CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku VEONITY - Gladiator´s Tale


to kokoska - martan

Na STORMWITCH jsem byl na Strahově samozřejmě taky, mám ale v hlavě nějak zafixovaný sandále zabořený v kalužích v písku. RUNNING WILD byli tuším na tenisové Štvanici (1994?) a němečtí ACCEPT a dánský PRETTY MAIDS v Lucerně. Ale STORMWITCH, DORO apod. už fakt neposlouchám, stejně jako SCORPIONS, na kterých jsem vyrostl (Blackout 1982?). V čechách tou dobou vládli DR.MAX a ODYSSEA a po nich samozřejmě od 1984 (na Barče) ARAKAIN s L.Bílou....jestli se nepletu, tak mají asi za 3týdny v tomto seskupení koncert (ale s původním dobrým ARAKAINEM už to moc společného nemá:-)

2. 03. 2015 20:37

- kokoska

MEKONG DELTA ..tam byli tez..docela rarita....

2. 03. 2015 20:21

- kokoska

KOukam ze na jednu kapelu jsme nevzpomeli nikdo..rok 1989..stadion Evzena Rošickeho Praha..akce jestli se nepletUROCK PRO SPORT A EKOLOGII. LUPEN STAL 100!!K.č.s vystupujici .MJ..RISK.RUNNING WILD ..CESKA SPICKA A V ODPOLEDNIM CASE ..VIDIM JE JAKO TED..STORMWITCH..KRUCI TO BYLI CASY..

2. 03. 2015 20:11

to Aldis a kokoska - martan

Kluci, koukám, že jste to chytli za správný konec, tak jen doplním. Francie: ELVENSTORM, DYSLESIA. Ze severu: MORIFADE, Z USA (pro Aldise) SKULLFIST, ONWARD a ZANDELLE, z brazílie VANDROYA. russia ARIDA VORTEX, itálie WINDROW, švýcaři PERTNESS, němci BRAINSTORM, BLACK ABYSS, CUSTARD, SEVENTH AVENUE....... S NOSTRADAMEUS máš naprostou pravdu, první fošna je super, poslechni ale první STEEL ATTACK- Where Mankind Fails, to je ještě o fous:-)

2. 03. 2015 19:10

martan - kokoska

Mas pravdu..Heaven's Gate "In Control"-to muzu..dal uz nic.prida lbych Chroming Rose - Louis XIV..A JEDINOU MĚ ZNAMOU DESKU MANIA..NEZAPOMENOUT NA SCANNER je hřich..a 90??..jiste EDGUY.*.Hammerfall..*..NO JISTE ..STRATOVARIUS ,,VISION..ten urvanej JAK ON SE JMENUJE??. Primal Fear A RALF SHEEPERS.. po roce 2000.. jako cikanu..mas pravdu vetsina balast a splyva..i kdyz 04-05..Timeless Miracle..bohuzel jen jedna deska..potom uz je toho jako v Africe černochu..

2. 03. 2015 17:40

- Aldys

a co mám rád a pokládám za kvalitní power tak již nehrající Nostradameus. Já jsem na ty Švédy a Nory :)))) Třeba i Gaia Epicus, Cryonic Temple, Dream Evil, Freternia, Saint Deamon a mimo tyto země třeba kypřany Arrayan Path, atd, atd :)

2. 03. 2015 17:34

to martan: - Aldys

No a proto mám rád od Heavenly spíše poslední 2 alba :))) Jsou takové už jiné vyspělejší :)) Jinak ted' hodně ulítávám ( i když to není power, ale hevík se speedem ) na nových Enforcer. To je pro mě momentálně deska na 10/10 :) Klasika jako prase a přesto rok 2015 :)))

2. 03. 2015 17:27

to kokoska - martan

SINBREED je OK, tam jsou solidní speedovky, myslím se mi víc líbí ta starší deska (zpěv OK, aby ne, když je tam frotman ze SEVENTH AVENUE:-) RUNNING WILD s Kašpárkem by mne dnes trochu nudili, ale v mládí byla třeba fošna Port Royal vrchol. Starý GRAVE DIGGER s podivným vokálem Boltendahla je bomba, ty mám ve sbírce, po odchodu kytaristy-kulometčíka Uwe Lulise šla jejich produkce dost z kopce. Z Kanady mám rád INSTANZIA, těším se na jejich druhou desku, pak je neskutečnej nářez CRIMSON SHADOWS, bohužel perfektní powerspeed kazí deathový chraplák za mikrofonem. Já bych vývoj viděl asi takto: 70-léta JUDAS, 80-léta ACCEPT (Fast as a shark z roku 1982 je neskutečná vypalovačka), 85-HELLOWEEN+GRAVE DIGGER, 89-BLIND GUARDIAN+HEAVENS GATE, 99-STEEL ATTACK+PERSUADER+ MANTICORA+INSANIA atd.prostě sever....no a dál už je toho mraky. Prostě tenhle žánr jede tak dlouho, že některý kapely jsou si (třeba i nechtěně) podobný. BLACK MAJESTY zrovna klávesy nemají, tam Ti mohou vadit výšky vokalisty. Francouzi HEAVENLY jsou (Aldisi) výborní, ale tam je zase těch kláves moc i na mně:-) No a z Řecka je asi nejlepší volba CROSSWIND.......tam šlapou kytary.

