PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GRAVE DIGGER - Clash Of The Gods


Kvalita... - Kolík

...alb Grave Digger už déle jak dvacet let nestojí za nic. Sem tam se občas vyloupne slušná nebo dokonce i velice dobrá píseň (např. Pray), ale jinak je to spíše nuda způsobená opakováním stále stejných postupů. Alba z osmdesátých let zůstanou zřejmě už nepřekonaná. Zvláště Heavy Metal Breakdown a War Games jsou naprosté perly!

17. 02. 2014 23:13

- Deadhead

Myslím, že největší "problém" nespokojených je srovnávání s deskymi minulými. Ani mně se deska ze začátku nelíbila. Ale když jsem se k ní po pár dnech vrátil a přestal při jejím poslechu myslet na Uweho Lulise, deska mě prostě bavila! Dnes jí poslouchám často a nahlas!

15. 10. 2012 9:49

GD - martan

Tato německá smečka patřila k mým nejoblíbenějším. Bohužel, jak už to bývá, změna v sestavě změnila vše co šlapalo. První placka Heavy Metal Breakdown byla na svou dobu totální nářez. Pak to mělo trošku sestupnou tendenci, ovšem comeback The Reaper (93) solidní našlápnutí druhé etapy této kapely až do Excalibur (99), což bych se nebál považovat za nejvydařenější album. Uwe Lulise a jeho kytarové riffy ala kulomet, se už prostě nepodařilo nahradit. Dnešní repartoár je už pro mne totálně slabý:-( Kdo si bude chtít zapátrat v plackách z 90tých let, doporučuju skladby jako Lionsheart nebo Pendragon.

16. 09. 2012 19:53

- Soichiro Honda

ono u Grave Digger mi vždy najviac vadila perióda vydávania albumov,- dva roky je málo a nie že nie, vždy sa to odrážalo hlavne v riffoch a slohách ktoré boli vždy také nijaké (v devatdesiatych rokoch to však úplne neplatilo), resp. to čo držalo Grave Digger boli vždy úžasné refrény.. nový album som ešte nepočul, som na intráku len s notebookom a chcem si to vychutnať na kvalitnejšej aparature, avšak po minulých dvoch skvelých (v prípade the clans will rise again geniálneho) albumoch je latka dosť vysoko hádam sa k nej aspon priblížili aj ked po pár názoroch neviem čo si mám myslieť..

14. 09. 2012 20:08

- Pavel

Mě se líbila nejvíc "Walls of sorrow", tam byl dobrý refrén - ale riffy jakbysmet šedivé, nenápadité. Vůbec se mi nelíbí, že Power-Speedová kapela, která svým zvukem a mocnými refrény kdysi bourala zdi, se uchyluje k "rockovějšímu" zvuku a postupům, což u Power-Metalu vyloženě nesnáším. Jinak "Home at Last" sice hraje na komerční notu, ale to by nevadilo...ale co můj dojem z ní totálně zabilo je, že tam prostě slyším "Over the hills..."

14. 09. 2012 18:28

- Ray

Taky nemám tušení, kde se vzaly ty nadšené reakce. Když pominu "Home at Last" (která je ovšem parádní, to se musí nechat), je to jedna velká nuda.

14. 09. 2012 14:38

- Pavel

Vidím to úplně stejně. Jen jsem nepobral celosvětově nadšené recenze a vysoká hodnocení.

14. 09. 2012 14:34

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08314 sekund.