ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EDGUY - Space Police - Defenders Of The Crown


- Stepan

Mno musim rict, ze tohle album se mi libi mnohem vic, nez predchozi Avantasia - ani po dlouhe dobe jsem nedokazal Mystery of Time prijit na chut, zatimco tohle album Edguy se mi s odstupem casu libi stale vic. Takze rozhodne souhlasim s Frantiskovym hodnocenim, a jsem rad, ze muj oblibenec Tobi precijen porad dokaze slozit solidne chytlave a zajimave pisnicky :-). Nemuzu zbavit dojmu, ze Mystery of Time delal spis z povinnosti, protoze se to od nej ocekalo, nebo to mel ve smlouve s vydavatelstvim, nebo proste kvuli penezum, a nebyla za tim zadna nosna inspirace ci tema, ktera jsou tak patrne u Metal Opery i Wicked Trilogy a diky kterym jsou predchozi alba Avantasie tak silna... Zatimco na tomhle novem albu Edguy se proste "vyradil" a prijde mi, ze ho to asi mnohem vic bavilo (a me taky) :-).

30. 09. 2015 23:35

- Soichiro Honda

Rocket Ride určite prelomová, najlepšia by som asi netvrdil ale mám ju rád, oveľa viac ako napríklad všeobecne vyzdvihovaný Hellfire Club

31. 05. 2014 11:23

Edguy - b.wolf

do fošny Hellfire Club (vyjma Kingdom of madness) hráli solidně našlapaný metal, hodně vyčnívající z té záplavy podobných smeček. Od Rocket ride (včetně těch debilních kreslených obalů), jdou totálně dolů, stejně jako po prvních dvou skvělých albech Avantasia. Novinku jsem ještě zkusil, ale po tom stupidním coveru Falca (to je jako co-že by Sammet další fošnu pojal jako disco covery? Brrr) stačilo. Celkově dobré, no, takže 3/10...

31. 05. 2014 10:31

- Pepsi Stone

Dle mého mdlého úsudku je Rocket Ride jejich zlomová a nejlepší deska...

30. 05. 2014 22:23

xx - kokoska

Nezlobte se panove ale to je holomajzna..nevim proc maji potřebu vydavat tak neskutecny pitominy..vykradaji sami sebe..brr..EDGUY ?? PRVNI MAX 4 DESKY ..potom sešup jako po klouzačce..jo byli doby kdyz se človek těšil na jejich novou desku..končilo to s hellfire club..klidně mi tady roztrhejte na cucky ale je to pruměrná deska a v některých momentech docela srajda.howg.

30. 05. 2014 10:21

- Savapip

to Soichiro: máš recht, v tomto případě mazat, mazat, mazat. Doufám, že to nedopadne jako minule, že pan pisatel bude mít potřebu se ventilovat jen proto, aby škodil. Řeknu Ti, málo co mě tak otráví, jako když nevím, co dřív a musím ztrácet hromadu času kvůli něčí debilitě... :-(, jen pro info: Lukášovi či "Lukášovi" příspěvky chodí na střídačku a nepravidelně ze dvou IP...

28. 05. 2014 15:59

- Soichiro Honda

Sava, Ray? ja by som to mazal... toto nemá so slušnou diskusiou nič spoločné

28. 05. 2014 14:12

- Supermartonátor

Hellhammer: no vyčkej na tu mou recku. Je tedy trochu kratší, ale snad se bude líbit.

27. 05. 2014 19:21

Arkona - Hellhammer

Jinak nová Arkona, album Yav je fakt skvělá, dokonce už teď vím, že bude v mém top 5 za letošek. Ale chápu, že i někdo může prskat, hlavně kdo měj radši tu starší tvorbu, nemají na novince žádné hopsačky, zvážněli, ale atmosféra je ta úžasná ..