2. 03. 2015 16:09

DOWN - kokoska

Vidis..ja horalsky popevky klidne skousnu..treba to je opravdu blby ale ..kdyz mi je pustis ..tak je poznam..prave kvuli horalskym popevkum a slabymu zpevu..maji ksicht..blindy taky poznam ..hansi je svuj tez a Fifth Angel ..UVIDIME.USLYSIME.HEZKY DEN USLYSIME..HEZKY DEN

2. 03. 2015 9:22

- down

Aldys:Jasně, že můžou být lepší ...dokonce jim to přeju. Ale zatím je to podprůměr. Hlavní problém je zpěvák, ten je mimo. Chlapci zřejmě umí hrát, ale ty "horalské" popěvky v refrénech jsou pro mě neposlouchatelné. kokoska: Fifth Angel, Blind Guardian ...například.

2. 03. 2015 9:00

- kokoska

SILENT KNIGHT. dobry...aspon to odsejpa..black majesty super muzikanti to jiste ano..ale klavesy jak rikam vsude tuna, Bloodbound dobry hlavne stary desky kdyz tam este rval jestli se nepletu URBAN BREED,z novejsich obe fosny SINBRED..a Kanada-Last Bastion - Road To Redemption (2014)..Polaci .titanium..atd..je toho tuna..neni vzdy dulezite zpivat jako slavik aby se hosna stala majststychem..viz running wild..Kasparek nebyl a neni zadny super zpevak a prvnich cca5 desek je klasika,Grave digger..dalsi priklad..atd..

1. 03. 2015 21:26

to Aldys - martan

Poslechni si od SK hlavně skladby Prisoner Of Your World a Masterplan, obě jsou na YouTube. Tak má vypadat powerspeed!! BLOODBOUND jsou měkčí, ale poslouchá se to dobře, asi nejlíp Nosferatu. Z Autrálie mám favority BLACK MAJESTY, měl jsem tu čest i naživo, bohužel u nich asi letos končí bicmen Pavel Konvalinka. Ten má na YouTube taky svoje sólo u kterýho jsem valil bulvy:-)

1. 03. 2015 20:26

- Aldys

to martan: Poslechnu si je pořádně teda :) No pro mě je kvalitní powermetalovou kapelou třeba i Bloodbound :) Jinak z Austrálie mám rád Ilium, jsou strašně zvláštní :))

1. 03. 2015 20:08

to Aldys a Kokoska - martan

Byla to spíše náhoda a štěstí, ale z repráků to na mne vyvalila banda názvem SILENT KNIGHT. Tímto bych vyřešil otázku, co je to powermetalovej nářez. Pagane, jestli nedáš alespoň 9/10, tak se neznáme:-) A bacha, kapel s tímhle názvem je více, takže je potřeba udělat návštěvu ke klokanům:-)

1. 03. 2015 19:46

- Aldys

Kapelu jako takovou bych nezatracoval, časem může být lepší... Přece jenom Heavenly taky zráli až postupem let. S tím zpěvákem naprosto souhlasím, ale to už jsem psal předtím, zpěv je fakt falešný občas. Na Guardians of Time se těším strašně moc :)

1. 03. 2015 17:16

Down - kokoska

COje pořadny nařez??..zvukova koule a bicima jako šicí stroj??zpevakem co ve vyskach rve jako eunuch??..milionem tun nesmyslnych klaves a balastu okolo??..co je u tebe powermetalovej pořadnej narez??..to sem teda zvedav..

1. 03. 2015 14:49

- Down

Kurde :) tak to jste mě nachytali ...podle recenze a diskuze jsem si myslel, že se mi dostane pořádného nářezu :) ...tohle mě ale úplně zabilo :) myslíte tu debatu vážně, nebo je to celé sranda? Dle mého je ta kapela strašná, fičí to jak kafemlýnek a zpěvák je úplně mimo. Má hrozný hlas, většinou je falešně a vůbec ...měl by toho okamžitě nechat :) Není v pohodě ani dole, ani ve výškách. A ten refrén :) to je teda něco :) Sorry, nechci tu nikoho nasrat, ale tohle se mi opravdu nelíbí.

1. 03. 2015 14:43

adept pro 10/10?? - martan

Veonity jsem ještě pořádně nenaposlouchal, ale za měsíc je na světě nová placka GUARDIANS OF TIME Rage And Fire a ta by rozhodně podle ukázek z této a zkušeností z předcházejícími alby pod 9/10 v hodnocení powerspeedových počinů jít neměla:-)

28. 02. 2015 22:16

Aldys - kokoska

Ted sem doposlouchal Destiny..ale jo proc ne..ja to nemusim ale spoustu fandu urcite najdou..skus Ascencion..mlady kluci z Walesu..to je šikanzen melodii a napadu.. kdyz uz neco tak tohle nebo klasiku..HEAVENLY..Olympos Mons...nebo Azoria..

27. 02. 2015 23:17

- Aldys

Ale tak nemusí no :) ale ještě není vyzpívaný místama :) Slyšel jsi nové Destiny z Kostariky? :) Tohle zase můžu já :) a konkrétně song Destiny ,-)

26. 02. 2015 18:48

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07999 sekund.