SEBASTIAN BACH - Give´Em Hell
Tento bol super 8/10, nechápem, že nepokračoval v...

MOTÖRHEAD - Motörizer
To bol môj "prvý motorhead" pamätám na recenzie...

BLACKRAIN - Hot Rock Time Machine
Až na to, že tohle vůbec nová deska není. Jsou to...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Poslední dobrá deska Darkthrone je Old Star....

VADER - The Ultimate Incantation
Co dodat.... Stálice slušného poctivého death...

VADER - The Ultimate Incantation
Debut jako hrom, bezchybné album!

VADER - The Ultimate Incantation
Vader mají pro mě podobný kultovní status jako CC...

VADER - The Ultimate Incantation
Debut se dočkal nové verze ve formě alba "Dark...

MOTÖRHEAD - Motörizer
Díky, poslední díly se tvořily sice už hůř, ale...

MOTÖRHEAD - Motörizer
Ďakujem za výborný seriál, vďaka ktorému som sa...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Gabriela GUNČÍKOVÁ - Celkem jiná


- Z

Crust-: celkem jasné, vyníkajíci SPILKA ,ale nehraje protože jej koncerty neužíví. Poplacávání několika skalních , také ne. Kompromis nedělá , protože rocker to nedělá. Bohužel život je o kompromisu a to i za peníze . Proto neodsuzují GG , když se chce uživit zpěvem. Je skvělá a těm neznalým , nekompromisním rockerum se směji, protože ji neznají a je rozhodně podceňovaná. Kdo chce poznat GG, NECHŤ poslechne YT viz. František Šafr.

26. 08. 2013 11:32

- Crust

Spilka a jeho album James DS - Ghost je podle mě nejlepší album kohokoliv, kdo kdy u nás prolezl Superstar. Od něj by se měla Gábina učit a natočit něco takového (nemusí to být tak tvrdé samozřejmě). Spilkovo album má svůj konkrétní směr a ucelenou formu, písně jsou kvalitativně vyrovnané a člověk když má při poslechu pocit, že poslouchá ucelený produkt, album písní. Ne nevyrovnanou směs skladeb, které působí jako narychlo spíchnuté a každá jak od jiného autora. Další výtku mám ke kapele - dle webu to působí, že na albu hrají samá talentovaná instrumentální esa, ne tak při poslechu. Neříkám, že se musejí předvádět na úkor písničky nebo zpěvu, ale takovýhle výkon by předvedla kterákoliv průměrná nájemná kapela - opět nejspíše chyba producenta.

26. 08. 2013 0:08

- hardrockman

Já bych od Gabriely doporučil ještě famózní Whitesnake Still of the Night, Nazareth Love hurts, Heart Barracuda nebo duet s Davidem Spilkou na CD Ghost Away from Eden vše na youtube). Tam uslyšíte pravou Gabrielu. Někde jdem četl, že Gába má údajně horní hranici rozsahu na Fis 3.

24. 08. 2013 9:36

- zdeněk

Aldys:- po superstar měla rok na to pochopit co může a co chce. Vše co se po tuto dobu stalo (ať v pozitivní nebo nega. stránce ) byla pro ni velká škola. CD Celkem jiná naznačuje jakou cestou se chce vydat a to je jen začátek !!! A ještě ANETA je Aneta, PK je PK a GG je GG. Buďme rádi , že je máme.

23. 08. 2013 23:24

- Aldys

for Zdeněk: chyba lávky, já ji znám mnohem dřív, než byla v superstar, tak pomlč ,-)

23. 08. 2013 18:33

- František Šafr

Pavla Kapitánová měla zajímavou a charakteristickou barvu hlasu. Roszah měla (alespoň v mládí) také skvělý (stačí si poslechnout skladbu "Satanica" z alba Aleše Brichty "Růže pro Algernon"). Gabriela zpívá skvěle a je odkojená na Iron Maiden a na jejích koncertech je to při říznějších skladbách skutečně znát. Jen si poslechněte "Send Me A Angel" od Scorpions či "Run To The Hills" od Iron Maiden v jejím podání - je to opravdu parádní! PS: Aneta Langerová by si se skladbou "Černý anděl" poradila. I když je Aneta spíše popařka, tak hlas má parádní. Od ní jsou zase skvělé skladby "Když nemůžu spát" či "Vzpomínka".

