RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RIMORTIS - Peklo, co říká si svět


- Pagan

btw, není to vůbec špatný, takže díky za tip! :-)

26. 10. 2014 12:40

- Jiri87

Pagan: Paráda! :)

26. 10. 2014 12:22

- Pagan

Jiri87: recenze Garant bude! :-)

26. 10. 2014 12:12

- Jiri87

Předpokládám, že zatím ne, což je velká škoda. Celkově mi připadá, že se o kapele moc neví, nemluví atd.

29. 09. 2014 18:42

- Bubák

Pravda, dobrá věc, je nějaký pokračování?

29. 09. 2014 17:56

Česká scéna - Jiri87

Přátelé, co tak udělat recenzi na výbornou melody nahrávku Dobyvatelé part I od kapely GARANT?? :)

29. 09. 2014 11:59

OMG :D - Fairy_Tale

Děti, děti ... diskuze se stala celkem drsnou, koukám. Tak přileju trochu oleje do ohně. Předesílám, že bych se ráda pokusila o relativně objektivní názor ;)) (což vlastně nejde, ale zkusím) Tááákže ... co se písní týká, klasičtí Rimortis. Ctí svůj speed se vším všudy, ať jde o rychlé bicí, klávesová sóla a předvídatelné melodie. Právě co se melodií a zpěvu týká, brala bych to spolu se zvukem za nejslabší místo kapely jako celku. Milan zpívá, jak už to tady kdosi psal, naprosto bez emocí, melodie jako bych už tisíckrát slyšela od starších speedařů. Zvuk, ten zapeklitý zvuk ... Ruku na srdce, "Děs co k běsu nemá daleko". I když se bavíme o české kapele - to se vážně nedá udělat nic lepšího? Jsem možná zhýčkaná zahraniční produkcí, ale i některé české kapely mají zvuk zahraničního formátu, tak proč ne Rimortis??? Kytarová sóla jsou naprosto zapadlá, klávesová moc nahlas (mimochodem - kdo je nahrával, když Rimortis nemají klávesáka?), bicí mi nezní moc živě. Takže za mě - nelíbí. Přidat trochu nápaditého zpěvu, nápaditých, neotřelých harmonií, ubrat zběsilých temp, nahrát v dobrém studiu a šup s tím ven. Samozřejmě jako každé české kapele držím pěsti i Rimortis ... :) Vaše FT :)

11. 10. 2012 17:05

- Savapip

pokud snad někdo zaznamenal další chytrý příspěvek přítele Ladislava, tak ano, stále platí embargo na jeho duchaplnosti a smáznul jsem ho já...

6. 10. 2012 20:11

To Anonim - IFA

15 let tento nick? Takže nebudeš asi nějakej puberťáckej frajer ve vývinu? Promiň, ale přesně tak se vyjadřuješ. Poslední koment byl už v pohodě až na tu poslední větu. Prostě podle mého názoru se tahle deska ani náznakem nepřibližuje zmiňované Balls...A jestli jsem hned debil, tak jo, tobě to asi nevysvětlím... Do nikoho nerejpu a jestli tenhle fajt nikomu vadí, tak je to jeho problém. Jo a velký kapely tu nemáme z toho důvodu, že se právcě nikdy, až na vyjímky, nepřiblížily hudebně nebo přístupem právě takovým jako je Accept a jim podobným..

6. 10. 2012 13:35

Budoucnost českých kapel. - lukáš

To Anonim : Samozřejmě že je dobré české kapely podporovat. Desky které na tu 10 tku jsou podle mě tři . co tu kdy vyšly - Masters hammer - Ritual, Arakain - Apage satanas a podle mě nejlepší deska - Kreyson - Anděl na útěku.

6. 10. 2012 12:31

- Anonim

to IFA: Ty narážky na můj nick jsou úplně mimo. Stejný nick používám už 15 let. Jméno IFA mi taky nic neříká. Teda jestli to nemá souvislost s webzinem Fobia. Co se týče hodnocemí, tak budu jen opakovat, to co už tu napsal Savapip a jiní. Hodnocení a vlastně i celá recenze je jen subjektivní pohled redaktora na jedno konkrétní album a pokud se mu deska Peklo... líbí úplně stejně jako třeba Balls.., má právo jí dát stejnou známku. Pro mě osobně je album Balls To The Walls naprostá klasika a ohodnotil bych ji deseti body z deseti možných. Novinku Rimortis jsem ještě celou neslyšel, takže ji hodnotit nebudu, narozdíl od některých, kteří od téhle kapely v životě nic neslyšeli a už tady nadávají, že je deska nadhodnocená. A to je přesně to co mi vadí. Na tomhle webu jsou desítky alb, které dostaly hodnocení 9,5/10 a vyšší a nikomu to nevadí, ale najednou dostane tuhle známku česká kapela a hned tu na ní všichni kydají hnůj. To je asi taková ta typická česká povaha - jakmile přijde někdo na domácí scéně s něčím dobrým, hned po něm začít plivat. Pak se všichni diví, že tu nemáme žádnou opravdu velkou kapelu, která by sklízela úspěch za hranicemi. Opravdu nechápu, milý IFo, proč když se ti líbí Balls.. od Acceptů, nepřidáš svůj komentář pod recenzi této desky, a zbytečně reješ do nahrávky, kterou si pravděpodobně vůbec neslyšel, nezlob se na mě, ale tak se opravdu chová jen debil.

