NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku QUEEN - A Night At The Odeon - Hammersmith 1975


- Meresz

Myslím že to nie je pravda že 10 dní pred smrťou spieval Mother´s Love. Bolo to zrejme ešte v lete, alebo možno aj na jar ´91.

28. 12. 2015 16:30

- kamzo

Queen je peckovy od Queen 1az po Jazz..podla mna nemaju zle albumy.z tych popovejsich albumov vycnievaju pecky ako Tear It Up,Hammer The Fall,Princess of the Universe,I Want it All..skor sa mi nepacia niektore skladby na albumoch..ked pocujem pesnicku I want to break free...tak vypinam,preskakujem skladbu ale pomaly aj Radio Gaga..ano netvrdim ze som ich nezral,ale uz su tak otrepane az moc .Veldielo..Innuendo..povazujem za vrchol ich tvorby..skuste sa zapocuvat do skladby These are days...je to tak tazke lucenie Freddyho..alebo skladbu Mother Love z albumu Made in Heaven..posledna skladba kt.Freddy naspieval 10 dni pred smrtou..tu pasaz kde spieva dost vysoko ho stala vela sil..ale po 2 dvoch vodkach povedal kapele..ideme na to teraz alebo nikdy,,..som sa trochu rozpisal ale na queen (povodni) nedam dopustit a neviem byt voci tejto kapele nejak kriticky..este som zabudol na skladbu od Rogera Taylora ,,I\\\'m In Love With my Car..pecka ktora je aj na zivo na Live Killers..prepacte za hrubky a chyby...

28. 12. 2015 0:45

- Kamil

Hm, taky si myslim, že právě tady to spíš všechno začalo, byť miluju i první tři alba.

27. 12. 2015 0:08

Pravda - b.wolf

je, že po Jazzu sklouzla Královna do popových bažin, nicméně i tato alba si rád pustím, třeba zrovna Hot space. Ale že po News už nic? Takový skvost, jakým je Innuendo, většina smeček nestvořila za celou kariéru..

26. 12. 2015 18:43

Po News of the World... - Kolík

...následuje ještě skvělé a i na Queen dost experimentální album Jazz. To zjevně autor přehlédl, i kdyby vše s popovějších nádechem po The Game včetně neměl moc rád. Já jsem opačného názoru. Popovější a tím i populárnější alba mi nevadí. Předposlední Innuendo je ale mistrovský AOR kousek, který s komerčnějšími předchůdci nemá mnoho společného. Možná by to chtělo více Queen naposlouchat, než se autor pustí do tak striktních soudů.

26. 12. 2015 18:37

- Pepsi Stone

Autorovi věci jako Radio Ga Ga, I Want To Break Free, Under Pressure nebo A Kind Of Magic imponují méně než Bohemian Rhapsody, Killer Queen nebo Seven Seas Of Rhye.

26. 12. 2015 14:52

- johny

No, tiez si dovolim nesuhlasit. Bud autor tie albumy dalsie nepocuval a tym padom by ich nemal hodnotit, alebo neviem. Tie albumy su nadupadne hitmi.. Proste hovorme si co chceme, Queen boli a budu legendou...

26. 12. 2015 14:49

- Brian

To je fakt heslo. Jazz, Kind, Innuendo... Nic převratného?

26. 12. 2015 11:59

- Demonick

"Přestože Queen působili v posledních letech své existence už sterilně a vlastně od slavného alba „News Of The World“ toho moc převratného nevydali" ....po tejto "perle" som radšej ďalej ani nečítal. Ak sú dosky ako The Works, A Kind Of Magic a najmä nezabudnuteľné klenoty The Miracle, Innuendo (niekoľko legendárnych peciek sa nájde aj na posmrtnom Made In Heaven z 95) sterilne, tak ja už ozaj nechápem...

26. 12. 2015 11:45

- kamzo

Od Queenu mam viac menej vsetko..a vcera mi Jezisko doniesol tento skvost..a ja uz asi 4 x ho tocim vo vezi a neviem sa ho nabazit..velmi mam toto obdobie Queenu rad..stare rockove vypalovaky priamo do tvare..a ako som cital,tak je este celkom dost koncertov ponahravanych kadejako poschovavanych :-) Perfektny darcek, perfektny koncert, a nostalgia vianoc v roku 75' s Mercurym,Mayom,Deaconom a Taylorom..totok je ten Queen!!

26. 12. 2015 2:04

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10432 sekund.