23. 08. 2013 9:46

- rockman

Takových zpěvaček je fůra? Tak to jsem se zasmál!Byl jsem minulý týden na live koncertu v Poličce a z výkonu Gáby mi spadla brada.Už jsem slyšel hodně, ale tohle se tady jen tak neuslyší.Tady nemá žádnou konkurenci.Chtěl bych slyšet zpívat Langerovou Černého anděla, to bych se teprve pobavil.A Kapitánová?Dej jí pánbůh věčnou slávu, ale to se srovnávat nedá.Byla skvělá v barvě a ve středních polohách, ale s nulovým rozsahem a svoje hraje také face,že?

23. 08. 2013 9:08

- Bubák

Ano, já se přiznám, neznám album, ale byl sem několikrát nechtěně učasten vystoupení Gábiny a nikdy mě to nebavilo. Navíc sem neřekl, že neumí zpívat, jen že se mi nelíbí její barva hlasu, takovej zpěvaček je fůra, není ničím zajímavej, natož charakteristickej. Všecko mi to přjde jako laciná póza, kterou potrhuje svým chováním na podiu. Nejvíc mě rozsekalo, když byla jako host Tublatanky a nedovedla se naučit ani text jedný jediný notoricky známý písničky. A to je smutný, nemyslíš?

23. 08. 2013 6:44

- zdeněk

Kritizující typu Aldys, Bubák jsou jen velmi povrchní posluchači GG a diskuze s nimi je zbytečná, protože album Celkem jiná neznajÍ ( mají zařazenou GG jako superstaristku a to je pro \\\\\\\\\\\\\\\"rockery\\\\\\\\\\\\\\\" neodpustitelné navíc převyšuje jejich idol). GG je mimořádný jev v české rockové muzice a její přednes je naprosto originální. Skladba BEZMOC podle mne vrcholem CD.

22. 08. 2013 22:03

- Jai Kudo

Petrys - přesně tak to je.....:-)

22. 08. 2013 20:12

- Antipavel

pro Pavla - Ten tvůj originál Faster od Within Temtation je jen těžce obšlahnutý Wicket game od Chrise Issaca - odborníku :-))))

22. 08. 2013 17:42

- Petrys

Momentálně naše mejlepší rocková zpěvačka, skvělá barva, drive a neskutečné výšky. Není přeceňovaná, ale naopak podceňovaná. Pro tuhle republiku a hlupáky, kteří neřeší kvalitu, ale pouze jejich averzi k Superstar je jí škoda. Holka má na víc.

22. 08. 2013 17:11

To: ALL - František Šafr

Myslím si, že v dnešní době existuje jen velmi málo interpretů, kteří píší naprosto originálně a jejichž hudba se téměř ničemu nepodobá (ať už melodie či refrén). Co se samotné Gabriely týče, tak vzhledem k tomu, že na koncertech ráda hraje songy od Iron Maiden, Nazareth, Bruce Dickinsona, Scorpions, tak si opravdu nemyslím, že by měla nějak poškozenou pověst u zarytých rockerů. To, že na jejím aktuálním albu se nachází slabší kousky nic nemění na faktu, že je to poměrně řízné album, které opravdu neodpovídá tomu, že by Gabriela byla nějaká popová holčina. A její koncerty? Mrkněte někdy sami. Měl jsem možnost ji vidět již 3x a vždy jsem se bavil nejen tím, jak skvěle vypadá, ale že jí to sakra dobře zpívá. A to jí nechci foukat pod pytlík...

22. 08. 2013 13:31

- pavel

Černý anděl je prostě sprostá kopírka Fater od Within Temptation ....

22. 08. 2013 7:12

- Supermartonátor

bubák: tak opravdu Pavla Kapitánová byla jen jedna.

21. 08. 2013 23:28

- Bubák

Nevím, já myslím, že žádná škoda to není, jenom to, že umí zpívat a že zrovna nenazpívá disko, z ní hvězdu neudělá. Pro mě absolutně tuctovej, nezajímavej a neoriginální hlas. Myslím, že je děsně přeceňovaná. Ale tím nechci říct, že neumí zpívat, to vůbec ne. Ale zkrátka druhá Pavla Kapitánová z ní nikdy nebude. I ta Aneta Langerová má zajímavější hlas.

21. 08. 2013 22:23

? - Aldys

Neutekla???? já myslím, že už dávno a nějaký to rockový album už to nevytrhne.... škoda

21. 08. 2013 19:58

- Supermartonátor

Držím jí palce. Aby šla dál svou cestou. Je fajn, že se snaží o pořádný rock. Ale jak je řečeno v recenzi, skladby jsou tu velice dobré, průměrné, ale i špatné. Ohromně však vyčnívá "Černý anděl" -absolutně úžasná věc.

21. 08. 2013 11:55

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08863 sekund.