PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SAXON - Hell, Fire And Damnation


Crusader TOP - Zoran

Já se přikláním tentokrát téměř ve všem k Pepsimu. U mě osobně Saxoni skončili s Dogs of War, to NEJ období bylo od Crusader po Destiny, přičemž ranné desky jako Strong Arm nebo Wheels jsou povinná metalová abeceda! Novodobá tvorba OK, nicméně jedním uchem tam a druhým zase ven - ostatně jako u většiny ostatních legend...

2. 02. 2024 11:05

2Demonick - - b.wolf

tak nechápu, proč se vyjadřuješ... Připomínáš mi tohoto kkta Merhauta, který kdysi zasíral kdeco, odborník super, naposlouchaných 20000 CD, kdo nesouhlasil, byl trubiroh, etc. Kdysi to tady šlo, současnost je o ničem.

1. 02. 2024 19:25

- Jan Skala

O novinke ANI SLOVO? To bude asi tím, že jsi čítal jenom první dva odstavce, ve kterých osobně žádnou velkou kritiku, natož vylévání frustrací necítím. Proč taky, Saxon beru jako velmi dobrou kapelu, která umí udělat dobré desky (je snad 7 špatná známka?). ale je po 45 letech už za zenitem, což je pochopitelné a normální.

31. 01. 2024 8:48

- rumcajs

Poslední dvě dekády mi kapela nic moc neříká, al e je pravda, že v každém období mají desky, za které se rozhodně nemusí stydět. Osmdesátky jsou jasné, devadesátky taky - já teda jako celek moc nemusím vyvyšované Dogs of War, ale Solid Ball of Rock, Rock The Nation a Unleash The Beast jsou šlehy, stejně jako v další dekádě Lionheart či Inner Sanctum. Rozhodně je mi jejich přístup sympatičtější než přístup kolegů Mejdnů, od kterých v posledních cca 20 letech dostáváme rozplizlé hudební onanie. Judas Priest jsou na tom trochu líp, ale poslední album, které mě opravdu bavilo, je Redeemer of Souls a singly z nové desky mám tak na úrovni nových věcí Saxon, no, možná o kapku výš.

31. 01. 2024 8:00

- Demonick

Tu nejde o to, ze som nesuhlasil s recenziou. Ak to tak autor citi a vie si to rozumne obhajit, tak nech tam kľudne nalepí aj 1/10. Ale kliknem na članok a čo tam vidim? Polovicu članku autor porovnava minulost s pritomnostou, kritizuje, kritizuje a vylieva si akesi frustráce... O novinke ANI SLOVO. B.WOLF: k tebe sa snaď asi nema už ani cenu vyjadrovať - čo slovo, to perla. Tym tupym mastením mysliš, napr: The Pilgrimage, Lady in Gray, Nosferatu, Sons of Odin, Kingdom of the Cross, Walking The Steel a mnoho dalsich? Haha...ale o tych mnohych "daleko lepšich" HV kapelach mi prosim napiš viac. Som zvedavy, koľke z nich su iba tupé vykradačky NWOBHM...

31. 01. 2024 1:06

- Jano 100

Tak, páni, už ste si to vysvetlili....za mňa starý Saxon nič moc, sú tam síce nesmrteľné klasiky, ale dostala ma až trojica Solid Ball of Rock, Dogs Of War a Unleash ( kde len tam zavadzia Forever Free ). Potom predlho nič - až teraz. Titulka, Gilotína, Roswell, Piráti, 1066, Bosorky zo Salemu....samé dobré veci. Točím to už druhý týždeň, toto sa mi u Saxon už dlho nestalo. Za mňa 9/10

30. 01. 2024 20:35

- Jirka

Já jsem tyhle diskuse nikdy nepochopil. Všechny recenze beru jako názor autora. Prostě má někdo radši jiný období Saxon než já a to je celý :)Napsat o recenzi, že je to "mix sraček",protože s ní nesouhlasím, mi přijde jako brek pětiletýho dítěte, který nedostalo hračku.

30. 01. 2024 19:07

- ov42

To, že muzikanti nad 40 netvoří přelomové desky je věc, které je dlouho známa. Hranice prolamují mladí. Mě je pořád milejší, když Saxon v 70 komponují novou tvorbu než přístup takových Twisted Sister, od devadesátek do ukončení činnosti, kteří asi 30 let spoléhali na songy z raných osmdesátých let a vymlouvali se, ž posluchač nechce žádnou novou tvorbu slyšet.

