ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - 25.11.2017 - Tipsport Aréna, Praha


- htaedas

Pro ty, kteří tam bohužel nebyli, jako já, tak tady je náhrada (kompletní), než to vyjde ofiko https://www.youtube.com/watch?v=EKyBvyRV2zA.

8. 12. 2017 23:36

Jsem - Domy

přesvědčen, že jde v první řadě o to, že jsme měli možnost slyšet songy naživo v podání toho kdo je nazpíval na desce. Mě o to šlo tedy určitě. Navíc jsme měli od Derise možnost slyšet fláky, které bůhví proč na živácích vždycky Helloween opomíjeli. Až příště přijedou jen s Derisem ať proboha hrají věci z jeho éry a na historii se už vykašlou. Ať klidně zahrajou 2-3 věci, který Derisovi sednou i z minula, ale materiálu na parádní koncert mají od Master Of The Rings fakt dost. Pro mě byl ten koncert i takovým rozloučením a doufám, že to tak kluci i pojmou do budoucna.

6. 12. 2017 22:22

- Crust

Protože ten závěr I want out ukazuje názorně schopnosti obou zpěváků. U Forever and One jsem nezaznamenal u Kiskeho nějakej problém, jasně, jsme zvyklý tu písničku slyšet v podání Derise, ale on už to taky nedává tak jako na desce...

6. 12. 2017 21:35

- orre

Proč zrovna I Want Out? Song, který je na míru šitý Kiskemu a song, který jak známo Andimu nepasuje. U Forever and One by zase spolehlivě pohořel Kiske.

6. 12. 2017 16:22

- Crust

V Praze zpíval Deris skvěle, ale právě to dlouholetý koncertování se na jeho hlasu docela neblaze podepsalo. Jinak doporučuju porovnat třeba konec I Want Out, kdy obzvlášť na tomhle turné je možný krásně porovnat schopnosti obou zpěváků.

6. 12. 2017 15:24

- Anonim

No nevím, mě vůbec nepřišlo, že by byl Kiske nějak nemocnej. Na jeho hlase to znát nebylo. A to, že je Deris vyzpívanější je prostě fakt. Vždyť už 25 let bez přestávky zpívá skoro denně narozdíl od Kiskeho, který si dal od aktivního vystupování pěkně dlouhou pauzu.

5. 12. 2017 17:56

Kiske vs. Deris vs. Hansen - František Šafr

Myslím, že tohle nemá cenu řešit právě zde. Každý zpěvák má své fanoušky a rozpory byly jsou a budou na denním pořádku. Andi Deris je skvělý zpěvák (jen nesmí zpívat "March of Time" a "I Want Out", u kterých s jeho zpěvem opravdu trpím!) a letos v Praze podle mě podal jeden ze svých nejlepších výkonů. Pravdou je, že Michael Kiske nebyl úplně ve formě a bylo to znát. Osobně si myslím, že na Masters Of Rock teprve pořádně ukáže Derisovi a Hansenovi záda. :-)

4. 12. 2017 12:17

- Crust

Je dost krátkozraký porovnávat naživo Derise a Kiskeho zrovna z tohoto turné, když byl Kiske nemocnej. Byl slyšet míň z důvodů, který uvádím níže. Pusťte si třeba videa Unisonic z loňskýho Wackenu, kde je Kiske ve formě. Takže řeči o nevyzpívanosti a ztracených letech si radši fakt nechte.

3. 12. 2017 11:59

- orre

Kiske prostě promarnil hodně let a dneska to už nedohoní! To je myslím jasně slyšet v porovnání s Derisem. Je to dost záhul ty dlouhé koncerty na jeho hlas.

2. 12. 2017 22:19

- Anonim

Tipsport Aréna (stejně jako O2 aréna) není úplně ideální místo pro koncerty. Ty nehorázný fronty u všeho, byly fakt otravný, ale to byl snad jediný nedostatek na jinak perfektním sobotním večeru. Helloween jsem viděl živě už asi po osmé a tenhle koncert patřil k těm nejlepším. Stál jsem asi pět metrů od podia a byla to paráda - kapela v parádní formě, úžasná atmosféra, skvělý zvuk a hlavně fantastický set list. Je to trošku paradox, že zrovna na turné s Hansenem a Kiskem jsme se konečně dočkali léta opomíjených Derisovských hitovek jako "If I Could Fly", "Perfect Gentleman", "Why?" atd. I pro mě byl vrcholem koncertu Hansenův medley (škoda že pěvecky nedostal ještě větší prostor). A hlavně konečně jsme měli možnost krásně srovnat vokální projev Kiskeho a Derise. A jestli někdo čekal, že z něj Kiske vyjde jako suverénní vítěz, tak se dost mýlil. Kiske parádně dává extrémně vysoké tóny (viz třeba "Eagle Fly Free"), v tom fakt nemá konkurenci, ale když zpívali s Derisem oba dva, Kiske nebyl vůbec slyšet. Deris má prostě mnohem silnější a vyzpívanější hlas.

