ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ANTHRAX - Among The Living


.. - Kovi

Skvělé album... následující, ale líbí o něco více.... 9/10

17. 06. 2022 20:58

- Guns

Tahle deska i když je nabušená dobrými skladbami, tak mě ale nebaví tak jako předchozí. Nevím čím to je. Jak tak čtu, tak tento pocit má i více lidí. Ale fakt si to nedokáži vysvětlit. Není tu slabšího místa. Kytary krásně řežou. Charlie se s tím taky vůbec nemaže a Belladonna je bezvadný jako na předchozí desce. Že by za to mohli ještě ty dozvuky tvorby s Turbinem a Lilkerem? Nebo snad tím zvukem? Třeba nazvučení basy a celkově mě tu přijde daleko jednodušší a tím pádem trochu horší. Nebo ten styl Thrashe, který jde spíše už k HCčku či Crossover thrashi. Každopádně za nejlepší skladby bych vybral koncertní tutovku Caught In A Mosh, I am The Law, A Skeleton In The Closet, Indians, One World a závěrečnou Imitation Of Life. Tím ale nechci říct, že by zbylé skladby byly špatné to ne. Jen tyto se mě zaryly pod kůži více. Za mě 9/10 ale když dostanu chuť na Anthrax, tak sáhnu ve většině případů po Spreading The Disease. Ovšem nedivím se, že pro Pepsiho a mnoha x dalších lidí je to vrcholné dílo jako třeba pro jiné Master of Puppets, Reign in Blood a Peace Sells... but Who s Buying?

5. 06. 2022 0:16

9,5/10 - Deny

O něco slabší než předchůdce. I tak jasná klasika. Dvě připomínky: 1. Škoda, že v recenzi chybí zmínka o EP I Am The Man. 2. Deska rozhodně nemá 35 minut, jak je uvedeno, ale pres 50.

29. 05. 2022 20:12

V roce svého vydání... - Kolík

...to byla inovátorská pecka. Anthrax prostě zněli jinak než Metallica a thrashový zbytek světa. Po čase album přece jen kapánek vyčpělo. Za mě 9/10. Dosavadním vrcholem je Spreading.

28. 05. 2022 20:41

- Meres

Druhé z dvoch CD Anthrax ktoré vlastním a tudiž aj jedno z dvoch najlepších od nich. Nadupaná thrashová jazda s fantastickým nasadením všetkých zúčastnených a vynikajúcim rezavým zvukom. A opäť - Belladona k tejto nahrávke sedí! Busha nemám rád, preceňovaný spevák.

26. 05. 2022 14:07

1987 - J.A.N

Za mňa najlepší thrashový album spolu s "Master" všetkých čias. Spev nemusí sadnúť každému, Mustaine tiež nie je žiadny Coverdale a aj tak Megadeth sú úspešní, Belladonna sedí k thrash-punk-metalovému prejavu Anthrax po p*č* :) Bushov afektovaný spev je tuctový nezaujímavý...ale jo, je to vec vkusu.

26. 05. 2022 11:53

Výtečná deska, děsivý zpěvák - David Svoboda

Absolutní Thrash/Mosh klasika. Tuna skvělých rytmů, riffů a nářezových masakrů. Podtržená (pro mě) naprosto děsným a uširvoucím zpěvem. Není třeba jmenovat nejlepší skladbu desky ( všechny jsou super). Jen kdyby to bylo instrumentálně, nebo s jiným zpěvem, dám plný kotel. Ale za toho uvřeštěnce u mikrofonu ,,jen´´ 9/10. Naštěstí doba holohlavá už se blíží....

26. 05. 2022 7:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08216 sekund.