TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CITRON - Rebelie Rebelů


- JonathanGray

Skoro by si jeden pomyslel, že nám předplatitelům by mohlo být darováno CD celé se všemi songy, když jim časopis za naše peníze dělá už asi půl roku takhle masivní promo

5. 12. 2016 15:01

- Meresz

Ja som si urobil obraz o tejto doske z ochutnávkového promo CD ktoré nám Citron nanútil do Sparku. Karmageton je totálny shit a Píseň ztracených tiež nestojí za veľa. Holt, toľko mi stačí :)

5. 12. 2016 13:20

Plzeň a deska - Marián Tobogán

Plzeň jsem si nemohl nechat ujít, ale popravdě z toho mám trošku rozporuplné pocity. Vynikající byl hlavně Doležal, ale Brichta byl opravdu velmi, velmi slabý. Dost mě zklamal. Citron pro mě byl vždy kapelou č. 1, loni jsem je navštívil v Praze i v Šeříkovce, ale nějak se nemohu zbavit dojmu, že tento koncert byl z těch tří nejhorší. Moc mě neoslovil zvuk, přehulený zpěv a kytary se mi zdálo dopst splývaly. Křížek ze začátku taky podle mě moc přesvědčivý nebyl, hlavně úvodní Hon na Bluda se mi vůbec nelíbil. Možná i z tohoto důvodu publikum bylo dost chladné. Časem se výkon Křížka zlepšoval, ale publikum už se úplně do varu dostat nepovedlo. Prostě jsem tentokráte nebyl tak nadšen jako minule. Deska je podle mého mínění slušná, několik písní opravdu špičkových (Kain a Abel, V řetězech ..., některé jako C mon a Karmageton mě zatím moc neoslovily). Také jsem moc nepochopil, proč v Pzni se prodávalo CD za 299,- kdežto ve V. Meziříčí 269,- (psalo se to na facebooku - pokud to tedy nebyla mylná informace). Asi západočeská přirážka :-( Uvidíme, jak to půjde s Citronem dál, doufám, že ještě nějaká deska v budoucnu vyjde a i koncerty budou mít zase větší šťávu.

5. 12. 2016 8:42

- Avram

Pařeze rád nemám, ale přesto mi toho Citronu bylo po tom úprku lidí skoro líto.

5. 12. 2016 8:31

- ToPi

Byl jsem taky, vidím to trochu rozdílněji. Doležal přišel na pódium za ticha publika, ale postupně ho dostal do varu (není divu, kapele to hrálo fantasticky a Milošovi to zpívalo parádně) a na záchodě se o přestávce linuly superlativy z úst všech čekajících i konajících. Toho, že Aleš nebyl zrovna v nejlepší formě, si nešlo nevšimnout, minimálně třikrát si kapela musela některé riffy zopakovat, než se přidal, do mluvení se raději moc nepouštěl. Ale ohlas měl, jako by minimálně vstal z mrtvých. Na Citron publikum brutálně prořídlo. Jestliže na Doležala i Brichtu bylo umění dostat se na záchod nebo k výčepu (lepší bylo to ani nezkoušet), na Citron se dalo chodit v pohodě po celé hale. Což je škoda, Láďovi to zpívalo dobře. A jak píše Jan Forejt, atmosféra byla během Citronu jak na komorním bluesovém koncertě.

4. 12. 2016 17:52

CITRON - PLZEN - Jan.Forejt

Byl jsem na koncertě v Plzni. Doležal slušný, Brichta příšerný (zapomenuté texty, otřesný zvuk - ostuda). Citron znamenitý. Kapela šlape jako hodinky. Mladíci paří a umí. Křížek ječet pořád umí, ale falzet není vše. Při normálním zpívání doslova trpí viz. Na křídlech andělů, sloky v Zase dál a podobne. co mě ale dostalo, tak to byly ovace publika. ABOSLUTNÍ NULA! Všechny bych nakopal s prominutím do prdele, protože to co tm předvedli, je naprostá ostuda. Stydím se za to, že jsem Plzeňák. PS: Roland Grapow pecka, ale škoda, že si tam jen zarifoval. PS: george rain je neskutečný frajer.

4. 12. 2016 17:28

Citron - Thomson

Je mi jedno co se píše. Po dlouhé době deska z naších končin u které se mi ježí chlupy. Hudba se poslouchá a nic jiného do toho nepatří

30. 11. 2016 13:11

- Dan

Nevím zda všichni trpí hluchotou, ale už na EP I. a II. stál zvuk za hovno. Ke všemu na desce jsou stejné písně z roku 2015, takže je stále zvuk na HOVNO !!! Ikdyž byla poslední deska Citronu Bigbítový Pánbů lepší průměr měla zvuk jak BŮH !!! Nyní? To zní jak kdyby to nahrávali někdo ve výtahu v 5.patře a Křížek byl ještě ve sklepě.

