CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EDGUY - Space Police - Defenders Of The Crown


- Soichiro Honda

Sammetove statusy na facebooku o príprave albumu počas zimy a veľká reklama sa očividne trafili do čierneho, novinka je najlepšie sa predávajúci album v celej ich histórii.. inak som si myslel, že Blood od Sonaty ako skladbu roka už nič neprekoná ale záverečná Eternal Wayfarer sa jej môže minimálne pozrieť do očí, jedna z najlepších skladieb akú kedy Sammet napísal.

26. 05. 2014 13:27

- Ray

Fenris 13: Naprosto se podepisuji pod všechno, co jsi napsal a taky jsem ráda, že jsem se mýlila, když jsem Edguy už odepsala :)

26. 05. 2014 13:22

- Fenris 13

Jinak by možná stačilo pod recenzí nechat Hellhammerovu one-man diskuzi z 10:41, kde bylo řečeno vše podstatné :-)

26. 05. 2014 13:17

- Fenris 13

Hmmm, ode mně tak 6-7/10, uvidíme co přinesou opakované poslechy. Není to nic světoborného, prachsprostý přitvrzený hard rock. Ale baví! Jaký to nebetyčný rozdíl proti křečovitým Gamma Ray a opravdu nepříjemně překvapující novince Sabaton. Hlavně dvojtitulka Space Police/Defender Of The Crown je naprosto parádní, imho nejzábavnější (a nejlepší) skladby od dob výtečného alba Hellfire Club. Takže jasně, mohlo to být mnohem lepší a Tobi je velkohubý kecal, ale tohle se mi líbí. Měl jsem Edguy za odepsané, jsem rád, že jsem se mýlil.

26. 05. 2014 13:15

- johny

No...vsede to ma pozitivne hodnotenia, recenzie... Mna to album opat nenadchlo a myslim, ze zapadne prachom tak ako posledne 2 pociny... Nuda, hoci trosku pocuvatelnejsia, ale... Uz to nikdy nebude asi ono

26. 05. 2014 8:49

- Veronika

U bodového hodnocení bych možná koketovala i se sedmičkou. Album se povedlo, jen mi přijde trochu škoda, že kolikrát vyplácali dobré melodie na stupidní texty. Vtipné Edguy mám na druhou stranu ráda a třeba skladba o Anglii mě naprosto rozsekává. Každopádně je tohle album pro mě příjemným překvapením, protože po Age of Joker a nové Avantasii jsem nic chytlavého nečekala a upřímně, tady to chytlavé momenty doopravdy má.

26. 05. 2014 7:44

Velice solidní deska !! - lukáš

Edguy se vrátili ke kvalitním písním !! Na tinnitusu, či Jokerovi řekl Tobi kapele - buďme novej Def leppard, či Whitesnake ... Prostě taková stadionová hard rocková partička.. Tyto desky mě naprosto minuly a byly aspoň dle mého soudu šity horkou jehlou a to nejpodstatnější - ty songy prostě byly průměrné. Žádná píseň k zapamatování . Naopak desky Avantasie - wicked symphony, angel of babylon vystřelily do nebes nápady !! Poslední deska Avantasie už taková bomba nebyla, i když například obsahovala pecku - " Kde že zmrznou hodiny " , či saviour .. Ale jako celek nic moc. A hle , máme tu Vesmírnou policii. Fanoušky speedu si asi na své nepřijdou , ale ti fandové co mají rádi hymnické pasáže budou vrnět blahem . Vesmírná policie se povedla !! Pročítal jsem si i nějaké překlady textů a blbé mě nepřišly. Jen jako velký fanda hlavně Avantasie doufám, že další deska bude bomba a další Edguy " průměr " ......... Space police za mě 7 z 10 možných.

