ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ANNIHILATOR - For The Demented


Nářez - mr.deadhead

Tohle je výbornej nářez! Jak bylo Suicide Society spíš revivalem kde čeho, na novince je Jeff zase svůj a je to kur.vsky znát. Jedna pecka za druhou, super rychlý riffy a devět písní je přesně akorát na uposlouchání na jeden zátah. Zvuk kytar je taky o dost lepší, automat na buben už asi nikdo nezmění, a Jeffův zpěv se k muzice skvěle hodí. Jinak žádné podobnosti s písní One jsem si nevšiml. A fakt jsem se snažil hledat :) Nezbývá než na podzim navštívit jednu nebo vice zastávek jejich headliner tour. Za mě 8,5!

11. 02. 2018 8:44

- htaedas

Mě Dave Padden tedy chybí. Myslím si, že v něm Waters měl perfektního zpěváka jak na jemné tak i hrubé polohy. Sám Waters dá jen ty normální polohy a rádobydrsnější musí dohánět efekty. Na druhou stranu byl Waters u mě vždy nejlepší riffový kytarista, ale přeci jen už se taky opakuje a zmínka o stovce nových motivů je úsměvná. Jinak kopírka One je nesmysl, to ani není snad celý riff. Krátkou "instrumentálku" Dark jsem nepobral.

7. 12. 2017 13:52

- Demonick

No, tak to už ja neviem, že kde kto a jak, iba vychádzam z oficiálnych zdrojov. Ale určite si pamätám jeden rozhovor zo Sparku, kde pred vydaním Schizo Deluxe, veľmi chválil Jeff bubeníka, že je to energický mladík, a preto je album tak thrashové. Ale budiš, nehádam sa :)

19. 11. 2017 13:25

techno - mr.deadhead

Ten seznam alb nabubnovaných automaty by byl hodně dlouhý a pro mnohé jistě velmi překvapivý. Je to škoda. Hlavně když to dělají kapely, které si můžou dovolit najmout bubeníka (nebo ještě lépe - využít toho svého uváděného v bookletu) i studio (nebo využít své vlastní, které má dnes kde kdo). Nakonec pak všechny nahrávky znějí stejně a z našeho milovaného metalu se stává docela rychle techno. Neboť i kytary se většinou už nahrávají pomocí počítačových simulací aparátů... Ale novinku Annihilator si mile rád poslechnu. I když Suicide Society mě nebaví, tohle snad bude lepší.

19. 11. 2017 5:47

- orre

Na Mean Machine a Faceless World od U.D.O. byl v bookletu uveden Stefan Schwarzmann, který později přiznal automat. U King Diamond - The Eye to samé u Snowyho Shawa. Pokud rozeznáš člověka od stroje, musíš to slyšet sám. Většina lidí to stejně nepozná, tak to tam pro pocit kapely napíšou, ale skutečnost je jiná. Pátral jsem kdo to je ten Tony Chappelle a nenašel vůbec nic! Jen Schizo Deluxe, žádnou jinou kapelu! To je podezřelé, ne? To vypadá na dalšího Angela Sassa. P.S. Předposlední Mr. Big je taky naprogramováný a uveden je tam Pat Torpey. Nakonec to Gilbert sám odtajnil v rozhovoru.

18. 11. 2017 20:30

Bubeníci - mr.deadhead

to Demonick: Z těch alb, co jsi vyjmenoval, je nahrané lidským bubeníkem pouze Metal. Což je dle zvuku i stylu jasně slyšitelné.

18. 11. 2017 17:16

- Demonick

Novinku ešte doma nemám, ale ten úsporný štýl by sa mi hodil na aktuálneho bubeníka Fabia. Čo sa týka bubeníkov na predchádzajúcich vydaniach, tak booklety hovoria: SS (Mike Harshaw), Feast (Mike Harshaw), Annihilator (Ryan Ahoff), Metal (Mike Mangini) a SD (Tony Chappelle). Tak aký automat? :) PS: ríff z One tam ozaj nepočujem ani ja...

18. 11. 2017 14:46

- orre

Demonick: To se tedy nepletu kámo! Minimálně na posledních 3 deskách je drum machine! Mrkni na booklet novinky. Srojí tam: Jeff Waters - All guitars, bass, vocals and drum programming! Druhý kytarista zbouchal jen 2 sóla v jednom songu. Dělá to posledních pár let pořád stejně, takže jsem se i já seknul:-) Je ten automat lépe nazvučený. Jinak texty jsou pro mě druhořadé a ten riff z One? Kdo má uši, slyší tam veliký rozdíl! To recenzent nějak nevychytal.

16. 11. 2017 15:05

- Demonick

orre: Ale veď živý bubeník hraje na doskach Annihilator už dobrých 15 rokov chlape :) S tým producentom sa ale na 100% zhodneme, presne to som vypichol aj ja vo svojej recenzií. Nejaký chlapík, ktorý trochu vyseparuje nápady s urobí výbornú plný zvuk ala Schizo Deluxe/All For You. Ďalšou kategóriu sú texty, ktoré sú niekedy neskutočne infantilne, doslovné a na úrovni II. stupňa ZŠ. Aj tak sa ale teším na zajtrajší koncert v Košiciach, bude to peklo /,,/,

15. 11. 2017 17:42

mě se to líbí 8/10 - čéééši do toho

Annihiator poslouchám s přestávkami od Alice in Hell .... a mě se jejich současná tvář, která balancuje na pomezí trashe and heavy hodně líbí. A Pieces Of You je mega kus :-) celkem 8/10!!! ani obod míň

15. 11. 2017 17:19

- orre

Jo a Padden v žádném případě nechybí! Stejně byl studený jak žula a nedával do toho srdcea a radost. U Jeffa je zase slyšet jasné zlepšení! Výborný zpěv.

15. 11. 2017 15:30

- orre

Watersovi zoufale chybí producent, ale v porovnání posledních desek bych přidal na 7/10! Veliký bonus je taky konečně živý bubeník a ty nápady jsou opravdu okořeněné pohledem někoho jiného. Za mě nejlepší deska od Carnival Diablos. Proč to vidím pozitivněji? Nečekal jsem v žádném případě kvalitu prvních desek! Ta už nikdy nebude, ale to je v současnosti naprosto normální a pochopitelné u většiny kapel.

15. 11. 2017 15:06

- Karel Klafunda

tak tak, Annihilator už jsou řadu let invenčně mrtvá kapela. Donedávna aspoň bavili na koncertech, ale i tohle už mě přešlo. Waters bude divný pavouk, neustálé změny v sestavě nejsou normální.

15. 11. 2017 11:17

- Demonick

Ja to vidim este dokonca o nieco horsie. Nechutny a strasne pozliepany gulas druhotriednych napadov, ktory vo vysledku tvoria skladby, o ktore o par rokov nikto ani nezakopne. Az na Twisted Lobotomy, ta je skuto ne perfektna. Inac je to ozaj nicim nezaujimave a ked tak rozmyslam, Annihilator nevidali ozaj vyborny album uz niekolko dlhych rokov...smutne.

15. 11. 2017 10:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08582 sekund.