5. 10. 2012 22:19

Recenzent - Miki

Tak jsme si přečetli "recenzi" od zarytého fanouška a obdivovatele Rimortis, pobavili jsme se nad jeho vtipnými srovnáními a teď by to snad mohl dostat do ruky někdo "normální" a napsat opravdovou recenzi.

5. 10. 2012 13:18

To Anonim - IFA

Vážený Anonime, když nemáš odvahu vystupovat pod svým jménem nebo nějakým známějším nickem, tak prosím neurážej. CHtěl bych tě vidět, jak bys mi tohle řekl do očí. Ani by ses neuprd, což? Nicméně já na někoho neútočím, jen zmiňuji fakt, že když srovnám Balls To The Wall a Peklo...tak mi to prostě nevychází na stejnou úroveň. Pokud jsi jiného názoru, jsi fanoušek kapely, tak to beru a rozhodně tě nehodlám nazývat debilem nebo tak nějak podobně. Můj názor je zase takový. Tak kdo si ještě myslíš, Peklo co si říká svět je lepší nebo na stejné úropvni jako Balls To The Wall?

5. 10. 2012 9:50

- Venca

Odpoví ti to, že z nějakých peněz musí být živi :-)))))))

5. 10. 2012 9:09

- Anonim

to IFa: Nemám rád, když internetová diskuze sklouzne až k nadávkám a urážkám, ale tentokrát musím konstatovat, že... JSI OPRAVDU DEBIL!!! Zkus napsat třeba do redakce Sparku, at už nikdy žádný kapele nedávaj 6 hvězdiček, že tím urážejí veličiny rockové historie. Schválně co ti na to odpoví.

4. 10. 2012 23:29

urážka veličin - IFa

Aldys, tys to vystihl naprosto přesně. Pokud se mi sejde na jedné stránce Accept - Balls To The Wall a pak Rimortis a obojí mají 9,5/10, je to skutečně urážka dobrých alb. Každýmu snad je jasný, že tohle album v rámci stylu nějaké Peklo, co si říká svět bez problémů zakope do země... a možná ještě 666 stop pod ní...:)

4. 10. 2012 15:57

- GNT

Lukáš: s tím zpěvem máš bohužel pravdu, chtěl jsem něco podobného napsat, ale předběhl jsi mě.

4. 10. 2012 9:28

Od Rimortis mám Zvony, tedy dv - lukáš

Dvd Zony ... byly výborně sejmuté zvukově, ale hlas ...

3. 10. 2012 23:54

Hlas - jsou emoce. - lukáš

Tak jsem poslechnul desku rimortis Peklo ..., ale upřímně hlavně zpěv je jak od tancovačkové kapely. myslím hlavně , že na tancovačce za klávesama nebo na svatbách můžou zpívat dnes už kdokoliv. Poslouchám speed, power, symphony metal a mnoho dalšího od roku 88. A co mi v Rimortis chybí je nějaká emoce ve zpěvu, kde člověk pozná že zpěvák zpívá o čem je text. Ať už helloween, manowar, kreyson, blind guardian či jiné nejenom speed a heavy metalové kapely, mají zpěv i jako výrazový prostředek - ¨pozná člověk že zpěvák zpívá o smrti, zoufalství, radosti života, o ztracených láskách , či o životě a smrti připodobněné horách -např. MOuntains od Manowar. Zpěvák zpívá furt stejně a zní to jako by to byl zpěvák z počítače. Hrůza. Poslechněte si emoce a sílu skladby třeba Pláč bezmocnejch od kreysonu a pusťte si k tomu udělaný anglický nazvaný pseudoklip Cries, nebo Nadešel tvůj den od Trezor. A ze zahraniční produkce doporučuju hlas Jorna Landeho v hellfire z desky Beyond twilight, či dickinsona kdy zpívá v textu o nčních můrách , které vidí v jezeru - Still life. Emoce. Takhle bohužel Rimortis je až směšný, i přes tu velkou snahu. Nebo si pusťte Olivu v death is just feeling, či Reaching for the light z desky metal opera part 1. Vidíte že nejde ani tak o češtinu, či angličtinu ???!! Zpěv nejde do výšek ani do hloubek, a když už tak skoro na konci skladby . Za mně muzika 8, zpěv 2 z deseti možných . 10 tka - znamená nejlepší.

3. 10. 2012 23:51

- Venca

Já za žádné zrušení nebojuju, je mi to úplně jedno :-))) Každopádně, když vím, že někdo nedosáhne kvalit třeba toliko zmiňovaných Iron Maiden, tak jak mu můžu dát víc než těm IM? To mi ještě nikdo nevysvětlil :-) Tady je totiž problém, že se pořád rozděluje ČR vs svět. Být kapela polská, bylo by hodnocení takto vysoké?

3. 10. 2012 21:23

1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08192 sekund.