30. 11. 2016 12:31

- Adam

Proč to nepřiznat. Po tom, co jsem viděl a slyšel na koncertě, jsem čekal čistokrevný odpad, takže nakonec jsem docela překvapený některými světlými momenty. Dost to ale sráží hodně špatný zpěv, po celou dobu poslechu mám o Křížka strach, aby se nezakuckal nebo neudusil. A to se pak moc příjemně neposlouchá. 5/10

30. 11. 2016 7:10

! - stýve

Citron jsem poslouchal od začátku , že se rozpadl mě mrzí , ale asi to bylo logické, přešlapoval na místě , ..k novému CD..nejsem úplně zklamán ale ani nadšen , zvuk je dobrý , ale jak už se psalo výše ..., není to nic nového objevného , vše už bylo slyšeno na starších deskách Citronu , Kreysonu nebo Vitacitu, ...čekal jsem nějakou bombu , podle toho co bylo avizováno, Pařízek se tu sice překonává ale pořád je to bum -čvach , jsou tam mladí kytaristé , čekal bych že dostanou větší prostor, jak skladatelský tak aranžerský , ...ale nic takového se nekoná. Poslechl jsem si to několikrát a vyloženě hit ..tam není !!Že to Křížkovi už tak nezpívá, je přirozené , na koncertech je to znát více než z cd . Někomu stačí že slyší hřmící kytary a Křížkův ječák a je spokojen, nám náročnějším to nestačí..., nový Radegast nevznikl a navázat na něj se podařilo jen částečně . 5/10

29. 11. 2016 13:52

- Peťas

Mám pocit, že i kdyby Citroni vydali sebelepší desku, tak to zakomplexovaní mazáci zkritizujou. Pro mě je Rebelie příjemné překvapení. Pecky V řetězech spoutaní a Kain a Abel jsou fakt dardy. Kdyby se Láďa vykašlal na Kreyson a nejlepší nápady z Návratu krále spojil s Rebelií, tak bysme měli album, které by překonalo Radegasta. Ale i tak mě album fakt baví a jsem rád, že kluky zase slyším s novými peckami. Hlavně, ať se to zase za rok nezařízne. Šlapejte dál a dokažte to dalším albem třeba za dva roky.

29. 11. 2016 12:58

- Lumča

Co na tom zní moderně? Ten zvuk, hlavně u zpěvu je strašný. Takhle nenahrávaly kapely ani v 80.letech!

29. 11. 2016 12:35

Rebelie - Martin72

Opět mohu souhlasit s recezí této novinky od mého oblíbeného CITRONU. Zní to moderně a Křížkův zpěv je jedinečný a po těch letech hodně vyzrálý. Byl jsem i na několika koncertech a "živje" je to pecka... Jak bylo napsáno s RADEGASTEM je to stejné jako s Blanickými rytíři ani ti se nikdy nevrátí i když na ně všichni čekají. Nebudu psát že Tanja do alba moc nezapadla nebo že nemám rád texty s refrénem Good Bye či C mon... Prostě to tak poskládaly a já mám radost z tohoto nového "miminka"!!! Díky CITRONI!!!

28. 11. 2016 17:51

Souhlasím s Kolíkem - Zdeněk

Ani jedna z kapel nestojí skoro za komentář. Srovnávat je s veličinami typu IM nebo JP nemá vůbec žádný smysl. Nejde přece o to, kdo lépe zpívá. Nikdo nekritizuje, že Křížkovi není dvacet. Jde o skladby, aranže, produkci - tedy celkové pojetí. A to je, jak napsal Kolík - "kýč a vykrádání všeho, co se zrovna hodí".

28. 11. 2016 17:26

Obojí je děs - Kolík

Mě z toho můžete vynechat. Já považuju za příšernost obojí - Citron i Limetal. Ostatní zvratky ani nekomentuji.

28. 11. 2016 17:19

- Pepsi Stone

Nechte už být ty žabomyší války. Citron vs. Limetal. Proč? Citron teď vydal dobrou desku a věřme tomu, že se to povede i Limetalu. Křížkovi to zpívá, ale samozřejmě je rozdíl hlas ve dvaceti a v padesáti. A kdo chce chodit na Citron, ať chodí na Citron. Jestli je někomu bližší Limetal, půjde na něj. A jestli někdo chce Kreyson memorial, tak ať jde na tenhle revival (vsuvka: Byl jsem byl svědkem v listopadu 2003, společně s Radkem Krocem a Křížkem od jednoho stolu v plzeňském klubu Runway, hrůzy říkající si Láďa Křížek revival, ale to tak mimochodem). Každému podle chuti a bez zbytečného osočování.

27. 11. 2016 21:42

Limetalisti jsou vážně nechutn - Jan

Když si to tady čtu, ne opravdu neuvěřitené čeho jsou Limetalisti schopopní. Místo toho aby trávili příjemný víkend s rodinou. Zcela dobrovolně tady blijou hovna na Citron. Kdyby radši uznali, že ta deska se fakt povedla. Závist a zase jen závist. Přiznejte se, kolik z vás si tu novou desku fakt pořádně poslechlo. Je mi z vás na.....

27. 11. 2016 19:10

- Tomáš

Myslím, že ta deska je povedená... jsou tam dobrý songy. Dalo by se i říct, že má větší šťávu než poslední deska Kreyson. Křížkovi odpůrci budou remcat pořád, to nemá cenu řešit :D Když se vám to nelíbí, choďte na Limetal, nebo na Krobův Kreyson memorial...

27. 11. 2016 19:06

- Drak

Nová deska je na ulozto.cz stahujte a posuďte sami.

27. 11. 2016 18:05

Limetal - rumcajs

Orre - Limetalu fandím, ale zabíjet kvůli fakt němu nebudu. Ale kdybys o to moc stál... :-).

27. 11. 2016 17:54

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10105 sekund.