PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Gabriela GUNČÍKOVÁ - Celkem jiná


- Crust

aha, tak to sorry, to prvni video jsem nevidel :)

4. 09. 2013 14:40

- Soichiro Honda

myslím že sa bavíme o prvom videu od IIII, Nils K Rue je líder Pagans Mind, kapela beží už dobrých 10 rokov a súťaž momentálne beží v Nórsku

3. 09. 2013 22:55

- Crust

jj, tohle je asi nejpovedenější cover, ale... za 1) není to v Norsku, ale ve Švédsku 2) není to zpěvák Pagan's Mind, ale H.E.A.T. a za 3) jejich zpěvákem se stal až po zviditelnění v téhle soutěži

3. 09. 2013 19:25

- Soichiro Honda

a prečo nie? pokiaľ viem Pellek a speváci Insanie a Saint Demon boli v podobných súťažiach, Nergal v porote (mimochodom vyhral jeho zverenec). Oni sa už nepotrebujú nikoho prosiť ide čisto o propagáciu kapely a svojej osoby a kde inde je na to lepší priestor ako v hlavnom vysielaní v TV. Určite dôstojnejšia cesta ako robiť zo seba debilov v Eurovízií a podobne.

3. 09. 2013 14:22

- IIII

Ale co dělá zpěvák progresivně power metalových jedinečných Pagans mind v této soutěži a jenom v Norsku ?

2. 09. 2013 20:26

RUN TO THE HILLS COVER!!! - František Šafr

Není to špatné, ale geniální cover skladby "Run To The Hills" je zde: http://www.youtube.com/watch?v=8JlFjl_DMik

2. 09. 2013 19:14

- IIII

http://www.youtube.com/watch?v=RFurRv_QBPA

2. 09. 2013 18:36

- Bubák

Venco, pod to bych se podepsal ;-)

28. 08. 2013 16:51

- Venca

Soukup? Osvaldová? Víte, proč je česká muzika v prdeli? Protože se tu poslouchá 20 let jedno a to samé... Je to všechno jenom o posluchačích. Pokud budou lidé stále podporovat jenom předrevoluční kapely, nebo různé agro záležitosti, tak to tady nemá cenu. A propo, zpěv dar od boha... To je sice pěkné, ale ono to chce mít ještě něco víc, aby se člověk dostal dál. Všichni řeší Gábinu... Ale co třeba Zuzana Jelínková? Hanka Hajdová? Zuzana Fenglová? Třeba Dying Passion jsou kapela, která srovnává se zemí veškerou tuzemskou "prvoligovou" produkci. Fandíte jim ale? Proč pořád každý řeší jenom to, co nám naservírují média? Gábina má dvě možnosti. Buď se dá na cestu hudební prostituce, nebo půjde svojí, nekomerční, cestou (jako její kamarád David Spilka). Nebude tak vidět, nebude se tím živit, ale třeba si vyslouží nějaké uznání...

28. 08. 2013 13:13

Téma - Gabina,Ewa, cd, vinyly. - lukáš

to František šafr: S těmi nosiči máš pravdu. Opět začla doba hlavně vinylů. Podle mě by cd čka měly spíše vycházet spolu s vinylem, tedy jako přidaná hodnota. Ono držet vinyl a cd je podstatný rozdíl a ten pocit když člověk drží vinyl v ruce je nepopsatelný . Ewa má výbornej hlas , ale spočítej si kolik je dobrých písní nakaždém jejím album. Málo , hodně málo. Gabina je výborná , ale chce to dělat hudbu od srdce. Dnes každý má rád škatulky a příznám se , i když mě to v časopisech se.e, tak chci vědět co kdo dělá za styl - arakain, debustrol, torr - metal, Kryštof - pop, Ewa či Gabina - ???? Nevím . A přítom by obě mohly udělat karieru jako Doro .

28. 08. 2013 12:05

- František Šafr

Já bych spíše řekl, že to je prostě obecně sešupem prodejů CD. CD už prostě nejsou takový artikl, jako tomu bylo dříve. Lidé jsou už přesyceni tou obrovskou masou hudby. Co se Ewy Farné týká, tak některé písničky má dobré a kritiku na ní slyším spíše proto, aby si někdo šplhl u někoho jiného. Jako člověk mi je nesympatická, ale písničky jako "Obrazová víla", "Břehy v tmách", "Maska" či punková "Ponorka" znějí tvrdě a zajímavě, ale celkově nemá tak špatnou hudbu. Gabriela je ale tvrdší, razantenější, ale při poslechu skladby "Provokatérka" slyším Ewu a to dost znatelně. :-)

28. 08. 2013 11:16

Oprava. Téma Gábina .... - lukáš

Dnes je hlavní mít dobré skadatele . Bohužel mnoho jich dělá muzikály - Soukup, Osvaldová - texty a mnoho dalších. Gábina čí Ewa Farná mají hlasy , jak se říká od boha. Nejlepší by bylo pro tyto zpěvačky udělat album - Metalové album , čí tvrdě rockové album - první v česku by bylo. A za autory si vzít - Urban, Pavlík, Knopp a mnoho dalších. Pokud by samozřejmě tito skladatelé chtěli. Tady vidím jejich vývoj. Bohužel ale dnes si je vzal pod svá producentská bedra Lešek Wronka. A to je průser .

