MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Restart


- jimmy

Sice to není k tomuto album, ale poměrně značná část skladby "In memory" od kapely Primal Fear je z 90% stejná jako skladba Apage Satatnas. https://www.youtube.com/watch?v=3830JP03dLw rychlost 1,25. Jelikož album Arakainu Apage Satanas vyšlo o mnoho let dříve než album Seven Seals od Primal Fear, tak Arakain nekopíroval :-)

18. 11. 2019 19:26

- johny

"Z novej ery" je toto pre mna naj album. Ale hodnotenie plne sedi. Najdu sa tu fajn songy a da sa povedat, pre mna - hity, ale uz cela tvorba mi pride, ze sa dostali do fazy, za 1-2 songy su parada a zvysok vata..pre mna..

18. 11. 2019 14:29

8/10 - Demonick

Mať tento album bohovskú produkciu Warning, o 3 najzbytočnejšie skladby menej (Lamou, Končí Den, Maraton) a vypustiť vykrádačkový refrén Pojď Dál (Genesis...), tak dávam maximálne hodnotenie. Inak totiž ide o veľmi solídny materiál a jedny z najlepších postBrichtovských skladieb (Paganini, 1942, Hvezda, Skryta Kamera, Postavy z Obrazu). Podarili sa aj vkusné balady, koncert v košickom Jumbo Centrum bol výborný, takže veľmi pekných 8/10.

17. 11. 2019 19:21

- Majk

Kolíka tu nikdo nebere vážně. Ten má svůj svět a kdokoli má jiný názor než on, tak už je oheň na střeše. Jeho hodnocení je naprosto mimo chápání normálního člověka.

16. 11. 2019 10:48

Kolík - čéééši do toho

nejvíc mě baví "Kolík" , tomu musel někdo z Arakainu ošukat manželku a tak se teď mstí dáváním jedniček a nul v hodnocení jejich alb :D

16. 11. 2019 10:25

Skvele album - David

Podle me skvele album. 2 pisnicky prumerne, bonus Maraton se mi nelibi. Ale jinak parada. Predchozi Labyrint mam taky moc rad. Jen ten zvuk mohl mit lepsi. Kazdy ma holt svuj nazor. Ja chlapum drzim palce, at jim to slape jeste spoustu let.

15. 11. 2019 8:51

- htaedas

Je velká škoda, že kluci rezignovali na kytarová sóla. Ale je to věc už déle trvající i za Brichty. Když si vzpomenu, co dokázali vyplodit na prvních albech? Divím se hlavně Machovi? Co mu pak ta hra v Arakainu dává? Díky sólům by mě aspoň něco v tom jejich novostylu drželo. I když na tomto albu myslím dvě sóla jsou a hned to bylo zajímavější.

14. 11. 2019 14:54

Hrozná deska... - Kolík

..."obohacena" tolika vykrádačkami, že už se nedají ani spočítat. Tohle album už není jenom špatné. Bohužel patří mezi ostudy českého metalu. Za mě jasná 0/10.

14. 11. 2019 12:40

Opravdu dobré album !! - lukáš

Jak píše David - Restart je na více poslechů. Když Restart vyšel, tak dostal ode mně 4,5 z 10. Prostě ta " novota " písní mě ani za mák nevoněla. 10 let od vydání mě deska hodně baví. Právo máš, Právo máš to je shit. Ano, ale další písně jsou kvalitní . Na albu jsou jak nářezy -Pojď dál, Skrytá kamera, Zabiják v nás, progresivní epické věci - Dobytí ráje, hvězda, pěkná balada - vzít čas na splátky. Prostě všehochuť. A to je myslím na tomto albumu to nejcenější ! 8 z 10.

14. 11. 2019 11:02

Není to zlé album - David

Po vydání alba před deseti lety jsem si o albu říkal, že je takové nijaké. Zvuk nic moc, v podstatě žádná skladba ve mě po poslechu nezůstala dlouho. Ale po letech jsem si doplnil diskografii kapely právě o Restart, Homo Sapiens a Adrenalinum a Restart se najednou pro mě stal černým koněm diskografie kapely. To album má takovou zvláštní energii, která člověka dostává postupně až s dalšími poslechy. Velká většina skladeb se doslova valí ve středním tempu ( nepopiratelný vliv Pantery). Tradičně mě nezaujali singly ( to už tak u Arakain bývá),ale zato pecky jako 1492: Dobytí ráje, Kam bůh se dívá, Skrytá kamera a Můj osobní favorit Postavy z obrazů ( Top skladba,ten rytmus bicích je super). Jde prostě o tradičně nadstandartní album české jedničky, ke kterému se rád vracím

14. 11. 2019 9:59

Legenda - Beskyd

Kde je recenze na Metalmorfózu? Prosím

14. 11. 2019 8:49

- mr.deadhead

Restart jsem v době jeho vydání strašně žral. Teď jsem si to po mnoha letech pustil a vůbec netuším, co jsem na něm tenkrát slyšel. Třeba na Metalmorfoze mi vůbec nevadilo 15 songů a hrací čas přes hodinu. Ale tady by fakt stačilo devět nejsilnějších do čtyřiceti minut. Ani tak by to sice nebyl bůhví jakej šlágr, ale rozhodně by mě to bavilo daleko víc. Škoda no. Takhle je to max 6/10.

14. 11. 2019 2:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08657 sekund.