CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AD INFINITUM - Chapter I: Monarchy


- Meres

Počúvam to už viac ako týždeň a veľmi ma to chytilo. Baví ma to dokonca viac ako slušná novinka od Delain. Symfonický metal ma veľmi nezaujíma, ale čas od času sa nájde niečo čo zaujme moju pozornosť a to sa Ad Infinitum podarilo. Vyrovnaný album bez vaty a s tak chytľavými a príjemnými skladbami ako Infected Monarchy, Marching on Versailles, Live Before you Die či Demons sa nedá hodnotiť pod 9/10. Super - teším sa na ďalší album.

25. 04. 2020 22:37

To Fergi: - Petronius

Zvláštní otázky. Genderovou paritu bych tu opravdu řešit nechtěl. 50 na 50? Ale odpovím po svém. Jsem z generace, která na metalu vyrůstala v osmdesátkách, a tehdy bylo v HM vokalistek pomálu. Ale zase, ty které se odvážily vzít mikrofon a řádit, byly bez výjimek skvělé: Doro Pesch (Warlock), Lorraine Lewis (Femme Fatale), Janet Gardner (Vixen), Kim McAuliffe (Girlschool), Debbie Davis (Witness), Lee Aaron, Lita Ford. Byly mladé, atraktivní a právě tím, že byly v oboru tak výjimečné, jsme je zbožňovali. Dnes mám pocit, že když někdo zatouží založit metalovou kapelu, a nemá jasnou představu, co vlastně hrát, řekne si: hlavně dopředu postavíme holku, to je teď in. A klidně s popovým hláskem; budeme mluvit o žánrovém přesahu a třeba nabereme posluchače napříč žánry. Výsledek je ten, že sice je nemálo kvalitních female fronted kapel, ale taky se namnožilo dost těch nezáživných, neobjevných, krátkodechých. Ale už jsem níže pravil, naštěstí to není případ Melissy B. a jejího projektu Ad Infinitum, který se mi zamlouvá čím dál víc.

24. 04. 2020 19:13

- Meres

Stiahol som si to a po prvom počutí usudzujem, že to má niečo do seba. Speváčka je vybavená nádherným hlasom - veľký talent.

16. 04. 2020 20:53

to Petronius - Fergi

Až moc? Co je podle tebe snesitelná míra? A těch, kde stojí za mikrofonem chlap, je podle tebe jaký množství?

15. 04. 2020 18:55

- - Petronius

Melissa Bonny se zatím stylizuje do jakéhosi zrcadlového obrazu Yannise Papadopoulose. Ten má potřebu dokazovat, že jeho hlasivky dokáží naimitovat ženský hlas, a Melissa má nutkání (hlavně v jiných hudebních projektech, Ad Infinitum naštěstí není až tak křiklavý případ) zařazovat chlapácký hrdelní chropot, asi aby se jednodušší posluchači chytili a poznali, že jde o heavík. Obojí je obvykle zbytečné. Přitom barva Melissina hlasu je velmi podmanivá a hodně mi připomíná Elize Ryd (viz píseň Tell Me Why). Album ukazuje, že v této střízlivé poloze by mohla nejlíp gradovat Melissina budoucí hudební kariéra. (I když female fronted kapel je už opravdu na trhu až moc). Můj osobní favorit z alba: píseň Live Before You Die.

15. 04. 2020 9:32

- Savapip

koukat se na to dá :D, je přece normální, že dva lidi můžou mít na něco zcela odlišný názor, navíc v případě toho článku na Encyklopedii mrkni i na stylové preference autora, i to něco napoví o jeho pohledu na tuhle desku

15. 04. 2020 8:14

B.wolf - Supermartonator

Na to se nedá až tak moc koukat,pokud tam je třeba jen jedno hodnocení. Rozhodně je tohle povedená deska a svěží vítr do žánru.

15. 04. 2020 7:49

No nevím, - b.wolf

narazil na tuhle fošnu na Encyklopedii metalu s velmi "vysokým" hodnocením 0,00 nic ...

15. 04. 2020 7:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08205 sekund.