ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MERCYFUL FATE - Don`t Break The Oath


Recenze - Radim

Absolutně šílené a vlastně dokonalé album včetně dnes již kultovního obalu. Jestli je Abigail stěžejním a nejvíce oceňovaným albem Kinga Diamonda, i když já to tak nevnímám,tak Dont Break The Oath takto stojí v tvorbě Mercyful Fate. Je to pro mne nedotknutelný skvost po všech stránkách včetně stránky textové. Mírně rozostřený zvuk je taktéž zajímavý a dotváří magickou auru této desky. Album si drží vysokou laťku od prvních tónů, až do konce, ale jedna skladba si zaslouží přeci jen vyzvednout a tím je THE OATH. Tato skladba u mne sedí pořád na pomyslném trůnu temného metalu,uf. Absolutní respekt. Kingu, jsi šílený, krásně šílený!

27. 06. 2020 22:30

Re:Savapip - Radim

Děkuji, už je vše OKI. Chyba byla u mne. Pokud by šly vymazat mé pokusy k Melisse z 11.6 a k Dont Break z 27.6, tak budu rád. S pozdravem Radim.

27. 06. 2020 22:23

- Savapip

to Radim: jak psal rumcajs, problém je apostrof, pokud napíšeš text bez něj a do políčka pod příspěvkem vložíš název dne bez diakritiky, mělo by se vše zobrazit normálně a bez problémů u příslušného článku. Pokud se tak neděje, pošli mi prosím na redakční mail náhledy obrzovky s chybami, které Ti to dělá, díky

27. 06. 2020 18:19

recenze - Radim

Omlouvám se za níže zveřejněné nesmysly. V dobrém úmyslu jsem se chtěl podělit o své pohledy na tuto kapelu a alba, jelikož jsem aktivním fandou Mercy a Kinga více jak 30 let. Bohužel nedokážu tady nic uložit bez toho, aby něco nechybělo, nebo se domotalo s dalšími recenzemi. Sorry, končím.Pokud mi někdo umí poradit, jak na to, budu rád.

27. 06. 2020 12:11

Recenze - Radim

Temnější, přímočařejší, ale extrémnější včetně zpěvu než skvělý comebackový Shadows….Není zde skladba, která by mne nechytla. Souhlasím s předchozími komentáři, co se vrcholů alba týče, ale mně se třeba absolutně zamlouvá i taková Lady in Black-fantastická, ale i Mirror, nebo The Afterlife…A za mne i velmi silný a skvělý obal alba!!! Opět za 666!Absolutně šílené a dokonalé album včetně dnes již kultovního obalu. Jestli je Abigail stěžejním a nejvíce oceňovaným albem Kinga Diamonda(i když já to tak nevnímám), tak Dont Break The Oath takto stojí v tvorbě Mercyful Fate. Je to pro mne nedotknutelný skvost po všech stránkách včetně stránky textové. Mírně rozostřený zvuk je taktéž zajímavý

27. 06. 2020 12:07

Radimovi - rumcajs

Nepoužíváš náhodou apostrof? Ten to nebere.

19. 06. 2020 21:46

dotaz - Radim

Nevím co dělám špatně, že se text, který zde píšu neobjeví celý...

19. 06. 2020 21:31

Dont - Radim

Absolutně šílené a dokonalé album včetně dnes již kultovního obalu. Jestli je Abigail stěžejním a nejvíce oceňovaným albem Kinga Diamonda(i když já to tak nevnímám), tak Dont Break The Oath takto stojí v tvorbě Mercyful Fate. Je to pro mne nedotknutelný skvost po všech stránkách včetně stránky textové. Mírně rozostřený zvuk je taktéž zajímavý

19. 06. 2020 21:30

- rumcajs

Jo, a dokonalý motiv na obalu, který se mi podařilo pořídit si před pár lety konečně na mikině.

4. 06. 2020 13:08

dbto - rumcajs

Totální kult, dokonalé album a ještě více black než debut :-). Alba MF jsem slyšel trochu pozpátku, jako první jsem slyšel skvělé Into the Unknown, pak, myslím, In the Shadows (které dodnes nemám rád), Dead Again, Melissu a pak až Dont Break the Oath. Byl jsem proto vyzněním tohoto alba velmi mile překvapen, protože mi přišlo výrazně tvrdší než comebacková alba i debut a kompozičně mnohem propracovanější. Navíc má pekelnou atmosféru, kterou jsem předtím ani potom neslyšel u žádného jiného jejich alba. Sekvence s ďábelským konstatováním "you are insane" v písni Nightmare je prostě geniální a evokuje dokonalé psychické peklo. Tohle album miluju a spolu s Into the Unknown jde o mé nejoblíbenější MF album.

4. 06. 2020 13:06

Písně Dangerous, sabbath top. - lukáš

Oath není asi nejlepší deska Mercyful fate, ale pro mě nejoblíbenější. Kdyby z této desky byl jen singl, tak by obsahoval Dangerous a Sabbath ! Více lidí tu napíše spíše Mellisu. V 88 roce jsem měl na polské kazetě písně z Osudného portrétu .. Proč to píšu , Protože už dnes mi Kingův hlas vadí. Stejné to mám s Helloween. Už mi to tahá za uši.

4. 06. 2020 12:07

Klasika s velkým K - David Svoboda

Tohle album je prostě KULT. A ačkoliv uznávám,že devadesátková alba mám ještě raději,tak bez této bomby by nebyli King Diamond ani comebackové klenoty. Prostě Klasika.

4. 06. 2020 6:06

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08592 sekund.