PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAGE - Trapped!


- DIURD

První skutečně kvalitní album RAGE (po všech stránkách se zničehonic vyhoupli o několik levelů výš). Peavy konečně začal zpívat jako člověk a jak mu to najednou jde. Skladby jsou hodně silné, agresivní a melodické. Po těch letech mohu napsat, že nadčasové. Touhle deskou začala zlatá éra RAGE (na kterou mohu dnes už jen se slzou oku vzpomínat - samozřejmě za poslechu Trapped a několika následujících placek :-) Nejlepší skladby na tomto albu: Enough Is Enough, Take Me to the Water, Not Forever, Baby, I'm Your Nightmare, Fast as a Shark.

17. 02. 2012 11:28

Rage - b.wolf

na vrcholu-super placka, přesná recenze, hodnocení je naprosto jasné 10/10. Tohle album je bezchybné.

16. 02. 2012 13:13

- Metamorphic Dreamer

Skvělé album, opět jedinečné spojení melodií a tvrdosti, v tom si myslím, že Rage neměli konkurenci. Já bych vyzdvihl songy Not Forever, Enough is Enough a pak všechny ostatní :-) Škoda, že tohle nevychází a není podpořeno koncerty v dnešní době, tenkrát jsem byl středoškolák a na koncertíky sem tyto kapelky nejezdili nebo se to ke mně zkrátka nedostalo. Znovu nostalgie, dávám necelých 10 z 10 :-) PS: 9,5 je prostě málo

16. 02. 2012 11:58

- Meresz

Po dovtedy najslabšom zápise najslávnejšej zostavy RAGE "Reflections Of A Shadow" a následnej neobykle dlhej pauze, vyplnenej len EPčkom "Extended Power" s rôznymi "odpadkovými" skladbami nevalnej kvality, sa vrátili RAGE s poriadnou bombou! "Trapped!" je bezpochyby zatiaľ najlepší RAGE aký som počul (došiel som len poň a nasledovné, mimochodom tiež slušné EPčko "Beyond The Wall" ktoré nejako nie je spomenuté v recenzii). "Shame On You" so zaujímavým "orientálnym" motívom, hitovka ako lusk "Solitary Man", veselá "halekačka" "Enough Is Enough" so skutočne úchvatným gitarovým sólom, "Take Me To The Water" narozdiel od recenzenta považujem za veľmi dobrú skladbu a potom trio veľmi silných položiek - "The Body Talks" s opäť geniálnym sólom (čuduje sa niekto fanúšikom ktorí stále smútia za Mannim?), fantastická "Not Forever" a ešte fantastickejšia "Baby, I'm Your Nightmare" s peknými sláčikmi a zaujímavo pochmúrna "Difference". Veľmi slušné sú mimochodom aj skladby ktoré vyšli len na japonskej verzii albumu "Innocent Guilty" a pekná inštrumentálka "Marching Heroes-The Wooden Cross". V prípade slabších skladieb sa s recenzentom zhodnem (okrem "Take Me To The Water"), avšak pridal by som aj "Medicine" a "Questions" do ktorých som sa nikdy príliš nezažral, ale ten zvyšok je naprosto fenomálny a potvrdzuje vysoké kvality značky RAGE. Hodnotil by som 9,5/10 lebo predsa len ten polbodík za štyri slabšie skladby a vcelku zbytočný cover stiahnuť musím, ale inak fantázia :)

16. 02. 2012 0:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08173 sekund.