ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NIGHTWISH - 10.11.2012 - Hartwall Areena, Helsinki, Finsko


- luiz

Konečně! Krok správným směrem. Angažmá Annete byl těžký fail (na MORu ji vypískali a právem). A Floor je důstojnou náhradou Tarji. Doufám, že ji angažují nastálo.

20. 02. 2013 1:18

- ov42

Hlavně ať už nehledaj novou zpěvačku na další roky a přiznaj Floor statut stálýho člena. Lepší těžko najdou.

21. 11. 2012 10:42

- marley

Nightwish nás asi nepřestanou neustále překvapovat:) ať už v pozitivním, či negativním slova smyslu... Anette mi bude chybět, ale mylsím, že nezbývá, než smířit se s tím a čekat na další překvápka

20. 11. 2012 18:01

- ov42

Nightwish pouze se zpívajícím basákem Hietalou by měli asi takový smysl, jako kdyby u Slayer basák Araya přestal zpívat a na zpěv angažovali Tarju.

20. 11. 2012 10:07

Zpěvačky -min, přítomn., budou - lukáš

to Veronika : S tím Hansim máš pravdu !! Má hodně specifickej hlas a já ho miluju a lavně celé Blind Guardian. to téma - Zpěvačky Nightwish - minulost, přítomnost, budoucost : Tarja měla operní hlas , který do Nightwish pasoval , jak prdel na hrnec. Mohla si dovolit zpívat v hodně vysokých polohách, protože prostě od přírody jí bylo naděleno toho opravdu hodně, co se týče zpěvu. Annete nepřišla do Nghtwish "sama za sebe , ale vyhrála konkurs. Který "připravil Tuomas. Bohužel jaksi pozapomněl , že Annete nemá od přírody dán do vínku operní hlas a proto musela " zápasit " a vybojovat doslova boj maraton ", se zpěvovými linkami co Tuomas napsal pro Traju. Přestože si Tuomase si opravdu vážím, jako člověka ho absolutně nechápu - Nechat se plácat Annete na koncertech, nepřizpůsobil , nebo spíše nesnížil toninu hraní specálně pro Annete a mohli jsme si díky tomu vychutnávat její hlas !! BOhužel tím Tuomas docílil toho, že Annete docílit ty Tarjini vejšky na koncertech měla hlas v těchto jejích písních, jako ve svěráku. Proto Annte hlas působil blbě, ale hlavní vinnu za to nese Tumoas !! Na Imag.... přesně přizpůsobil hlas Annete do písní této desky, asi pochopil že na koncertě nezkolabovala s pláčem, jenom proto že se jí stejskalo po domově, ale hlavně to úsilí ve zpěvu si prostě vybralo daň. Tumoas jak je jeho zvykem přesně jako vyhodil Tarju, vyhodil Annete prostě z minuty na minutu. Jako fanda hlavně an end of era mám bordel v tom, co si připraví pro rok 2014 . Podle mě bude novým , novou zpěvačkou -BASKYTARISTA !!!!!!!!!

19. 11. 2012 23:24

- Karolina

Souhlas s ov42. A mimo to, ve clanku nepisu o tom, ktera zpevacka je 'lepsi', ale o tom, co komu vic sedi.

19. 11. 2012 16:21

- Veronika

Musím nesouhlasit. Dle mého mínění není na speciálních hostech vůbec nic špatného, ačkoliv co se zpěváků týče je to opravdu ošemetné téma, ale v případě jako je tento, je to naopak velmi žádoucí a jak říká Karolína, mnohem lepší alternativa, než to celé zrušit. Kdyby šlo například o zmiňované Blind Guardian, tam by to byl poněkud větší oříšek, protože Hansi se jen tak nahradit nedá, ale s basákem nevidím žádný problém.

19. 11. 2012 16:21

Anette - ov42

Já jsem viděl Anette s Nightwish třikrát naživo a pokaždé byla skvělá.

19. 11. 2012 15:57

- Anonim

Nightwish s Floor jsem sice naživo neviděl, ale troufám si říci, že každá sebelepší zpěvačka dokáže Anette stoprocentně nahradit. Celá kariéra Anette v Nightwish byla jedna velká tragedie a pro kapelu i fanoušky je dobře, že už tam není.

19. 11. 2012 15:18

- Karolina

S tim souhlasim, ale porad se mi to jevi jako lepsi reseni nez zrusit polovinu svetoveho turne (odhledneme-li od toho, ze nejrozumnejsi alternativou by bylo vyrazit Anette az po skonceni turne).

19. 11. 2012 15:03

- ov42

Post zpěváka bývá jedním z těch nejdůležitějěích v kapele a proto by ho měl zastávat člen kapely a ne nějaký speciální host. To je moje hlavní výtka k současnému uspořádání u téhle kapely. Když je host basák u Blind Guardian je to prazvláštní, ale tohle už je prostě příliš. Floor to zvládá (podle Youtube) perfektně, ale nemám nějak velkou chuť jít na kapelu Nightwish skládající se teď pouze ze čtyřech mužských členů, pro které zpěv obstarává "jakási" special guest.

19. 11. 2012 14:36

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07962 sekund.