2. 12. 2017 20:31

- Jenos

Kdysi tady někde byla vášnivá debata jak Helloween je jen a pouze ten s Kiskem. Moc hezký jak Deris teď mnohým zavřel klapačku. Helloween miluju, ale ten s Derisem, jak zpěvem, tak hudebně byl vždycky alespoň pro mě o level výš. Na koncert jsem nešel, právě proto, že takovej účelovej slepenec a trápící se popofil Kiske za mikrofonem mě nezajímal. Doufám, že tenhle nápad nechaj kluci už pro vždy u ledu. Helloween je super kapela právě ta v posledním složení a skládaj pořád skvělou muziku.. Kecy že na to serou jsou fakt totálně mimo. No upřímně, docela mě teď mrzí, že jsem si koncert nechal ujít...

2. 12. 2017 16:03

Překvapení? - čéééši do toho

Já mám Helloween moc rád, ale na jejich koncerty už nějakou dobu raději nechodím a to ani třeba na MoR i když tam jsem. Prostě jsem poslední roky měl pocit, že na to chlapci serou a hudebně to byla na živo bída (a tím nemyslím Derise). Takže překvapení je že si to tu všichni chválí. Že by před turné pocvičili?

2. 12. 2017 8:48

TO: ToPi - František Šafr

Vysoké tóny nezpíval vždy Andi Deris. Vzpomeňte na skladbu "How Many Tears". Michael Kiske měl problémy s hlasivkami přibližně od čtvrtého koncertu a poté strávil několik dní v nemocnici, takže si zřejmě některé jeho party vzal Andi Deris. Viděl jsem na Youtube dokonce koncert, kde "How Many Tears" zpívá pouze Andi a Kai.

1. 12. 2017 22:29

- ToPi

Sice jsem byl překvapen, že ve vyšponovaných vícehlasech zpíval ten vyšší hlas vždycky Deris (a výborně), ale celkově jsem žádnou Kiskeho indispozici nezaznamenal.

1. 12. 2017 21:57

- orre

Mrkněte na video rozhovor ve Sparku s Kaiem a Weikim! Kai desku dokonce nevylučuje, ale Weiki jako by se částečně vyhýbal pozitivní odpovědi.

1. 12. 2017 19:11

- Crust

March of Time je fakt strašně vyšponovaná, nevím jestli hrát ji by byl při Kiskeho stavu ten nejlepší nápad. Vzhledem k jeho hlasový indispozici mu hlas při těch výškách buď vypovídal službu, nebo sám schválně netlačil tolik na pilu. Obojí je samozřejmě pochopitelný. Při Keeper Of The Seven Keys už to znělo jako že se docela trápí, ale nevynechával a bojoval statečně. Kaiův Jericho set byl totální pecka a všude na to slyším jen chválu, proto mě zarazilo, že odezva publika byla v tu chvíli poměrně vlažná (seděl jsem na tribuně, takže jsem to měl všechno jako na dlani). Jinak nechci nikomu kazit radost, ale myslím že žádné společné album nebude, tedy alespoň jsem o ničem neslyšel. Myslím že po turné, které bude asi dlouhé, se cesty rozejdou, ale třeba nás překvapí...

1. 12. 2017 17:09

- Prowler80

10.července 1985, Hamburk, klub Logo. Předkapelou jsou Warrant (pamětníci si jistě vybaví výborné album The Enforcer). Nadšení doslova extatické, je mi 17 let...25.listopadu 2017, Praha, Tipsport Aréna. Když se na scéně zjevuje Kai, neubráním se slzám. V únoru mi bude padesát...

1. 12. 2017 11:51

Koncert - Domy

Stál jsem u pódia a podle mě bylo znát, že Kiske není úplně ve formě. Jednou se dokonce nepěkně zapotácel. Nos měl rudej jak alkoholik, takže možná i rýma. Koncert to byl ale bezesporu fantastickej. Souhlasím, že největším hrdinou dne byl Kai Hansen a Andi svým výkonem málem zastínil Kiskeho. Alespoň kolega (neznalec) historie si odnesl dojem, že "ten nejnovější" zpěvák je nejlepší. Připojím se jen k postesknutí, že nezaznělo March Of Time. Jinak 100% spokojenost. Možná by už na dalším koncertech mohl Andi zpívat většinu věcí ze svojí éry a tohle by mohlo být takovým důstojným rozloučením s minulou érou se kterou se na většině mnou absolvovaných koncertů jinak trápil. Byl to super zážitek a možná nejlepší koncert jakej sem vůbec kdy viděl a to jsem viděl fakt hodně :)

1. 12. 2017 11:21

- The Keeper XIV.

Životní zážitek. Jen jsem litoval, že nejsem u podia. :-) Místo těch skladeb ze 7 Sinners mohlo zaznít třeba něco jiného, hitovějšího. Trochu mě mrzelo, ež na některé klasické skladby bylo publikum trochu vlažnější.

1. 12. 2017 10:29

- Kája

Skvěle napsané. Koncert byl nezapomenutelný. Už se na ně těším na Mástr. A souhlasim s Honzou. Kai Hansen ve svým medley málem zbořil halu. :D

1. 12. 2017 10:00

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09402 sekund.