MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NIGHTWISH - Wishmaster


- ToPi

Po skvělém Oceanborn je tohle velký propadák. Nápadů, které z Oceanborn vyloženě přetékaly, je tady poskrovnu, během poslechu jsem byl z nudy vytržen asi tak třikrát, a to ještě tak na pár sekund. Ztracená skladatelská invence byla nalezena až na Once (ale tam spíše díky práci s orchestrem, než že by šlo o tak skvělé písně) a Imagenaerum.

14. 06. 2013 6:43

- luiz

7/10? To je teda velký úlet. Mikka, že ty budeš jeden z těch, co dá posledním dvěma plackám od Nightwish vyšší hodnocení? Jestli si ceníš Wishmaster na 7/10, to bych teda chtěl slyšet to album (od kterékoliv kapely), které ohodnotíš 10/10. Myslím, že seriálu Nightwish se měl raději věnovat Savapip...

31. 05. 2013 20:57

- Eyrekr

Jedno z prvních metalových alb, co jsem slyšel.. Tenkrát jsem ho hrozně žral, ale z toho důvodu se mi taky hrozně oposlouchalo (tenkrát jsem těch alb měl jen pár, tak jsem je poslouchal pořád dokola), což se mi ale třeba u Century Child ani Oceanborn do takové míry nestalo.. A příjde mi, že má ze všech alb Nightwish nejnudnější zvuk.. Balady jsou zde taky slabší.. Rozhodně bych ho nestavěl na stejnou úroveň jako Oceanborn.. Max. 8/10..

31. 05. 2013 19:10

- johny

Tiez si myslim, ze 7 bodov je velmi malo. Album je to dobre, skor ...viac nez dobre. Po Oceanborn moje najoblubenejsie.

30. 05. 2013 21:14

- Razi3L

Mě se třeba tahle deska moc líbí a je dokonce moje nejoblíbenější od Nightwish. Třeba tu "vatu" v podobě Dead boys poem miluju :-)

30. 05. 2013 11:36

pff - Tass

Ona se ta deska hezky poslouchá, ale ve skutečnosti je to jen hezky nalakovaný trus. Většina povedenějších songů donekonečna opakuje jediný povedený motiv a třeba taková dead boy`s poem je už čistá vata. Na druhou stranu, fantasmic je parádní.

30. 05. 2013 10:16

- Zack

Já naopak souhasím. Oceanborn taky považuji (jak bylo řečeno v textu) za nepřekonatelné. Proto se ji Wishmaster může těžko rovnat

30. 05. 2013 10:13

- Mikka

Ta deska je silná, o tom není sporu. Mé dojmy z předchozí desky Oceanborn ji nicméně zastínili. Proto ji dnes poslouchám radši (stejně tak i prvotinu). V rámci seriálu jsem zvolil 7, při hodnocení samotného alba bych nejspíš volil vyšší číslo. Jsem si vědom, že co se týče tohoto alba budu mít možná rozdílné názory .. Ale prostě to tak cítím, tak to i píšu. Ale Wishmaster mám stejně hodně rád! Za komentář děkuji. Časem třeba pochopím, že máš pravdu. :)

30. 05. 2013 10:07

10/10 - Anonim

Cože? Dát tomuto geniálnímu dílu jen sedmičku? To snad nemyslíš vážně? Wishmaster je jednoznačně nejlepší deska Nightwish. To co začali na Oceanborn dotáhli na tomto počinu k dokonalosti. Hit střídá hit. Na albu není ani jedna průměrná natožpak špatná skladba. Kapela hraje jako o život a Tarja zpívá jako nikdy předtím. Z té nahrávky doslova stříká energie. Wishmaster je prostě mistrovské dílo, které řadím TOP 10 nejlepších alb metalové historie.

30. 05. 2013 8:52

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08967 sekund.