ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Farao


Titulka Jeckyll - Rainbow ? - lukáš

Mám naposlouchané Rainbow. A když jsem si pustil titulku Jeckyll and hyde, tak mě strašně připomíná atmosférou, ale hlavně přechodama bicích Rainbow. Samozřejmě , není to tak kvalitní jako Stargazer, ale tady se prostě Kub vytáhl.

23. 10. 2019 12:09

Proč ne. - lukáš

To bubák : Mám lístek na Ládví . Tam jsem potkal managera s lístkama. A popřál jsem klukům zdraví a ať jim to hraje i do 70 -tky. Na pivo proč ne. Jen mě serou ty dvě předkapely. Já jdu na Arakain, Agony ani Booters mě nezajímaj.

22. 10. 2019 16:40

- Bubak

Zveš Lukyne na pivo? :-D

22. 10. 2019 13:21

Restart, Labyrint a dnešek. - lukáš

Chystáte se někdo na Arakain na podzim ? Já už se moc těším. Z nové desky se hraje - To co chceš mít, jeckyll, kompromis, hřích , znal bych rád, hathor. Jirka Urban má novou kytaru . Docela mě zaujal plakát k turné, který vytvořil Ledecký. Od alba Restart uplynulo 10 let ..Když album vyšlo, měl jsem ho za jen hodně průměrné album. Dnes mě přijde hodně pestré. A Labyrint to samé.

21. 10. 2019 20:46

- warrior

Hej, Jožko, mírni svůj slovník, tady nejsi na Luníku. Luky tě nijak verbálně neuráží, tak se hoď do klidu.

21. 10. 2019 19:15

- Meresz

Ty si tu za vola tak už celkovo, ta akože báseň je len ako prd do vetra.

21. 10. 2019 18:38

A tak dále. - lukáš

Viděl jsem sitcom od Soukupa ..Neskutečná kravina. Dnes je divná doba - zkusíš sem napsat jednu báseň a hned tě tu maj za vola. Nikdo nenapíše - je to kravina, nebo je to dobré. Ne, jenom tu z tebe maj srandu .. A pokud si někdo myslí, že sa tím půjdu do Talentu, tak je na omylu. Zkuste se zamyslet. Jen na člověku vidíte to špatné. Pokud má někdo jinej názor, tak je ten nejhorší. Mě je jedno jestli někdo napíše nebo nenapíše recenzi na Kain. Já mám své Blind Guardian a to mě stačí. Protože jsou nejlepší !!

21. 10. 2019 10:38

- Guns

Nechci se nějako Lukáše zastávat,ale Projekt Kain by tu fakt mohl být.Myslím že si to zaslouží a kord když se dělá seriál o Arakainu,ale to samozřejmě záleží na vás.Kdyby jste mohli něco k němu napsat aspoň sem do komentářů,bylo by to super :)Jinak Farao přísně vzato špatnou deskou není,ale něco v ní asi chybí,ale myslím si že to ještě jde.Hlavně to co bude následovat pak bude horší.PS:Neřízená střela mi hudebně trochu připomíná Schody nikam z S.O.S.

20. 10. 2019 22:39

- Martin

Song "Farao" je podle mě jeden z nejlepších kusů od kapely. Album je tak za 8/10, ale rád ho poslouchám. Zlatá éra kapely.

20. 10. 2019 22:02

8.5/10 - Demonick

Najpôsobivejší obal? Áno. Najlepší zvuk? Áno! Najlepší album? Žiaľ, nie, ale jednoznačne patrí k tým najlepším. O niečo mladší brat Apage Satanas ma vskutku parádny tvrdý sound a viaceré pecky na čele s titulkou, Seherezad 2, Rizena Strela, Uz Ho Vezou, Ja Nejsem Ja, Rajské Zahrady, Milenium, Do Zdi či Zkoušim se Zvednou. Paradoxne sa mi druhá polovica páči o dosť viac, ale i napriek tomu parádna vec! Škoda, že s nasledovníkom mal prísť veľmi strmý pád dole...