27. 05. 2014 18:35

Supermartonátor - Hellhammer

Jojo. Píšu ale krátce, mám ještě hodně co zlepšovat, ale snažím se pokrýt to důležité co vychází v tom klasičtějším ranku. (díky Štěpánovi Šimkovi za tu šanci psát, to budu opakovat pořád:)

27. 05. 2014 18:33

- Supermartonátor

Hellhammer: ty jsi psal koukám i Arkonu...hernajs...já taky...no zajímavé, že se shodneme.

27. 05. 2014 17:27

- Hellhammer

Fenris a Sochiro, pánové, to je sranda, všechno je jak má být,zase v akci jedna ze třech lukášových identit..Za chvíli se nás bude snažit přesvědčit, že to někdo "píše za něj"...Úplně stejně schizofrenicky se vyjadřoval pod recenzí nových Edguy na Abyssu, kterou jsem mimochodem psal já :DD Ten pán prostě nemá rád moje příspěvky..:)

27. 05. 2014 16:25

8/10 - Blind Guardian

Všude ve světě to chytá vysoké známky a tady 6,5? Hmm prostě ne. Tohle je 8/10 a hotovo.

27. 05. 2014 16:20

- Soichiro Honda

to lukáš: "Ostatní se ti tady smějou.." no že to vravíš práve ty.. ešte nezabudni o chvíľu dodať, že si to ty nepísal.. klasická MF-diskusia práve začína :)

27. 05. 2014 15:37

- Fenris 13

A už je to tu zase :-) Lukáši, přečti si ten Hellhammerův příspěvek pořádně. Doktoru Cooperovi už bych ukazoval ceduli s nápisy jako sarkasmus, ironie, nadhled. Navíc to ohodnotil 6,5/10 což je hodnocení nadprůměrné. A taky jsem si nevšiml, že by byl ortodoxním blackovým fandou. Takže ještě jednou přečíst a pak v klidu reagovat, ja? A politiku sem prosím netahej, od toho jsou jiné servery, ne?

27. 05. 2014 13:26

Další gay black fanda. - Lukáš

To Hellhammer : Akorát to sám nevíš, ale ty jsi taky Gay fanda, přesněji gay black fanda.Je sranda tady číst ty tvoje příspěvky. Prostě další brouk pytlík, který se nevidí na vlasní nos. Ostatní se ti tady smějou a ty tady píšeš další moudra ...... Doporučuju ti být poslancem. Co třeba za ANO ? Babiš je jak tvůj dvojník. Taky toho hodně ví, ale na všechno má své lidi. Tobík je pro mě jeden z lidí , kteří stvořil nesmrtelné desky - Edguy - theater of salvation, mandrake, vain glory opera, či Avantasii - metal opera part 1 a part 2. Prostě dnes už kulty. A jestli je Edguy, čí Avantasie gaymetal, či agrární metal podle tebe, tak asi menšína. Za tobiho mluví hudba, za tebe politická huba. Kdybych tě potkal u piva, tak si radši odsednu. S tebou vést i třeba názory na nová alba tady , je na palici.

27. 05. 2014 13:11

- Crust

Ten cover od Falca byl pro mě velký překvapení, vůbec jsem nesledoval tracklist a názvy skladeb a najednou bum, tohle, uprostřed alba... vzápětí tenhle wtf moment ale vystřídalo zjištění, že je to bohužel nejlepší a nejzajímavější song na albu.

26. 05. 2014 15:31

Fenris - jirka

jojo...a taky mi to přijde úsměvné...:)

26. 05. 2014 14:21

- Fenris 13

Jo, homo nebo gay, toť věčné dilema :-)

26. 05. 2014 14:13

- Jirka

....je mi jedno, jestli jsou homo, nebo gay, nepřijdou mi trapný, neposlouchám black...Samet mi vůbec nevadí, hlas má solidní..nevím- možná je to tím, že je mám rád, ale prostě tohle album je další zklamání v řadě..které mám s nima od alba Tinnitus Sanctus

26. 05. 2014 14:05

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07869 sekund.