28. 08. 2013 10:32

- Crust

lukáš: ...s tím Wronkou, to jako fakt? A já se pořád podivoval, proč mi tohle album tolik připomíná první desku Ewy Farný :-)) no to je gól...

28. 08. 2013 10:02

- Bubák

Lukky, napiš to ještě jednou a srozumitelně prosím :-D

27. 08. 2013 22:35

Bylo nebylo .. Snad někdy... - lukáš

Bylo nebylo .. Ne , pohádku vypustím. Dnešní problém zpěváků je jednoznačný - ne jejich hlas , ale skladatelé !!! Skladatelé kteří skládali výborné věci dělají muzikály a mnoho dalších - Osvaldová- texty, Soukup - hudba a mnoho dalších !! Bohužel muzikály zničily dnešní českou scénu - pro továrna na peníze. A právě dnes najít skladatele, který by z té určité písně měl hodně peněz, takového nenajdete !! Langerová ze začátku byla hvězda pro lidi , ale ruku na srdce - Kdo jí udělal hity ????? Ona ?? Ne !! Oskar Petr a druhou napsal michal hrůza . A dnes i když vydává hodně průměrné desky , tak každý jí má za " tu první superstar" !! Dnes už ne právem. Dvě zpěvačky které mohly zamotat stojaté vody šoubyznysu v hudbě byla Ewa Farná a druhá právě Gábina. Ale přesto do budoucna jestli nenajdou vhodné skladatele , tak konec bohužel předurčený, ať jsou sebelepší !! Nebo točit desky , ale mít na každé dobré maximálně tak tři písně !! Hlavně aby producentem jejich desky a desek dalších nebyl Lešek Wronka, což bohužel je i producent desky Gábiny !!!

27. 08. 2013 22:32

- Crust

Haha, to je mi zas krásnej demagogickej výkřik. A paranoidní k tomu. Armageddon se blíží, spaste svoje duše. Slečna z klipu s téměř stoprocentní jistotou není vůbec ona, ale nějaká random blondýna, která jí je jenom podobná. Nevšim jsem si, že by tu někdo zpochybňoval, co je Gábiny oblíbeným žánrem. Pouze kvalitu alba. Které rozhodně k tomu letos nejlepšímu ani náhodou nepatří.

27. 08. 2013 19:51

- Odpověď všem kritikům

Otázku, zda je či není G.G. metalistka, rozřeším za vás. Stopněte si na youtube official videoklip skladby Tired kapely Stone Sour přesně ve 2:20 a uvidíte, kdo tam stál v první řadě!!! A teď se ptám těch ortodoxních kritiků: Kdo tam z vás byl? Ta holka válčí za nás! Tohle CD patří k tomu nejlepšímu, co v letošním roce česká produkce vypustila! Doba kdy nás RAP a HIP HOP převálcuje se blíží. Nepomáhejme jim v tom střelbou do vlastních řad!!!

27. 08. 2013 16:12

- Z

Z:- pokud vím, GG pracuje na svém růstu a uplatnění. Tato diskuse je celkem zbytečná," rádoby mudrci " nic neřeší a nepomáhají, spíše počesku zadupávají. GG má všechno co úspěšná zpěvačka má mít, jen jí chybí lidé, kteří by jí táhli dál a výš. Schopný menegement, textaři, ap. Podporu si časem, věřím,získá.

27. 08. 2013 9:51

- Crust

Přesně tak a to je dost velká škoda. Já na to nazírám samozřejmě z pohledu kvality a toho, že bych těm lidem, ať už Spilkovi nebo Gábině, přál i nějaký ten úspěch a ohlas v zahraničí. Argumenty jako snahu o uživení se mi neomluví nudnost alba (až na ten singl). Vždyť to přeci zkusit může, je mladá, tak anglicky snad umí, kdyžtak na tom bude makat. Hezký obličej i hlas jako zvon na to má. Pokud má někdo pouze tuzemský ambice na nejvyšší příčky, musí se chtě nechtě smířit s tím, že bude muset hrát buď rockový vidlárny, nebo amorfní pop dle vzorů z minulosti. Vždyť víte jak to chodí: Chceš se v Čechách živit zpěvem? Musíš zpívat muzikály.

26. 08. 2013 17:16

- V

Tak Ghost je nekomerční záležitost. Naprostá srdcovka a naprostá špička, která se superstar nemá nic společného... Ve světě by to možná úspěch mělo, ale ne v Čechách, kde lidé chtějí, aby interpreti přetáčeli Run To The Hills a Love Hurts na úkor vlastní tvorby :-)

26. 08. 2013 11:59

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09239 sekund.