20. 10. 2019 22:00

- Meresz

Zoberte Lukymu už niekto tie drogy, lebo potom to tu tak vyzerá :D

18. 10. 2019 21:46

(S laskavým svolením Nikolaje - Jirka Pokorný

“Nech toho! Nechceme!“ křičeli ostatní. “Tak dobře, když nechcete vy, půjdu to povědět sousedům,“ řekl Neználek. “Cože?“ vykřikli človíčkové. „Ještě k sousedům nám půjdeš dělat ostudu? Jen se opovaž! To už radši nechoď domů!“ “No dobrá, kamarádi, tak já nikam nepůjdu,“ souhlasil Neználek. „Jenom se už na mne nezlobte.“ A tak se Neználek rozhodl, že už nikdy nebude psát verše.

18. 10. 2019 19:20

- Savapip

to lukáš: Když už chceš umísťovat podobné příspěvky s obsahem stránek nesouvisející, považoval bych za slušnost se alespoň dotázat, jestli to domácímu nevadí. Odpověď by zněla, že nic podobného nepodporujeme a podporovat nebudeme. Abych nebyl za nelidu, udělám výjimku, na tehle příspěvek sahat nebudu a věřím, že budeš respektovat naše pravidla a další kousky nepřidávat.

18. 10. 2019 18:37

První báseň. - lukáš

Vaší blbostí umírám - volnej verš Čekal jsem na zázrak. To , co jste udělali s tímto světem je kupu holého neštěstí. Myslel jsem, že budete lepší, zmýlil jsem se. Za ten dlouhý čas se ve vás probudil zabiják budoucnosti. Sobectví vás zahubilo, tisíce lidí v pláči. To je vše, co jste vykonali. Opět opouštím tento svět zahalen do lůna kouzel, začínám se o vás starat. Když budete něco k něčemu, rád pomůžu, protože Vaší blbostí umírám. A vy se mnou. Začněte myslet na své okolí. Vaší vinou je svět … Teď jsem s vámi a pozoruji každý váš krok kupředu a každou myšlenku, honící se vámi v hlavě . Vidím místo lidí hordu splašených bláznů, valící před sebou kámen strachu. Lidé , jsem s vámi. Když budete něco k něčemu, rád pomůžu, protože Vaší blbostí umírám a vy se mnou.

18. 10. 2019 18:11

Vyšla mi knížka. - lukáš

To Avram : Vyšla mě knížka básní Stresovaný bůh. Napsal jsem celkem 16 básnických sbírek. Mít vlastní stránku je to nejednoduší . Bohužel jsem ale nikdy nepsal recenze. Recenzi napsat můžu. Horší je to aby to mělo hlavu a patu. Pokusím se o to. To all : První ochutnávka ze sbírky Stresovaný bůh bude v 18 hod dnes . Těším se na reakce ..Luky

18. 10. 2019 14:12

- Avram

Lukáši, když máš takovou chuť do psaní a přesně víš, co by v recenzi mělo nebo nemělo být, co takhle sepsat vlastní recenze a požádat redakci, ať připojí pod Pagana a Molocha ještě tvůj třetí fanouškovský pohled? Možná všechny překvapíš, možná je pobavíš, ale bylo by to určitě osvěžující.

18. 10. 2019 13:08

- JonathanGray

Já myslím, že Lukášovy stránky budou jednou legendární. To budete koukat. To bude Jaromír Soukup hudební žurnalistiky.

18. 10. 2019 10:49

- JT

Ano, je to hlupák, ale spíše hysterka než histerka.

18. 10. 2019 10:17

.... - Jarin

Že na tu histerku pořád reagujete..., je evidentní, že nemá všech pět pohromadě. Neumí dát dohromady kloudnou větu, natož pak nějakou recenzi :-)

18. 10. 2019 10:14

Farao - Domy

Musím přiznat, že jsem tohle CD ve sbírce nějaký čas měl a prodal jsem ho. Jediné co mi utkvělo, je pocit, že bylo textově už na můj vkus slabší nebo chcete-li lacinější. Aleš je pořád zdatný a místy výborný textař, ale s dřívější tvorbou se to srovnat už nedá. Vlastně si z toho alba nepamatuju žádnou skladbu. Čímž neříkám, že to byl nějaký odpad, to ne. Jen proti prvním deskám je to o hodně slabší.

17. 10. 2019 22:21

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08508 sekund.