25. 05. 2014 22:27

- Savapip

to Soichiro: pokud někdo vloží stošest metrů dlouhý příspěvek bez jakékoliv mezery, tak s tim fakt nic nedokážem udělat... :-), jinak díky za echo, používám Mozillu a ta si s tím poradila sama, takže jsem o žádném problému nevěděl. to Dustter: vkládání odkazů na vlastní články obvykle mažu automaticky, ve Tvém případě nelze jinak, neb tak dlouhé odkazy prostě nesežerem... ;-)

25. 05. 2014 13:26

7,5/10 - Soichiro Honda

Kopírujem z metalopolisu, kedže všetko už bolo povedané: Najlepšia doska Edguy od Rocket Ride.. obal a texty sú hrozné, ale na to sme si konieckoncov zvykli.. odkaz na starú tvorbu poteší (Defenders Of The Crown), hard rockový hitík je slušný (Love Tyger) a nechýba ani bomba na záver (Eternal Wayfarer).. kompaktná dĺžka albumu mi sedí, nič sa nepreťahuje, akurát to zavýjanie v Space Police si Tobík mohol odpustiť.. v rámci poslednej tvorby Edguy a s vedomím, že najlepšie časy majú za sebou, nadpriemer.... BTW upravte si vzhlad stránky tu u diskusie, komentáre sa rozťahujú až cez bočné reklamy a nedá sa to čítať

25. 05. 2014 12:09

- The Keeper XIV.

Nejlepší deska Edguy od Rocket Ride. Pár velmi dobrých sonůg, které mě vážně baví: Defenders of the Crown, Love Tyger, Shadow Eaters

25. 05. 2014 11:24

- Supermartonátor

Edguy mám rád, i když jejich první alba moc ne (speed metal a já se moc nechápeme). Přiznám se, že minulý "žolík" se mi líbí více, protože krom úvodní skladby je to hit za hitem. Space police se ale vydařilo. Je to zábavné, nijak složité na poslech a Tobias prostě umí skládat. Dokonce i cover mi přijde dobře udělaný (byt nejsem příznivcem předělávek). Za mne 8/10, bo je to prostě špička v žánru. No a Hellhammer naráží na možnou budoucí diskuzi...pokud bude taková...pak bude velice směšná a jasně bude ukazovat na inteligenci diskutujících.

25. 05. 2014 11:15

10/10 - Dustter

No ona se tady ta debata stejně rozpoutá stejně tak či tak. :) No za mě jinak 10/10 - to album je opravdu perfektním dílem, nechápu taková low hodnocení, někde jsem viděl jen 4/10...asi je v této době "in" kritizovat Tobiho, jak si tak všímám, ale ještě to není taková hrůza, vsadím se o to, že se ještě větší hejtři určitě najdou. Ale nemá cenu tu rozebírat nějaké věci, když to stejně 90% čtoucích lidí nepochopí, je zajímá prostě jen hudba a jak to zní a jestli je to jen to či ono, ne to, že Tobiho je třeba taky trochu i cítit, zkusit se aspoň na chvíli vžít do jeho kůže - já vím, zas tu pro některé melu úplné blbosti, ale hold bohužel, zrovna u něj to tak je...

25. 05. 2014 11:06

- Hellhammer

Jo a zkusím být trochu vtipný a předejít divoké diskusi, takže základní fakta co je třeba říct o Edguy: Jsou homo a gay, ale i nejlepší, nejdokonalejší, rozhodně nejsou speed a je třeba si dvaceti odstavci říct, co je to speed, kdo poslouchá tohle je agrárník, Sammet neumí zpívat-Sammet zpívá skvěle, Gamma Ray si je namažou na prsa, neserte se do Edguy,běžte si poslouchat ten váš nadřazený black a někdo dá 7 z 10ti možných..Omlouvám se všem kdo se v tom poznají, snad jsem shrnul vše, co se může dneska v diskusi pod Edguy objevit..:)

25. 05. 2014 10:41

6,5/10 - Hellhammer

Překvapivě zábavná a pohodová deska. Občas nějaká hudební kravina(ten cover je hrůza), hlavně dost pitomé texty a trapný východoněmecký humor(Do Me Lie a Caveman..chachacha..). Ale hudebně jako oddechovka a kulisa proč ne, má říz. Rozhodně lepší než poslední tři alba.

25. 05. 2014 10:35

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08518 sekund.