ale tohle je fakt recenze na pěst :)

9. 08. 2009 22:48

- Savapip

to Anonim: předpokládám, že v Anglii asi moc lidí rumunsky neumí, takže mi tahle asociace přijde dost scestná. Počítám, že není zrovna moc lidí v ČR mělo problémy se slovenčinou a osobně jsem rád, že tahle "mezinárodní" spolupráce :-) funguje a doufám, že nadále fungovat bude. Na druhou půlku tvého příspěvku nemá cenu reagovat...

7. 08. 2009 21:37

trapná recenze - Anonim

Já osobně bych uvítal kdyby redaktoři na českym zinu psali česky. Na anglickejch webzinech taky nejsou články psaný rumunsky. I když chápu, že redaktora typu Martin nechtěji ani na Slovensku. Tohle fakt není recenze, ale jen sprostej výlev zuřivosti, nenávisti a vzteku. Asi má pan autor s touhle kapelou nějakej osobní problém. Kde jsou ty časy, kdy recenze na desky psali lidé, kteří je uměli zhodnotit a ne idioti, kteří si na tom léčí svoje ego.

7. 08. 2009 19:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08105 sekund.