PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2012 – čtvrtek, pátek (12., 13. července), Vizovice


- Stepan

Bubak: Uh, jsem si (diky te spam zprave diky ktere se tahle diskuze objevila v levem panelu) teprve ted vsiml tve reakce :-). To ses teda skutecne sekl. Podle YT by me v zivote nenapadlo neco hodnotit. Kdyz jsem psal, ze jsem je videl na "live koncertech" tak tim skutecne myslim nazivo na vlastni oci. Avantasii jsem videl nazivo na vlastni oci zatim 4x, (MoR2008, Kaufbeuren a Fulda 2010, Wacken 2011), z toho 3x s Kiskem, a teprve na tom Wackenu jsem z Kiskeho zacinal mit pocit, ze se na tom podiu zacina citit trochu jako doma.

15. 11. 2012 13:15

- Bubák

Pavla: Ale to je možná pravda, ono zas až tak za moc nestojí :-) Štěpán: píšeš, že je sleduješ s Avanatásii, tak mi přišlo pravděpodobnější, že sleduješ natočený koncerty na youtube, než že by si je objížděl po evropě, ale třeba sem se sekl :-) Na minulým Moru byl první část koncertu poznamenaný špatným zvukem, od 5 písničky to bylo ok, takže si nemyslím, že by zpíval špatně, že po pódiu neskákal, tak to je to poslední, co by mi vadilo. Radši tak, než když Tobík poskakuje a vyluzuje falešné tóny ;-)

26. 07. 2012 17:16

Unisonic - Pavla

Musím oponovat co se týče Unisonic. Je to samozřejmě čistě subjektivní, nicméně mě jejich vystoupení nenudilo. Jednak znám velice dobře jejich debut, v té druhé řadě napravo jsem byla jako jedna z mála (ostatní se třásli na 100x stejně Edguy) a Kiske je neuvěřitelně charismatický člověk a bavič, ty grimasy, pohyby...dlouho jsem se na koncertu tak nepobavila. Nemusí skákat po podiu jako opice. Pro mě mnohem uvěřitelnější vystoupení než od Edguy. Edguy mám ráda, ale tohle byla katastrofa a urážením fanoušků (tohle je naše nové album, ale jen 3 z vás si ho koupili) u mne Tobi klesl.

26. 07. 2012 16:36

- Stepan

Zip: No Kiske tu jistu na podiu nabira uz dva roky, a jak uz jsem napsal, je tam rozhodne znat posun k lepsimu. Hadam ze mu asi dost pomohlo turne s Avantasii v a tech par vystoupeni s Gamma Ray :-).

21. 07. 2012 15:13

- Stepan

Bubak: Uh, tu zminku o youtube jsem nejak nepochopil, muzes to rozvest? Me proste Kiske prilis nebere, mysleno nejen zpev, ale jeho celkovy frontmansky projev (v poslednich par letech, drivejsi nemuzu hodnotit). Ale jak jsem rekl, od predchoziho vystoupeni Unisonicu na MoRu 2010 je tam rozhodne vyrazny posun k lepsimu, tehdy to byla fakt tragedie.

21. 07. 2012 15:07

- Veronika

Kdo NeonFly nestihl a nemá to daleko do Prahy, doporučuji tuhle událost: http://www.metalforever.info/info.php?id=863 Kluci už se moc těší, až si tady zase zahrají.

20. 07. 2012 22:40

Pěkný report - Zip

S Kamelotem souhlas, na Bloodbound jsem bohužel zabalil, měl jsem nějak dost... Nesouhlasím s Unisonic - mě přišli skvělí a i když bych se bez těch pomalejších písniček obešel, task mě nenudily. Jen Kiske musí znovu nabrat sebejistotu na podiu, je vidět, že měl tu dlouhou pauzu... Edguy mi taky letos přišli slabší, i když tak tvrdě, jako ty, bych je nehodnotil. Ale byl to takový jejich odvar....Hodně mě mrzeli Neonfly. Na ně jem chtěl jít, ale nemohl jsem se vzdát místa v 2. řadě :-)

20. 07. 2012 22:34

- Bubák

Štěpáne, chybu hledej ve zvukaři, néé v Kiskem. Apropo, myslíš si, že z youtube něco kvalitativně poznáš? Jinak za sebe Thin Lizzy super, Unisonic podle mě lepší než z desky, mělo to větší koule, překvapila má nejoblíbenější píseň od Hells: March in Time, Kamelot - určitě lepší zpěvák, pěkný vyztoupení, škoda že to ten zvukař ze začátku tak prasil, Neonfly jedno z nejlepších vystoupení festivalu i zvukově, no a Vysáče, ač nestihnuv je celý, tyhle kluky prostě miluju:-) Za celý čtvrtek chci poděkovat hlavně zvukaři, ten to prasil jako sviňa. když to srovnám s nechvalnou Jaroměří, tak tam se to bohužel přihodilo jen u Pretty Maids, jinak tam byl nejlepší zvuk na festivalech, co jsem slyšel. Je pravda, že So a Ne už na tom pan zvukař byl líp, (asi si napsal, co kterej čudlík znamená), ale přesto i tam dokázal zaškodit.

