DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLIND GUARDIAN – 11. prosince 2011, Praha – KC Vltavská


Vltavská - Milan (Český fanklub BG)

Vedro tam bylo, pravda, ale čert vem vedro, když jde vo takovej zážitek ne? ))). Dva dny před Prahou hráli v Německu Blindi na dvou festivalech a den po Praze ještě ve Varšavě, byly to tedy 4 koncerty za sebou, tuším pátek, sobota, neděle, pondělí, nešlo tedy o turné s předkapelou. Další den ve Varšavě před nima hráli Grave Digger, proč nebyly v Praze netuším, to je otázka pro pořadatele. Jak Blindi tak Grave Digger mají stejného tour manažera Henryho Klaereho, takže šlo zřejmě (odhaduju) jen o jednání mezi tourmanažerem a místním pořadatelem, co je ochoten zaplatit. Pravděpodobně pořadatel v Praze už neměl rezervu na předkapelu, Grave Digger jako předkapela přišla v té době kolem 4-5 tisíc Eur (dle jednání), takže pořadatel možná ušetřil a nechtěl riskovat ztrátu. Proč však pořadatel neoslovil třeba nějakou domácí bandu na zahřátí, která by byla vděčná za takovou možnost a zahrála by za občerstvení, toť otázka až výčitka. I já ale přiznávám, že mi vůbec nevadilo, že předkapela nebyla, Blindi tím pádem měli dostatek času a byli naprosto uvolnění, bez stresu, což mi potvrdili na šatně, kde byla při autogramiádě uvolněná náladička. Milan

6. 07. 2020 13:32

- Ray

Jojo, ty Gammáči jsou as už památný...

20. 12. 2011 15:33

- ov42

Tak pokusd ti bylo zle na Blindech, tak na tenkrát na Gamma Ray bys asi chcípnul. To bylo tak dvakrát horší. Tohle bylo ještě v toleranci. Ani nechci domýšlet, jak to bude vypadat v květnu na Epice.

20. 12. 2011 10:06

- Bubák

Taktéž já se připojuji s komentářem, že jsem rád, že předkapela žádná nebyla. Vzhledem k tomu, že jsem řídil po koncertě 200kiláků domů a asi za dvě hodiny po návratu jsem šel do práce, jedině bodlo, že koncert zkončil brzy. Koncert byl skvělý, ikdyž mně osobně se Brno líbilo o chlup více, snad to bylo daný i složením setlistu, ikyž ani k tomuhle člověk nemohl mít velkých výhrad. Kapela je opravdu velmi milá, skromná a přátelská (podařilo se mi dostat do šatny) a velmi jí záleží na fanoušcích a členech jejích fanklubu, což se o některých tuzemských hvězdách říci nedá. Co se týče haly, mně osobně bylo vedro ukrutný a to se ještě ani nezačlo hrát. Několikrát se mi dokonce pěkně zamotala hlava. Asi začínám stárnout bo co. :-) Jinak rozhodně jeden z nejlepších koncertů letošního roku.

20. 12. 2011 7:15

- martan04

Bohužel patřím k těm nešťastníkům, kteří před rokem po sauně na GAMMA RAY na Vltavskou zanevřeli. Nicméně dovedu si přestavit, že pecky Mirror, Mirror, Valhalla a Majesty musely být live neskutečným zážitkem. Mám DVD z živáku 2001 a je to neskutečně dobré. BLINDi pro mne byli mezi léty 1987 a cca 2000 nejlepší powerspeedovou bandou a tím to zůstane.

19. 12. 2011 23:19

- Rainmaker

skvělý koncert i report :) jako kdybych to psal já :D viděl jsem Guardian potřetí a pokaždý je to lepší a lepší!!! a jsem rád, že nebyla předkapela

19. 12. 2011 18:29

Report hezkej, ale krátkej. - lukáš

to BLind guardian Vltavská 2011: O Vltavské jsem se dočetl hodně negativních věcí.Přesto koncert Guardian, byl tak nádhernej zážitek, že na horko jsem si vzpomněl až na koncí koncertu. Hned od příchodu do haly, jsem scháněl tričko s Guardian .Koupil jsem si ho .A mohl se připravit na koncert. To že nebyla předkapela, se nakonec zdála jako výborný nápad. Přsně v 20 hod - zaznělo intro k desce Sacred worlds, scénu osvítíla nádherná modrá barva. Po příchodu bubeníka a basisty- nejakej novej??? , začalo hotové peklo. Lidé skandovali a řvai tak , jako by se všechny čerti ženili.Poslední kdo nastoupil na scénu byl Hansi, to už potlesk byl neskutečný a poprvé mě vyhrkli slzy do očí.Byl jsem totiž na Guardian poprvé. Ač se hráli známé kousky, tak i nové- Wheel of time, Talelorn- into the vod. Fanoušci udělali nádhernou atmosféru. Upřímně husí kuži jsem měl celej koncert. Pro mě tento koncert byl neskutečně kvalitně zahranej, super atmosféra a Hansiho vystupování. Prostě nádhera.žádné fuck,fuck ale normální super človíček. Ano, metallica dokáže mít na koncertě neuvěřitelnou masu lidí, i atmosféru.Ale Guardian mě dostali více.DRuhá nejoblíbenějši moje kapela a zážitek na celý život. Předčasný ,ale nádherný dárek tímto jsem dostal k vánocum.Gurdian - díky .

19. 12. 2011 13:02

- Anonim

Pěknej report. Jen škoda, že celá ta akce byla tak krátká. Snad nikdy jsem nezažil, že by koncert skončil už před desátou hodinou. Já osobně bych nějakou tu předkapelu uvítal. Jinak kapela i publikum výborný. Překvapilo mě, jak všichni důkladně znali texty.

19. 12. 2011 8:51

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08748 sekund.