30. 01. 2024 9:14

- Jan Skala

Já se původně nechtěl vůbec vyjadřovat a chtěl jsem nechat diskuzi volně plynout, ale jedna věc mě zaujala v posledním příspěvku. Ty si opravdu myslíš, že se k Saxon či heavy metalu celkově tady vyjadřují "dvacetiletí odborníci"? Člověče, ti ani neví, co to je :-)))

29. 01. 2024 22:38

to-Demonick - ws

Demonicku, kašli na to, ztráta času se tady k něčemu vyjádřit...Po 40letech ježdění po celé Evropě, a tisících koncertech, jsem to zkusil 2x, a dostal jsem tak šílenou sodu od 20ti letých českých SUPERODBORNÍKŮ NA VŠECHNO kteří toho slyšeli aviděli ve 20ti 100X víc než já v 60ti, že držím hubu. Ani mi tu zase nemusí hateří zase nadávat, čísto nebudu, jen jsem náhodou mrknul na recenzi Saxon, které jsem viděl tak 25x, ale vím o nich h..... Nerozumím tomu, a poslední CD za mne zase hodně dobrý..)))) Haterům odborníkům na vše zdar, koukám, jak to tu vzkvétá ...a mizím...ať si tu duševně dál onanují..

29. 01. 2024 22:09

Holky - Klára

Ahoj

29. 01. 2024 20:48

Lionheart - Domy

Mám Saxon nejraději v 90. letech. Moc nechápu adoraci alba Inner Sanctum. Tomu jsem nikdy na chuť nepřišel a vlastně od něj a od alba Lionheart mi všechny jejich dílka tak nějak znějí stejně. 80.leta jsou nezpochybnitelnou klasikou, ale úplně je nemusím. Držím pánům pěsti ať to táhnou co nejdéle dál, ale už to jde mimo mě.

29. 01. 2024 19:18

2Demonick:Netreba - b.wolf

synček, okuliare nosím a vidím dobře. Saxon už dávno NEJSOU top HEAVY metalová kapela, mastí to tupě na jedno brdo. Naživo jsem byl jednou a to byl otřes. Heavy smeček, daleko lepších, jsou mraky, stačí hledat.

29. 01. 2024 11:09

- PetrR

Já teda nevím, ale recenze podle mě sedí perfektně. Saxon v 80.letech naprostá špička, pak to šlo dolů. Občas nějaký záblesk, ale v tom množství se to ztrácí. Bylo by lepší, kdyby toho vydali polovic a tu vatu vyházeli.

29. 01. 2024 10:24

- Mr.Deadhead

Nesouhlasit i oponovat se dá i slušně... Já s novými deskami Saxon ztratil kontakt po Inner Sanctum. Koupil jsem si pak ještě Thunderbolt, trochu ovlivněn všeobecně kladnými recenzemi. Ale byl jsem velice zklamaný. Ale to je z velké části kvůli mé alergii na práci Andyho Sneapa. Už toho má chudák hodně a zní to všechno stejně... Nicméně naživo jsou pořád skvělí a v každém svém období dokázali stvořit výborné věci.

29. 01. 2024 5:20

- Ferda

člověče, Demonicku, ty to máš se esebou v životě asi dost těžký. Jak není po tvým, tak si tu svojí pravdu musíš vyštěkat, co? Představ si, že jsou lidi, kteří Saxon nežerou, to je překvápko

28. 01. 2024 14:31

- Demonick

B.Wolf: Treba okuliare? Pišem top HEAVY metalovu kapelu. Vymenuj mi inú HM veličinu, ktora vydáva takéto kvalitné albumy s rovnakou kadenciou 2-3 roky a je aspoň 40 rokov na scéne ty soudnost... Ale s človekom, ktory označil poslednych cca 30 rokov kariery SAXON za zbytočnosť sa asi niet o čom baviť.... P.Stepnička - Nič vulgarne som tu nenapisal, ibaže táto recenzia stoji za jeden veľky prd, takže svoje cenzuristické keci si strč niekam...

28. 01. 2024 13:30

2Demonick: - b.wolf

Saxon a top metalová kapela?! Ze začátku, jak jsem napsal, po Innocence. Potom už je to jenom stín; jasně, mají chlapi léta, o tom žádná, ale přece jenom jakási soudnost by měla být..

28. 01. 2024 11:19

- P. Štěpnička

Možná bys naopak ty měl zvážit své komentování na této stránce, případně ji vůbec nenavštěvovat. Ani my zde nepotřebujeme podobně vulgární výlevy.

28. 01. 2024 9:42

- Demonick

Väčší mix sračiek som na tejto stránke nečital už VEĽMI dlho a autor by mal zvážiť svoje povolanie "recenzenta" a možno sa venovať nejakým inym veciam... Vypustiť toľko drístov behom pár odstavcov (recenziu som dočital do polovice, viac som nevydržal...) muselo dať vskutku ohromnú prácu... PS1: Saxon si už prosim viac do huby ani radšej neber. Že nahravajú novinky so zotrvačnostou? Veď poslednych 20- 30 rokov SAXON platia za top heavy metalovu kapelu a maximálnu istotu v žanri! Kým Iron si pidlikaju svoje 10 minutove kolovrátky, Accept sa stali revivalom, Judaši striedaju lepsie veci s tymi priemernejšimi a Ozzy pravdepodobne skončil... PS2: pred pár dňami som otočil komplet všetky albumy od Dogs Of War a je to až na malé výnimky jedna perfektná jazda!

28. 01. 2024 3:30

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09947 sekund.