PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Kurt COBAIN - Montage Of Heck: The Home Recordings


- htaedas

90% metalových muzikantů se nyní muselo nad touto pronesenou "perlou" pousmát.

27. 11. 2015 6:24

90 % ????? - Deny

Pepsi, tak to jsi opravdu přehnal. METAL FOREVER!

27. 11. 2015 5:55

- adrian

Vic nez 90% metalovych muzikantu? A to meris podle jakyho meritka? Podle toho, ze nekdo jede do zblbnuti dokola na MTV? Ta kapela mela neuveritelny stesti v tom, ze se objevila zrovna v dobe, kdy lidi chteli nejakou zmenu. Metal a hard rock prestaly byt aktualni. Docasne. Cela ta vlna grunge trvala asi tak dlouho jako euro dance. Dneska po tom ani pes nestekne. Kdezto metal jede vesele dal. Jak rikam, je to o kvalite a ta se driv nebo pozdeji projevi.

26. 11. 2015 23:09

- The Keeper XIV.

"dokázal víc než 90 procent metalových muzikantů" - tak s brokovnící toho dokázal určitě hodně.. Kdyby to neudělal, tak by vyšuměl stejně jako celý ten grunge. Dnes jen falešná legenda - neuměl hrát ani zpívat, jen se oddělat. Metal ho naštědtí přežil. Metal je tu navždy. https://www.youtube.com/watch?v=ND1_Sc17SGE

26. 11. 2015 21:53

- Pepsi Stone

Tohle album je na tomto webu proto, protože to není jen nějaká sbírka rarit vydaná pokoutně bůhvíkým, ale má návaznost na vynikající dokument Montage Of Heck. Tohle vymetání šuplíků bývá z drtivé většiny nezajímavé a nikdy nemůže převýšit Bleach, Nevermind, In Utero a ani výtečný Unplugged In New York. Tenhle článek berte jako připomenutí výjimečného umělce, jakým Cobain bezesporu byl. Může si každý o něm myslet co chce, ale dokázal víc než 90 procent metalových muzikantů.

26. 11. 2015 21:11

Tak - b.wolf

jak to napsal adrian, naprosto přesné. Nikdy jsem nepovažoval ten odpad, zvaný grunge za hudbu a toho vysmaženého magora taktéž. Brr...

26. 11. 2015 18:40

- Meresz

Tomu ver že čo sa ešte vymiesť dalo, to sa povymetalo. Dosť masívne na boxsete With the Lights out. Všetko ostatné po tomto boxsete sú už len čriepky, omrvinky. Posledná skutočne nevydaná riadna štúdiová skladba ktorá prešla aj mixom, bola You know you're right a to bolo ešte v roku 2002. Už nič "nové" nebude, iba takéto blbosti ako Montage of Heck :/

26. 11. 2015 16:13

- Anonim

Opravdu si nemyslím, že je to definitivně posledním vymetením šuplíků. Myslím, že se budeme ještě divit, co všechno se v šuplících najde a kolik dalších takových desek Nirvany či Cobaina ještě vyjde. Pořád platí, že na mrtvých se vydělává nejlíp.

26. 11. 2015 10:41

- Meresz

S príspevkom od V. maximálne súhlasím. Nirvana a ďalší z tejto vlny vrátili rockovú hudbu späť ku koreňom a očistili ich od napudrovaných pop-glam-rockových sračiek. Nehovoriac o tom že muzika Nirvana mala a stále má poriadne gule. Nevermind je jeden z najlepších albumov 90's, nech si kto myslí čo chce. Taká fenomenálna kapela od ich zániku tu už nebola a ťažko povedať či ešte niekedy bude :(

25. 11. 2015 20:43

- V.

Grunge vrátit rockovou muziku zpátky ke kořenům. K syrovosti a tvrdosti... Díky bohu za to. Těch popíkářů, co si říkali "rockeři", už bylo ve druhé polovině 80. let až příliš. Takže já naopak vidím přínos pro rockovou hudbu skutečně mimořádný.

25. 11. 2015 18:41

- Crust

Pche, vzdyt celej rock'n'roll je muzika pro nevyboureny teenagery, tak co je spatnyho na Nirvane. Mimochodem vliv grunge je treba v tom, ze vznikly pozdeji uspesny post-grunge kapely jako Creed, Nickelback, Alter Bridge atd., ale takovy holt vzdycky vic frcely za oceanem. Svuj nemalej vliv mel grunge podle meho i na nu-metal.

25. 11. 2015 16:58

Trošku bych... - Kolík

...s Pepsim polemizoval. Hudební svět se s příchodem grunge sice pročistil, ale spíš z hlediska nabídky, která takřka přes noc změnila své komerční parametry. Vydavatelé přišli na to, že by všichni měli začít hrát jako Nirvana nebo Pearl Jam, což ovšem většinou skončilo katastrofou a postupným návratem ke svému "kopytu". A co se týče původních grungeových kapel, nevzpomenu si na nic zázračného, o co by hudební svět obohatily. A to považuju třeba Nevermind za výborné album. Dlouhodobý výsledek je ovšem takový, že Maiden nebo Judas a nakonec i třeba Poison jsou tu dodnes. A některé z klasiků, jako jsou třeba Saxon, je prostě radost poslouchat pořád. A kde je grunge???

25. 11. 2015 15:24

grunge - Max

Muzika pro nevybouřené teenagery... Chicht

25. 11. 2015 15:01

- Pepsi Stone

Můžeš si o Nirvaně myslet, co chceš, ale ta kapela prostě revoluční byla. A Cobaina poznáš podle prvních pár tónů a to i dokonce z téhle nahrávky, která je fakt zvuková prasečina. Přínos měla v tom, že scénu zbavila padesáti kopií Warrantu, dvaceti Rattů, stovky Maidenů a to bylo jen dobře a pak ovlivnila celou další generaci.

25. 11. 2015 9:38

- adrian

Ja tedy nevidim v hudbe Nirvany absolutne zadny prinos pro rockovou hudbu. Naopak jsem rad, ze ta modni vlna grunge, muziky pro nevybourene teenagery, trvala jen chvilku a poctivej rock and roll jede dal. Nakonec vzdycky stejne pretrva jen opravdova kvalita. A tvorbu tohoto vecne ukrivdeneho, zfetovaneho a nepochopeneho "umelce", povazuji za sracku s velkym S.

25. 11. 2015 7:35

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09387 sekund.