PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku U2 - Songs Of Innocence


to Ruda - Fenris 13

A to znamená, že se nemůže, resp. nesmí nikomu líbit? A já blb měl vždycky za to, že hudba je záležitost čistě subjektivní a že chlapci a děvčata si mohou na svém webu recenzovat co chtějí. Mně jsou U2 taktéž u zadní části těla, nejlepší léta mají za sebou, ale nikdy by mně nenapadlo někomu zakazovat si na ně napsat recenzi na metalovém nebo třeba dechovkovém webu.

18. 11. 2014 12:16

Pepsi - Ruda

Tvoje výkřiky jsou stupidní. Kolík má pravdu. Ty nevíš, o čem píšeš, akorát tady ten web przníš a srážíš na úroveň neinformovaného plátku. Poslední výtvor U2 je čistě komerční reklamní produkt. Byl připravený pro firmu Apple, která za něj těmto kdysi rockerům zaplatila sto mega v dolarech. Nemá to nic společného ani s metalem, ani s rockem, a ani s hudbou. Je to na úrovni reklamní znělky.

18. 11. 2014 11:17

- Pepsi Stone

Já si myslím, že hudba by se měla dělit jen na dobrou a špatnou a ne na to, co je metal a co jsou sračky... Jinak Kolíku, buď si jist, že dokud se na tvorbě těchto stránek budu podílet, rozhodně se budu snažit o to, aby byly stylově co nejpestřejší.

18. 11. 2014 8:23

Psycholog - Chans

Já vám hoši pomůžu - všichni jste sráči, tak si nedělejte zbytečně starosti.

18. 11. 2014 7:02

Nohavica... - Kolík

...Foo Fighters nebo Pink Floyd snad nejsou s.ačkovitý komerční pop jako U2. Ale asi to zde někteří nerozlišují, co se dá dělat. :-)

18. 11. 2014 6:24

- Anonim

to Kolík: Divím se, že se nad tím pozastavuješ až teď. Na tomhle webzinu se objevují recenze na nemetalová alba snad odjakživa a téměř každý týden. Mimochodem hned na první straně vidím Pink Floyd nebo třeba Foo Fighters. To také není zrovna metal. Není náhoda, že autorem těchto recenzí je Pepsi Stone, kterého já zrovna nepovažuji za metalového fanouška :-). Mimochodem už se tady objevily i recenze na mnohem větší popový sračky než jsou U2. Mně osobně to teda vůbec nevadí a přečetl bych si klidně i tu recenzi na novou desku Nohavici. Pořád platí, že když tě něco nezajímá, číst to nemusíš! Logický by bylo diskutovat spíš o tom co tu chybí, než o tom, co tu přebývá :-)

18. 11. 2014 0:46

- Pepsi Stone

To Kolík: Chce to jen sundat si ty skoro slepecké truemetalové brejle a pak zjistíš, že je i jiná hudba než metal a je i taková, která ti může poskytnout i pohled za obzor. Co mě se týče, je pro mě U2 lepší kapela než Manowar. Ty si myslíš opak, ale to je zase tvůj názor. Nenech si ho vzít...

17. 11. 2014 23:16

- Supermartonátor

Tak novou desku jsem ještě neslyšel, ale U2 je prostě legenda....popu, ale i rocku :-p ...a spousta jejich desek si rozhodně zaslouží o mnoho víc bodů než jistí Manowar. Nevidím důvod, proč by tu jednou za čas nemohl být nemetalový článek. Možná napíšu něco o legendě jménem Aqua:-))...ano, taky víc bodů než Manowar (i když ano, také je to legenda). Vždyt prostě o nic nejde. Jen recenze na U2.

17. 11. 2014 22:51

Metal uber Alles - Fenris 13

Chjo, to je zase debata. Já mám v přehrávači nacpané i Lanu Del Rey, Lady Gaga, Chrise Rea nebo Muddyho Waterse. Raději to oficálně oznamuji, abyte se pro příště vyhnuli mým názorům na true metal :-) Aneb jinou hudbu poslouchati nebudete, kacíři! :-)

17. 11. 2014 21:46

- Veronika

Jen tak, abych se nenudila... Novou desku Manowar jsem neslyšela, ale vzhledem k tomu, co točili dosud, si úplně klidně dokážu představit, že by U2 natočili album mnohem kvalitnější nehledě na žánr. A když už jsme u toho, na wikipedii jsou žánrově označováni jako "Rock, alternative rock, post-punk". :)

