RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN, RAGE, CRIMES OF PASSION - 3. 2. 2016 - Londýn, O2 Forum


- Kain

viděl jsem snad deset koncertů Helloween, ale ten páteční byl určitě nejlepší. Přesně jak zde zaznělo - Deris zpíval a nevykecával, kapela šlapala výborně a setlist byl poskládaný rozumně (z 16 songů jen 4 Kiskeho věci z Keeperů). A fantastický ZVUK!! Na Novestě přímo nevídaná věc. Gotthard super, ale chtěl bych je vidět na sólovém koncertě, hodně lidí evidentrně šlo hlavně na Helloween a reakce publika nebyla taková, jakou by si Gotthard zasloužili. Po pěti pivech a výhře v hokeji jsem měl náladu tak akorát a koncert si užil, ale radši ať někdy dorazí do caféčka na Čepkov. P. S. Asi už jsem moc starý na to, abych ocenil vymazlený outfit pana Gerstnera. Jeho láska k syntpopu 80. let šla nejspíš tak daleko, že je z něj "depešák" nejen duší, ale i vzhledem :-)

21. 02. 2016 16:09

- T-rex

Včera jeden z nejlepších koncertů Helloween, co jsem viděl. Setlist opravdu perfektní, postavený hlavně na Derisových věcech a tak to má být. Všichni vysmátí, pozitivní nálada na podiu a Deris byl super! Opravdu míň žvanil a zpíval skvěle jako v 90% případů, co ho sleduju live asi od roku 2003. Výborné!

20. 02. 2016 18:56

- Maty

Včerejší koncert ve Zlíně se vydařil. Měl jsem trochu obavy, jestli bude bubeník z Gotthard v pořádku, ale nakonec byl přítomen a odehrál spolu s kapelou úžasné vystoupení! :) Pro mě jednoznačně vrchol večera! Helloween zahráli také dobře, akorát jsem měl problém s jejich playlistem. Snad krom tří songů bych jim to kompletně překopal. Je to trochu škoda, protože mají dost různorodou tvorbu na posládání lepšího a atraktivnějšího playlistu. Jinak předkapela COP splnila úlohu a příjemně navnadila.

20. 02. 2016 18:46

Překvapení - David

Nikdy bych nevěřil, že se dočkám. Ale stalo se. V pátek jsem byl svědkem skvělého vystoupení kapely Helloween. Kapela šlapala jako hodinky ( to jsem čekal), ale že ten odbarvený idiot Andi Deris bude na koncertě více zpívat ( většinou ČISTÝM a hlavně STŘÍZLIVÝM HLASEM), než hloupě žvanit, to mě teda příjemně dostalo. Hlas Derise mi bude vždy nepříjemný, ale včera ve Zlíně předvedl nejlepší výkon, jaký jsem od něj slyšel. Asi to je tím, že byl poprvé opravdu ve stavu příčetném a střízlivém. A Gotthard a C.O.P. UK? Švýcaři luxusní vystoupení a C.O.P. UK nebyly špatní ,ale znova bych je vidět nemusel. Vydařený páteční koncert, jaká jsem nečekal.

20. 02. 2016 18:19

kosice - duri7

vcera bol u nas spominany koncert Helloween+Gotthard+COP...zacal s hodinovym meskanim, neskor bolo vysvetlene preco...COP slusne odpalili svoju show, na predkapelu energicke vystupenie s dobrym zvukom, myslim, ze publikum velmi dobre reagovalo na to, ze v tychto koncinach to nie je nejako velmi znama kapela...potesilo ze, po sete na podiu chlapci podporili merch a bez problemov pokecali a dali foto s fans...po nich sa podium pripravilo na Gotthard, prichod kapely na podium s tlmocnikom nevestil nic dobre, a tu prislo vysvetlenie zdrzania, bubenik skoncil v nemocnici s nespecifikovanou diagnozou...po ospravedlneni kapela dala asi cca 30 min improvizovany akusticky set za slusnej podpory fans...potom uz nasledovali hviezdy vecera...setlist absolutne totozny s Londynskym...zvuk bol v poriadku, Andy tahal jak o zivot, Dany trieskal do stvorkopakovej supravy ako stroj, Marcus nad vecou, Weiki uz mi pripadal trosku staro a unaveno...Sascha mi do Hells vobec nepasuje...skor mi pripada ako clen nejakeho boybandu, samozrejme hru zvlada a opicky smerom ku publiku tiez len mne tam nejako nepasuje, ked porovnam s Rolandom G. ...samozrejme moj nazor... vcelku hodnotim koncert ako vydareny az na nestastnikov z Gotthard

19. 02. 2016 9:46

- Veronika

Gotthard vám trochu závidím. Tady sice byli na podzim, ale kryli se s The Poodles a vzhledem k tomu, že Gotthard jsem viděla už mockrát a Pudly ještě ani jednou, byla to jasná volba. :) A jinak jak říká Mike ohledně setlistu, ono tam těch Kiskovin už tolik taky není. ;)

11. 02. 2016 17:35

- Mike

Playlist letos není špatnej, velká většina Derisových věcí... z Keeper ery jen povinný Eagle, Future World, Dr. Stein a I Want Out. To medley ze všeho možnýho nepočítám

11. 02. 2016 10:24

to Kain: - Anonim

Naprostý souhlas! Já jsem si také koupil lístek hlavně kvůli Gotthard, protože Helloween už jsem viděl x krát a bohužel už mě nemají jak překvapit. Také bych uvítal změnu setlistu ve prospěch Derisovy éry, ale to se asi bohužel nikdy nestane.

11. 02. 2016 10:05

- Kain

já se ve Zlíně popravdě řečeno daleko víc těším na Gotthard :-) Helloween už jsem viděl mockrát a tolik mě nebaví furt dokola hity z Kepperů aj. Přitom kdyby provětrali pozdější tvorbu z Derisovy éry a dali maximálně Future World + I Want Out jako přídavek (ovšem bez toho pověstného vykecávání s publikem), tak by se asi nikdo nezlobil.

10. 02. 2016 18:15

- Veronika

Budeme rádi, když se pak podělíte se svými zážitky z koncertů v Čechách a na Slovensku. :)

10. 02. 2016 17:14

- Demonick

Ja HELLS uvidím už 18.2. u nás v Košiciach, takže vďaka za report. Aspoň viem na čo sa mám pripraviť :) Skladby ako "Before The War" a najmä "Forever and One" určite veľmi potešia, hoc vedel by som si predstaviť aj iné raritky, žiaľ Hells sú na také niečo pomerne skúpi (alebo skôr leniví? hehe). Keďže moje najobľúbenejšie obdobie je z rokov 94 - 2003, tak na pecky z albumov ako Master či Oath sa teším najviac! :)

10. 02. 2016 11:44

- Anonim

Mně tedy skladba Heroes nepřijde jako nemelodická a nekoncertní, spíš právě naopak. Tahle věc je jasný hit, který do koncertního setlistu patří. Uvidíme, co předvedou Helloween v Praze.

9. 02. 2016 23:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08417 sekund.