CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - My God-Given Right


- Savapip

to X.X. - na to, že v tomhle týdnu Lande s Holterem u nás slízli za 8,5 (a osobně bych šel i výš) a Helloween se tady pohybují mezi 4-6,5 (alespoň u pisálků), je ten Tvůj příspěvek trošku scestný :-), na druhou stranu opět je vidět, jak chápání a vnímání muziky může být u sta lidí stokrát jiné.

10. 06. 2015 16:14

hells - X.X

Tady je krásně vidět, jak jméno kapely prodává. Hells vydají naprosto příšernou desku (ano, mluvím o recenzovaném kusu) a stejně to vyvolá mračna dohadů o tom, jestli je opravdu tak špatná. Dal bych ruku do ohně za to, že kdyby tenhle materiál vydala nějaká málo známá kapela, tak po tom neštěkne ani pes - ale holt, vydali to helloween, ti helloween, co před třiceti lety (!!!) vydali walls, tak to přece musí být dobrý, se vole to je jasný, ne? A přitom deska projektu holter/lande, která tomuhle odpadu s přehledem kope prdel, zůstává téměř bez povšimnutí. Holt to nenahrálo žádné velké jméno. Je to smutné. A ať mi už nikdo nezkouší tvrdit, že velké kapely nežijí z vlastní minulosti.

10. 06. 2015 15:51

- Trust

Ty vole, takhle upadnout :D

10. 06. 2015 15:24

KAI HANSEN v ČR - František Šafr

Vím, že to sem moc nepatří, ale měli byste to všichni vědět. :-) Nechci dělat nějakou reklamu, ale dnes jsem se dozvěděl, že zítra v Hard Rock Café v Praze bude křtít nové album Aleše Brichty mimo jiné i Kai Hansen! Docela nářez. :-)

10. 06. 2015 15:15

4/10 - František Šafr

Svůj názor jsem napsal už do komentářů k recenzi singlu. Jen dodám, že ani po více posleších nemám možnost k tomuto albu najít nějaký vřelý vztah. Přitom fošny s Andim mám rád (ano, i Rabbita). Na první poslech to zní tradičně, ale po poslechu celé desky se zkrátka nemohu ubránit pocitu, že tentokrát to klukům opravdu nevyšlo. Za mě je to nejprůměrnější album v dějinách Helloween a doufám, že příště se kluci do toho opět opřou v plnou vervou a tuctové skladby si nechají v koši.

10. 06. 2015 15:12

- 3/10

Tahle kapela me neoslovila nicim minimalne od alba Rabbit Don't Come Easy. Novinka to jen potvrzuje, ani jsem to nedoposlouchal.

10. 06. 2015 14:12

- GNT

Hodnocení samotného alba se vyhýbám, kdybych měl dbát názorů recenzentů (a řídil jsem se jím dost často a některých doporučení jsem rozhodně nelitoval), tak bych si nové album Helloweenů nekoupil. Převratnou desku od starých chlápků asi už nikdo nečeká, vybočení se už nebojím, neboť zatím se kapela vždy vrátila ke svému standardu (a možná proto tu také dnes ještě je). Kdybych hodnotil je 3 slyšené věci (Lost in America, Battle´s Won a titulka), řekl bych že to nijak zvlášť nevybočuje ze stylu posledních 5 alb (od Keepera Legacy, kdy se ustálila sestava).

10. 06. 2015 13:09

- GNT

htaedas: zatím jsem z alba slyšel 3 věci, každou sotva jedenkrát, a u dvou z nich jsem zvažoval, zda jde už o speed či ještě nikoliv. I v rámci speedu se dá hovořit o pomalých, středních a rychlých tempech, není to jeden určitý rytmus. Je speed 80. let dnes již vlastně středním tempem? Nevím, zda Dragonforce nahráli tu nejrychlejší speedovou věc, dnes má ultrarychlé pasáže kdekdo, ale jde často jen o kousky skladeb, respektive jedná se spíše o aranžerskou libůstku či schválnost.

10. 06. 2015 12:57

7,5/10 - Mike

Souhlas se Savapipem. Ve srovnání s předchozími deskami jemné klopýtnutí, ale žádná tragédie se tedy nekoná. Pokud jde o další dvě recenze, tvrdit např., že Swing Of A Fallen World je nudná mi přijde zcestný stejně jako že na desce ustoupily klávesy do pozadí (velice výrazné např. v You, Still Of War, což je jedna z nejlepších skladeb na desce).

10. 06. 2015 12:01

To Dustter - htaedas

Tvrdit, že Free World je jediná speedová věc je zcela nepravdivá. Pokud tím nemíníš speed ale Dragonforce, protože ano, tato skladba je v rychlých pasážích nejrychlejší ze všech na albu.

10. 06. 2015 8:32

- htaedas

Savapip to vystihl nejlépe, jen to bodové ohodnocení podle jeho textu by mělo být min. o bod víc, zvlášť v porovnání s jeho jinými recenzemi viz. např. na U.D.O.

10. 06. 2015 8:18

8/10 - Gepa

Nesouhlasím ani s čárkou. Ono už úvodní "ve státě německém" je zpochybnitelné - album (jako už dlouhou dobu) vznikalo na Tenerife. Ale to jen na okraj. Mohl bych sem kopírovat, co píšu k pilotnímu singlu. My God-Given Right je velmi zdařilým pokračováním v linii Gambling With The Devil, 7 Sinners a Straight Out Of Hell. Je tu to, co já osobně od dýní čekám - výrazné melodie, razantní kytarové rify a svižná tempa. Daniho bicí se mi moc líbí třeba v Claws. Není to převratná deska, není to vybočení. Kapele to šlape a skládá výborně. Nejlepší skladby: Heroes, Battles Won a Creatures In Heaven. Ale na negativní kritiku jsem u Hells zvyklý. Zpozorním, až je začnou chválit - pak už to asi nebude k poslouchání. Jak jsem psal k singlu: Psi štěkají, karavana jde dál.

10. 06. 2015 7:13

5/10 - Dustter

S recenzemi Hermese si dovolím dost většinou nesouhlasit (Stratovarius Nemesis kupříkladu, tam si to zaslouží o dost víc než 6), ale zde u Hells to zkrátka vystihl ve většině dobře. Songy nebaví, jsou pouhopouhé průměry a až se divím, že mě vůbec nějaké zaujaly a to jen do určité míry. Spíš jde o nevyužitý potenciál, což v předchozím SOOH rozhodně byl a speedové kousky chybí, jediná Free World na bonusu se speedu dostává, jinak zde opravdu máme jen samou vatu v podobě pouhopouhých středně-tempých nudných záležitostí. Ne, že bych měl něco proti středním tempům, ba naopak ty mě sednou nejvíce, ale tady to jaksi nepasuje a neladí k sobě...bohužel, doufám taky u dalšího počinu k lepšímu.

10. 06. 2015 0:44

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.1169 sekund.