17. 11. 2014 21:35

- Savapip

jak trefně poznamenala jedna z kolegyň - jsou lidi, co pro ně přestaneš být fanouškem metalu, ve chvíli, kdy máš povědomí o existenci něčeho, co není metal. Cítím ptřebu vyjádřit se k jedinému - alibismus? Byla tady zveřejněné články v literární soutěži s metalem nesouvisející, byly tady filmové recenze s metalem nesouvisející, byly tady články o kapelách, které bys do metalu jen těžko zapasoval. A klidně si sem budeme dál dávat články takové, jaké uznáme za vhodné, to si myslím, že je fakt čistě naše věc a naše volba, stejně jako tvoje volba je to, jestli budeš číst, co tě zajímá a jestli sem vůbec budeš chodit. O důvěryhodnosti já jasno mám (že bych dneska neusnul hrůzou z toho, že jsme se naždy zpronevěřili metalu zveřejněním článku o U2, nehrozí), ale nechť ji posoudí každý čtenář sám. že převážná část článku o metalu je a bude, o tom nepochybuj. Mimochodem, svého času jsem uvažoval o tom, napsat a zveřejnit na MFMM recku posledního Nohavicova alba prostě jen proto, že mě zaujalo nebo udělat seriál o Elánech, prostě proto, že jsem na nich vyrostl. A protože není jisté, že mě to znovu nepopadne, ber to jako přátelské varování ;-)

17. 11. 2014 21:03

To Savapip - Kolík

Rozumím. Chyba je tedy v Kolíkovi, že si dovolil napsat svou kritiku, nikoliv v tom, že na web, který nese v názvu "kulturně metalový web", slovo "metal" v něm má dokonce třikrát, uveřejníte recenzi na komerční popík, která nemá s metalem naprosto nic společného, a to bez jakékoliv souvislosti nebo vysvětlení, co tím vlastně chtěl autor říci. Hlavně, že jste tu vysvětlovali, jak nemáte dost času na recenze mnoha alb, které do žánru patří plným právem! Jinak si sem klidně dávejte články o popu, dechovce nebo třeba i recenze zahrádkářského nářadí, protože podle tvé logiky je jich tu na celkový počet článků málo ve srovnání s články, které sem patří. To je úžasný alibismus. :-) Doposud tu byla věcná debata o recenzích a bodovém hodnocení. Od této chvíle, kdy vidím, že recenzent zde uveřejní hodnocení mrzáckých U2 a dá jim vyšší hodnocení, než Manowar, to beru tak, že již nejde o věc názoru na konkrétní album, ale nepochopení toho, co vlastně hodnotí. Příště si takovou "hodnotnou recenzi" můžu přečíst v Právu nebo Mladé frontě a nemusím vyhledávat web specializovaný na metal, když jeho redaktoři nerozlišují, co do žánru patří a co ne, resp. ani nevědí, proč o tom zde vlastně píšou. Bohužel. Nakolik je váš web pro čtenáře důvěryhodný, si pak vyhodnoťte sami.

17. 11. 2014 19:56

- Savapip

to Kolík: zin existuje víc jak deset let, k dnešnímu dni je tu 3773 článků a kolik z nich souvisí nebo nesouvisí s metalem, to si klidně spočítej sám, tolik asi k tomu, jestli máme nebo nemáme srdečný vztah k žánru. U2 se tu objevili poprvé (třeba ne naposled, kdo ví), že by se recenzent vyžíval mě (s ohledem na průměrné hodnocení desky) zrovna nepřipadá a i kdyby, nikdo tě to nenutí číst. Měl jsi snad pocit, že když jsi nás tahal za uši za "svérázné hodnocení", že někdo začne psát podle tvých představ, potřeb, měřítek či co já vím čeho? Upřímně, s takovýmhle názorem je mi celkem jedno, co pro tebe přestává nebo zůstává, pozdravuj tam, kde to funguje podle tvých představ

17. 11. 2014 19:17

Tak teď už... - Kolík

...chápu, že jsme o svérázném hodnocení klasických metalových alb diskutovali zcela zbytečně. Pokud se recenzenti vyžívají v ultrakomerční sra..e po názvem U2, těžko můžou mít srdečný vztah k žánru, který si sami dali do názvu svého webu. Ten tak pro mě přestává být nejen "metalový", ale i "kulturní".

17. 11. 2014 18:31

- Savapip

asi budeš mít dlouhé čekání. Akorát mi nejde do hlavy, v čem je problém, že vám na stránkách zinu U2 tak nevoní... :-O

17. 11. 2014 15:17

- The Keeper XIV.

Po recenzi na U2 už čekám netrpělivě na recenzy desky Ewičky Farné. :-)

17. 11. 2014 13:47

- Savapip

to víš Kolíku, to jsou hříchy Vencova mládí, dát tuhle doušku do záhlaví zinu, ale my s tím dokážeme žít :-)

17. 11. 2014 9:34

U2... - Kolík

...v kulturně metalovém magazínu? :-)

17. 11. 2014 9:16

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.18369 sekund.