ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON - Elixír života


Urychleně se zbavte braku!!! - Dan

Pokud se vám Elixír života nelíbí, rád od Vás toto ohavné CD za výhodných finančních podmínek odkoupím. Díky předem.

15. 10. 2007 11:05

- Jiri.Pochyly

Spíš takový pop/rock, ale ne špatný..., ale zároveň nic pro tvrdé rockery... Myslím si, že 4,5 je ale málo, tak 5-6 podle mě. Zas taková hrůůůza to není, ale je to popík no.

1. 10. 2007 13:52

- Rockline

Mně osobně se z téhle desky nejvíc líbí titulní Elixír Života, kde dokazuje Petr Henych svou hráčskou kvalitu. Ta skladba má skvělé sóla a atmosféru a je to pro mně taková rocková hitovka ve stylu WHITE LION nebo VAN HALEN.Je pravda, že ostatní skladby byly slabší.

30. 09. 2007 11:31

- Petr M.

Já jen musim potvrdit Pavlovo slova.Je to fakt masakr jak kluci z Kreyson slibovaly:-)Hlavně je vidět,že je to vážně baví a to je děsně důležitý.

18. 09. 2007 18:54

- - GHM

pavel: tos mě překvapil a je to pozitivní překvapení.. snad si to budu moct jednou potvrdit osobně...

18. 09. 2007 7:29

KONCERTY - pavel V

Tak já letos iděl Kreyson na dvou akcích. Na jaře na Rockových hranicích. Před Kreysonem hrál Arakain a musím přiznat jednu věc, Kreyson Arakainy převálcoval na plné čáře!! Hlavně nábojem, vitalitou, atmosferou... a taky ohlas u publika a kotel pod podiem byl mnohem větší. No a podrtuhé jsem je viděl tento víkend v Březolupech u Zlína a můj dojem o nejlepší české metalové kapele potrdili. Viděl jsem letos ledasjaké vystoupení ale tohle mne dostalo. Plně sronatelné s kdejakou zahraniční hězdou.

17. 09. 2007 20:59

- Petr M.

To GHM:Nemyslel jsem,že by to Kreyson pohřbilo po instrumentální stránce,ale co se zájmu fans týče...Zákon Džungle samozřejmě je skvělá deska a podle mě možná jedna z nejlepších.

17. 09. 2007 8:17

- - GHM

No... že by tohle album pohřbilo Kreyson asi není až tak pravda, myslim, že na Zákonu džungle byly taky docela zajímavý momenty, i celkem slušnej zvuk... myslim že určitě lepší než na Elixíru. Jinak co tady píše Petr je pravda, taky jsem si vzpoměl na ty tahanice. Otázkou je, jestli a jakej vznikne materiál v budoucnosti. Jednou jsem navštívil Ladislavovy stránky když ohlásil konkurs na sestavu, ale od tý doby nevim co se vlastně děje. Chystal jsem se na Basin jenom abych si udělal obrázek ale nakonec mi to nevyšlo.

17. 09. 2007 7:18

- Petr M.

Tahle deska je od Kreysonu opravdu bída!Ale v podstatě za to může vydavatel!L.Křížek tenkrát strašně dopředu oznamoval,že další album Kreyson se bude jmenovat Elixír Života a měl v plánu,že na tu desku bude skládat celá kapela.Jenže z Kreysonu údajně nikdo nic nepřinesl...a tak začal to album nahrávat jako sólovku,jenže to se zase nelíbylo vydavateli,že už to bylo ohlášený jako Kreyson a že to nejde apod...Tak teda přistoupil na to,že to vyjde pod názvem L.Křížek Kreyson.Já myslim,že to Kreysonu hodně ublížilo a vlastně tahle deska ho pohřbila!Jinak turné k tomuhle albu se jmenovalo "Vánoční čarovná noc" a jela ho ještě stará setava s Hafem za bicíma s K.Adamem u basy.

15. 09. 2007 15:35

Body - Ifa

Na to jak je ta kritika napsaná, tak jsi dal moc bodů. Tohle album si zaslouží tak s bídou dva.

14. 09. 2007 13:24

- Venca

Good Luck je podle mě jedna z nejlepších písní Kreysonu..

14. 09. 2007 11:40

Kreyson - miro

paradna doska a reci o najslabsom Kreysone v takom svetle ako v recenzii su sprostosti...nie je mozno tak dobry ako ostatne tri dosky ale to ze je meksi este z neho nerobi zlu dosku...

14. 09. 2007 8:45

- Marek-Janesession

No album plny dobrych momentov, ale pre uplne ine kapely. Pod se toulat... a Good Luck su dobre aj pre Kreyson, ale inac nic a nic!!!

14. 09. 2007 8:43

řídké - GHM

Sava: no.. nešetřil si to a myslim si že zcela správně. Kromě "několika velmi příjemnejch sladkejch momentů", není na desce NIC. Agrese zcela chybí, tohle by se chytlo s prominutím spíš tak na vesnickým bigbítu...

14. 09. 2007 6:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08057 sekund.