20. 07. 2012 21:39

MoR 2012 - Stepan

Ohledne cen piva - kdyby to byla aspon 11ka, tak nemam problem za to tech 40Kc dat. Ale na blbou vodovou "eurodesitku" je to fakt predrazene. Jinak, ad hodnoceni kapel: --- Kamelot - naprosty souhlas, paradni vystoupeni! --- Within Temptation - mne se to dost libilo... Od WT mam poradne naposlouchane vlastne jen to posledni album, ktere je zrejme vic "popove" nez predchozi tvorba, ale me to docela bavilo. Akorat se clovek musi smirit s tim, ze co se vizualni stranky vystoupeni tyce, sklada se jen z projekce a zpevacky, ostatni muzikanti prakticky nejsou videt. Ale Sharon (krom toho, ze nadherne zpiva) je porad kocka, takze z pohledu chlapa to vubec nevadi, ze nikdo jiny z kapely neni videt :-). --- BloodBound - hodne jsem se na ne tesil, dokonce jsem si specielne kvuli nim dal pozor, abych predtim nevypil prilis jisteho napoje s vlajeckou a ovocem a nemusel se tak bat, ze jejich koncert prospim nebo ze si jej nebudu pamatovat, a rozhodne se to vyplatilo, bylo to super vystoupeni! :-) --- Freedom Call - proste parada, ja tuhle happy metal partu muzu kdykoliv a v neomezenem mnozstvi (uz se tesim na jejich podzimni tour s Power Quest - jesteze je to do Mnichova tak blizko!), takze tenhle koncert jsem si paradne uzil. Rozhodne jeden z vrcholu festivalu! --- Unisonic - Kiskofilove me asi ukamenuji, ale ja ho az tak nemusim, prestoze jeho hlasove moznosti jsou neuveritelne. Asi me hodne odradilo predchozi vystoupeni Unisonicu na MoRu, kde byl Kiskeho "live" projev dost priserny. Kazdopadne jsem behem posledniho roku a pul mel na live koncertech Avantasie moznost videt Kiskeho se postupne zlepsovat, takze moje skepse postupne opadala, a byl jsem dost zvedavy, zda si tentokrat napravi reputaci - a musim uznat, ze si ji skutecne napravil! Vystoupeni bylo dost dobre, jen me trochu (dost) mrzi, ze vetsina pisnicek Unisonicu je spis hard rock, nez (power) metal... Doufam, ze se to na pristim albu zlepsi a posune vic smerem k memu oblibenemu zanru :-). --- Edguy - Trochu zklamani to pro mne bylo, priznam se, ze podzimni koncerty v Praze a Zline jsem si uzil mnohem vic. Ale i tak to bylo vyborne vystoupeni, aspon pro mne porad jedno z nejlepsich na letosnim MoRu. Mozna i proto, ze k tomu novemu albu nemam az takovou averzi, nektere pisnicky (Rock of Cashel nebo Robin Hood treba) se mi dost libi. Ale taky mne vic potesily zminovane Spooks in the Attic, Lavatory Love Machine, nebo Superheroes. Mno, ale ze Tobiho pubertacke kecy a blbustky redaktoru uz neberou tolik jako kdysi - za to asi Tobi nemuze, on je v tomhle imho porad stejny ;-). Mne teda prisla skoda, ze se tentokrat drzel dost na uzde, cekal jsem zase nejake zajimave "novinky" a "zajimavosti" ohledne ostatnich clenu kapely a byl jsem docela zklaman :-D. --- Jo a jeste Horkyze Slize (je tam mekke "i"!) - sice jsem je jen slysel z velkeho pivniho stanu, ale prislo mi to dost dobre, musel jsem se docela ovladat, aby se ve mne neprobudil muj vnitrni punker a nesel jsem do kotle pogovat :-D.

20. 07. 2012 21:12

MOR 2012 - Anonim

Co se týče Bloodbound, Unisonic a Edguy, tak naprosto souhlasim s Ray. Na ostatní kapely mám názor trochu jiný. Za prvé musim zmínit Horkýže Slíže - podle mě nejlepší kapela prvního dne. Kamelot a Thin Lizzy mě bavili, i když jejich tvorbu moc neznám. Within Temptation měli výbornou show, kříšťálově čistej zvuk a zpěvačku ve skvělý formě. Po vizuální stránce bezchybné vystoupení, ale ta muzika byla totální nuda bez jakýkoliv energie. V pátek byla ve Zlíně brutální dopravní zácpa, takže jsem nestihnul Visáče, což mě dost mrzí, protože jejich vystoupení jsou vždycky dobrý. Freedom Call byli naprosto úžasný. Házeli jeden hit za druhym a rozdávali pozitivní energii. Publikum sborově zpívalo všechny jejich refrény. Jejich vystoupení mělo super atmosféru. Podle mě jeden z vrcholů celého festu. Totálně našlapáno bylo u druhý stagee, když hráli Rimortis. Kdo tam nebyl o hodně přišel. Měli sice dost špatnej zvuk a na začátku se potýkali s technickými problémy, ale stálo to zato. Úžasná atmosféra. Snad všichni v prvních řadách znali dokonale texty, takže publikum zpívalo tak hlasitě, že chvílemi skoro přeřvávalo i kapelu (to jsem na koncertě Rimortis ještě nezažil). Jen škoda, že kluci hráli jen věci z posledních dvou řadovek a nic ze starší tvorby. Ale i tak byli Rimortis nejlepší českou kapelou na Masterech a také tím nejlepším co mohla ALFEDUS Music Stage nabídnout.

20. 07. 2012 11:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08626 sekund.